Saab kör hem till jul

Med 242stens bidrag i år, säger vi farväl till våra läsare under julhelgen. Mark och jag önskar alla Saab-förare, fläktar av märket och deras familjer och vänner en fredlig och harmonisk semesterperiod!

Saab kör hem till jul

Om vi ​​tog lite mer Saab i världen och dagens läsare i år, om det var roligt att läsa på bloggen, har vi uppfyllt vårt uppdrag. Det lilla varumärket från Trollhättan är något mycket speciellt, en svensk pärla med en stor historia. Att äga och driva fordon är ett privilegium i en miljö där saker blir mer och mer godtyckliga.

Saab kör hem till jul ....

Våra läsare kanske kommer ihåg: Vi ville resa till Sverige i oktober med Paul, vår projektansvarig. Men sedan bestämde stationvagnen sig för att dra ut det mycket stora dramakortet, och han var tvungen att vara allvarligt sjuk i verkstaden. Paul verkar ha viss svaghet för mycket dramatiska produktioner, och jag berättar för sin historia i januari.

Den stora julöverraskningen, från Saab Blog Perspective, kom från Frankfurt i år. Idag fick vi 9-5 hem. Han kör nu som den berömda schweiziska rörelsen, tack vare Saab Service Frankfurt!

Mark och jag hade mycket roligt att skriva bloggen för 2016, men det var alltid en utmaning. Under de dagar som tillhör våra familjer vilar bloggen. Under den närmaste veckan kör de meddelade uppdateringarna och förbättringarna. Bloggen kommer då att vara offline ett tag.

Men oroa dig inte! Efter en kort paus kommer vi tillbaka senast i andra veckan i januari. Med nya idéer och saabiger rapportering.

Fram till dess önskar vi våra läsare och våra blogg supportrar vad världen behöver desperat: fred, inte bara för vårt land, utan för alla stater och alla människor. Mer tolerans och mänsklighet, och ett slut på sinneslös terror och oskälig dödande.

God jul! Gud Jul!

13 tankar också "Saab kör hem till jul"

 • Hej Tom och Mark,
  Tack för de stora rapporterna och för ditt engagemang. Utan dig skulle det knappast vara en fankultur av sådan kvalitet. Jag önskar er och dina familjer en god jul, kontemplativ helgdagar och ser fram emot att omstart av bloggen.

 • Hej Tom och Mark

  För mig var det första året med Saab och det var kul att vara försedd med mycket nytt, intressant läsematerial från bloggen. Jag önskar er och dina familjer kontemplativ, tyst och avkopplande semester och ett gott nytt år i 2017!

  Tack!

  Hälsningar från centrala Schweiz
  Patrick

 • Hej Tom och Mark,
  Tack för att du behöll Saab-kulturen, fortsätt det bra arbetet.
  Du och alla Saab fans har en trevlig jul.
  Hälsningar från Hannover
  Sven

 • Önskar er alla en god jul och en god jul
  Hälsningar från Wien

 • Hej Tom och Mark,
  Jag vill tacka för ditt arbete, dina rapporter och berättelser berikar mitt vardag igen och igen.
  Jag önskar er en god jul och en bra start på det förhoppningsvis väldigt Saabige året 2017.

 • Hej alla tillsammans
  Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år.

  Med vänliga hälsningar från Roßbach-Wald

 • Så, som Paul står, blir jag smidig längtan efter min gamla ...

  God jul från bloggen, och alla läsare, från min sida!

 • God jul också från mig! Jag ser redan fram emot det kommande SAAB-året!

 • Hej Tom och Mark, du och alla SAABs väl önskar en god jul och ett gott nytt år i hälsa och med många euforiska timmar med dina bra fordon. Och tacka dig !!!!!!! för den alltid sofistikerade och informativa bloggen och den tid du spenderar på den.
  Hälsningar från den fortfarande snöfria Schweiz (AWD är frustrerad),
  Nico

 • Hej Tom och Mark, Vi har glatt läst allt du har presenterat här.
  Njut av dessa vackra dagar och ett gott nytt år. Vi ser fram emot dina nya rapporter i 2017.
  Hälsningar från Belgien.

 • Hej Tom och Mark,
  Tack för SAVigen-berättelserna och rapporter om vår gemensamma passion.
  Vi önskar er och dina familjer en god jul, kontemplativa timmar med dina nära och kära och ett gott nytt år 2017.

  Med vänliga hälsningar, Martin

  SAAB-vänner Sachsen

 • Du är också mycket trevlig jul och trevlig semester! Ser fram emot nästa år och bloggen!

 • Mycket dramatisk staging verkar vara 9-5. Jag har också en berättelse att berätta ...

  Tack för din blogg!

Kommentarer är stängda.