Blog donation 2017. Bloggen behöver stöd.

En gång om året vänder vi till våra läsare för support. För att 2017 bör ge den Saab-bloggen med intressanta ämnen. Och även om bloggen är en fråga med mycket passion och Saab-entusiasm, behöver han fortfarande en viss budget.

Blog donation 2017. Saab Blog behöver stöd!
Blog donation 2017. Saab Blog behöver stöd!

Saab som biltillverkare hör till det förflutna. Det finns inte längre något pressarbete, inga arkiv eller servrar som vi kan komma åt. Så vi letar efter och skapar våra egna ämnen, ibland är det långt från den första idén till den färdiga texten. Veckor och månader av forskning gick in i många av artiklarna. Ansluten till telefonsamtal, e-post, sökning efter detaljer.

Blog donation 2017. Eftersom bloggen borde fortsätta att existera.

Allt tar tid; ansträngningen ökar ju längre varumärket inte längre är en aktiv tillverkare. Bloggen är faktiskt ett fritidsprojekt. Det började som en delad hobby för Mark och mig; under tiden, när det gäller arbetsbelastning, har han redan potentialen för ett fullfjädrat jobb.

Utöver vårt jobb lånar vi tid från våra familjer, som ibland inte ens vill höra ordet ”Saab” efter nästan sex års bloggning. Förståeligt, för vi gör inte bloggen ensam. I bakgrunden finns en redaktör som reviderar, förbättrar och ibland kritiserar våra artiklar. Hon övervakar kvaliteten, och inte varje artikel gör det till godkännande.

Vi vill fortsätta skriva 2017, det är säkert. Varumärket behöver allmänheten mer än någonsin, bloggen har oväntat blivit en Saab-fyr i det tysktalande området. Vi har Paul, vårt projekt saab, som får gå ut på gatorna våren 2017, som ska auktioneras ut för ett välgörenhetsarbete under året. Kommer det att finnas en efterträdare? Det bestäms av budgeten. Webbplats, hårdvara, programvara, evenemangsstöd, forskning, restaureringar, erfarenhetsrapporter, allt detta kostar pengar. Du får inte redaktionskvalitet gratis, även om bloggen är fritt tillgänglig.

Är 5 € per månad rimlig?

Vi skulle gärna få stöd för det kommande året. En idé, som en idé av bloggarna, är ett bidrag av 5 € per månad. Det är vad du sätter på disken för en bra biltidning och vi levererar mer innehåll per månad. Varje år skulle det vara ett 60,00 € -stöd för bloggen.

Naturligtvis kan alla ge vad de vill och vad de tycker är lämpliga. Vi är tacksamma för allt stöd! Varje bidrag räknas och varje summa säkerställer bloggen och vårt arbete för det kommande året! Du kan donera bekvämt via PayPal, på begäran kan vi också skicka bankuppgifter till dig (Mail: donera (ät) saabblog.net).

30 tankar om “Blog donation 2017. Bloggen behöver stöd."

 • blank

  Jag är ledsen, kanske såg jag inte smart ut, men var kan jag hitta kontouppgifterna?

  • blank

   Kom via mail

 • blank

  Kolla!
  Tack för ditt engagemang!

 • blank

  Hej ... Jag behöver snarast kokpapper ... kan du hjälpa mig?
  Ring mig på 01712056180 .... Tack!

  • blank

   Vänligen fråga med år och VIN via mail till bloggen.

 • blank

  Klart!

 • blank

  Trots att jag har rest med det andra svenska varumärket under nästan ett år, vill jag åtminstone läsa Saab. Självklart har jag bara bidragit med min mite till detta

 • blank

  Jepp, överföringen är ute.
  Så jag kan se fram emot 2017 gång på gång på spännande och intressanta rapporter.

 • blank

  Också vårt stöd är bara ute
  Hälsningar från Sachsen

  • blank

   Tack för supporten och en saabigen hälsning till Sachsen!

 • blank

  Donationen är ute

  • blank

   Kära Martin, Tack för det!

 • blank

  Också gjort :-)!

  • blank

   Tack för donationen !!

 • blank

  Gjort……………

  • blank

   Super! Tack från laget!

  • blank

   Tack så mycket!

 • blank

  Klart! Kan inte riskera abstinenssymptom :-).

  • blank

   Stort tack och vänliga hälsningar. Ses vi i Trollhättan 2017?

  • blank

   Tack!

 • blank

  Redan överförd så att det fortfarande finns spännande rapporter om SAAB i 2017.

  • blank

   Det finns i alla fall 2017! Tack!

 • blank

  gjorde det

  • blank

   Super! Tack!

 • blank

  Från mig också! För ett annat bra år med Saabblog!

  • blank

   Tack Olaf! Vi är glada!

 • blank

  Hej Tom! Bra att det fortsätter. Stöd är bara ute.

  • blank

   Underbar Olli! Tack för det!

  • blank

   Inget ämne.
   Saab är vårt livelixir !!

Kommentarer är stängda.