Blog donation 2017. Bloggen behöver stöd.

En gång om året vänder vi till våra läsare för support. För att 2017 bör ge den Saab-bloggen med intressanta ämnen. Och även om bloggen är en fråga med mycket passion och Saab-entusiasm, behöver han fortfarande en viss budget.

Blog donation 2017. Saab Blog behöver stöd!
Blog donation 2017. Saab Blog behöver stöd!

Saab som bilproducent är förbi. Det finns inget pressarbete längre, inga arkiv eller servrar som vi kunde komma åt. Så vi letar efter och gör egna ämnen. Från den första idén till den färdiga texten är det ibland en lång resa. Bakom flera artiklar var veckor och månader av forskning. Ansluten med telefonsamtal, e-postmeddelanden, söker efter detaljer.

Blog donation 2017. Eftersom bloggen borde fortsätta att existera.

Allt förbrukar tid; ansträngningen ökar, ju längre varumärket är inte längre en aktiv tillverkare. Bloggen är faktiskt ett rekreationsprojekt. Han började som en gemensam hobby av Mark och jag; Hittills har han redan potentialen för ett fullvärdigt jobb från arbetsbelastningen.

Vi lånar vår tid bortom vår yrkes tid från våra familjer, som efter nästan 6-bloggår ibland inte längre vill höra "Saab" -ordet. Förståligt, för att vi inte gör bloggen ensam. I bakgrunden är en redaktör, som reviderar, förbättrar och ibland kritiserar våra artiklar. Hon kollar över kvaliteten, och inte varje artikel lyckas frigöra den.

Vi vill fortsätta skriva 2017, det är säkert. Varumärket behöver publicitet mer än någonsin, bloggen har blivit planerad att bli en Saab fyr i tysktalande länder. Vi har Paul, vår projektaab, som kommer att ta 2017 på gatorna på våren och kommer att auktioneras ut för ett välgörande syfte senare i år. Kommer det att finnas en efterträdare? Det bestämmer budgeten. Webbplats, hårdvara, programvara, support för händelser, forskning, restaureringar, fältrapporter, allt detta kostar pengar. Redaktionell kvalitet får du inte förgäves, även om bloggen är ledig tillgänglig.

Är 5 € per månad rimlig?

Vi skulle gärna få stöd för det kommande året. En idé, som en idé av bloggarna, är ett bidrag av 5 € per månad. Det är vad du sätter på disken för en bra biltidning och vi levererar mer innehåll per månad. Varje år skulle det vara ett 60,00 € -stöd för bloggen.

Naturligtvis kan alla ge vad de vill ha och vad de tycker är lämpliga. Vi är tacksamma för något stöd! Varje bidrag räknas och varje summa säkrar bloggen och vårt arbete för det kommande året! Donationer kan göras bekvämt via Paypal, på begäran kan vi också skicka bankuppgifter till (Mail: donation (at) saabblog.net).

30 tankar också "Blog donation 2017. Bloggen behöver stöd."

 • Jag är ledsen, kanske såg jag inte smart ut, men var kan jag hitta kontouppgifterna?

  • Kom via mail

 • Kolla!
  Tack för ditt engagemang!

 • Hej ... Jag behöver brådskande coc-papper .... kan du hjälpa mig vidare?
  Ring mig 01712056180 ... Tack!

  • Vänligen fråga med år och VIN via mail till bloggen.

 • Klart!

 • Trots att jag har rest med det andra svenska varumärket under nästan ett år, vill jag åtminstone läsa Saab. Självklart har jag bara bidragit med min mite till detta

 • Jepp, överföringen är ute.
  Så jag kan se fram emot 2017 gång på gång på spännande och intressanta rapporter.

 • Också vårt stöd är bara ute
  Hälsningar från Sachsen

  • Tack för supporten och en saabigen hälsning till Sachsen!

 • Donationen är ute

  • Kära Martin, Tack för det!

 • Också gjort :-)!

  • Tack för donationen !!

 • Klar ...............

  • Super! Tack från laget!

  • Tack så mycket!

 • Klart! Kan inte riskera abstinenssymptom :-).

  • Tack och vänliga hälsningar. Låt oss titta på 2017 i Trollhättan?

  • Tack!

 • Redan överförd så att det fortfarande finns spännande rapporter om SAAB i 2017.

  • Det finns i alla fall 2017! Tack!

 • gjorde det

  • Super! Tack!

 • Från mig också! För ett annat bra år med Saabblog!

  • Tack Olaf! Vi är glada!

 • Hej Tom! Bra att det fortsätter. Stöd är bara ute.

  • Underbar Olli! Tack för det!

  • Inget ämne.
   Saab är vårt livelixir !!

Kommentarer är stängda.