Saab på Essen Motor Show 2016

Det är en vacker tradition och talar för det stora engagemanget för vårt varumärke. Medlemmarna i 1. Tyska Saabklubbar visar sin flagga på Essens Motor Show i år också. Och som alltid har du valt mycket speciella prov för utställningsstället.

Saab 900 Cab och R900. Bild: 1.deutscher Saab Club
Saab 900 Cab och R900. Bild: 1.deutscher Saab Club

Saab R900 på Motor Show 2016

Det mest spännande exemplet är förmodligen Saab R900. Specialserien introducerades 1996; hon har en tysk bakgrund som vi redan har diskuterat om Blogg har rapporterat. Det är oklart hur många exemplar av den sällsynta modellen som överlevde. R900 finns knappast på vägen; Det är ju trevligare att ett av dessa fordon visas i Essen.

Vem lovar R900 försummar 900 sedan. Den långa Saab 900-CD: n är minst lika sällsynt, förtjänar också den vackra konvertibla uppmärksamheten. I år är 1. Tyska Saab Club visade sig vara en särskilt bra hand vid valet av sina utställningar.

Medlemmarna av klubben ser fram emot besök av fans och till många diskussioner. Eftersom de otaliga timmarna som räknas i varje mässans framträdande förtjänar erkännande. Och vi kan uttrycka det när vi släpper på det legendariska svenska varumärket och bara tack för så många års engagemang.

den Fair sker från 25.11. till 04.12.2016 istället. den 1. Tyska saabklubben har sitt ställning igen på en välkänd plats i hall 8.1, monter 111.

6 tankar om “Saab på Essen Motor Show 2016"

 • blank

  CDen är verkligen den sällsynta kopian av 3 (sällsynta) utställningar, speciellt i detta tillstånd av bevarande.

 • blank

  En rapport om Stefan Nelius och hans verkstad i Bochum Wattenscheid skulle också vara värt en rapport på bloggen. Mycket SAAB Spirit och en bra adress för alla reparationer och individuell behandling av våra favoriter!

 • blank

  Tack för bilderna på sådana vackra fordon! Det värmer SAAB-hjärtat 😉

 • blank

  Du har satt ihop en stor SAAB 900-kollektion för Motor Show. R900 har frankiskt ursprung, och det är inte särskilt trevligt! Tack för engagemanget!

 • blank

  Sedan SAAB-showpieces är utställda! Underbart! Kan SAAB-båsen bli populär!
  Ha kul på mässan.
  Alla läsare / inuti en trevlig 1. Advent 🙂

 • blank

  Bra rapport! Tack, Tom!

Kommentarer är stängda.