1.000-abonnenter! Vi säger tack!

Det är sensationellt och faktiskt vi förväntade oss inte det. På något sätt fanns det en punkt, som med 980-abonnenter, där vi märkte en sidledes rörelse i veckor. Så strax efter att ingenting ville flytta.

1.000-abonnenter! Wow!
1.000-abonnenter! Wow!

1000-abonnenter! Det är klart!

Men då! Igår, på sen eftermiddag, lyckades vi äntligen! De svindlande 1.000 XNUMX abonnenterna blev verklighet och vi är stolta och glada över det. Eftersom det visar oss att vi levererar bra och läsbart innehåll.

Vem är abonnentnummer 1000? Vi vet inte, vi har bara sin mailadress. Han har registrerat sig på pie*****@web.de, och av privatlivets skull publicerar vi inte sin fullständiga adress. Vi skulle vara glada om han kontaktar bloggen. Han kanske har en Saab-berättelse att berätta, och vi har en liten, dum överraskning för honom.

Vad är nästa med antalet prenumeranter? Jag har ingen prognos. Gemenskapen är liten, 1.000 6 abonnenter är ett nummer. Är mer möjligt? Saab har alltid överraskat oss positivt tidigare: varumärket är till synes odödligt och det finns människor som lever sitt varumärke. Vi på bloggen upplever detta varje dag, i nästan XNUMX år. Ytterligare en anledning att säga tack.

16 tankar om “1.000-abonnenter! Vi säger tack!"

 • Bloggen bygger och motiverar, låter Saab leva och gör varumärket legendariskt.
  Under tiden kör vi fyra Saabs med oavbruten glädje

 • Mycket bra blogg - tack för ditt engagemang och fortsätt - jag har redan rekommenderat det till andra Saab-förare 🙂

  Hälsningar från Berlin
  Armin

 • Hej!

  Grattis till 100-abonnenterna!
  Om du sedan funderar på hur många läsare som jag inte har prenumeration ...
  (Som Dominik skrev korrekt: Varför?) Bloggen är en av mina dagliga obligatoriska läsningar

  hälsningar
  Gerald

  • 1000 måste naturligtvis kallas ;-)))

 • Grattis! Du förtjänar bara det! Förutom nyheter och speglar är Saabblog för mig den viktigaste informationskällan på dagen.
  Du mår väldigt bra! Och ett stort tack! Efter att 1000 är knäckt kanske mer.

 • 1000-abonnenter, åskväder, du kan vara stolt över det !!
  Och du går till mycket problem, så många artiklar om ett bilmärke, som jag har uppskattat sedan 35, om än intermittent för år sedan.
  Jag ser fram emot att läsa bloggen i framtiden och kanske kan jag bidra lite när jag rapporterar om nästa Histo-Monte ...
  Det hälsar den röda 99iger

 • Jag fick bara njuta av en Saab innan 1,5 år sedan. Tidigare hade jag så många andra märken. Aldrig förr har jag haft så många vänner att köra (inte med BMW), även om min 9.3 sportbil gör det det här problemet om och om igen. Tack för din stora blogg och din stora passion du uttrycker här !!!!

 • Jag läste bloggen eftersom den är där.
  Jag skrev redan ett inlägg.
  Jag känner bloggaren personligen.
  Men jag har inte prenumererat på honom, och för den delen, besöker jag regelbundet honom.
  Så det finns säkert fler än tusen läsare

 • Tacka dig för AL SEe-ögonblicken. stönade en Saab Fen

 • Klass, klass! Bloggen är bara bra och håller dig i märket. Detta finner uttryck i 1000-abonnenterna. Tack för ditt fantastiska bloggarbete!

 • En förtjänade och grattis till 1.000-abonnenterna !! 2012 har rekommenderat Mobilforum Dresden din blogg och sedan ser jag nästan varje dag över. Tack igen för dina insatser hittills och många framgångar i omformningen av bloggen. Då kanske 1.100-abonnenter eller ens ......

 • Hallå
  Tyvärr har jag inte varit SAAB-drivrutin på 5 år. (Skilsmässa) Sörja 9000i och 9.5. Bloggen har varit en SUPER sak för mig i flera år! Att läsa Saab-bloggen betyder alltid information från en bra källa! Tack Tom. Håll det uppe.
  Kör för närvarande en T5 Multivan med 180 PS diesel. Endast problem !!! Att en diesel med 120.000 9000 km bärs är nästan otroligt! Jag körde 420.000i 80.000 XNUMX km med en motor, min. XNUMX XNUMX km med husvagn på kroken. Dessa är bilar!
  Hälsningar från Hamburg

 • Men du gör allt riktigt bra ... Fortsätt så fortsätter mitt SAAB-liv ... Varma hälsningar från Nürnberg.

 • Grattis! förtjänade !!!
  SAAB är bara något speciellt! och du förmedlar den andan mycket skickligt !! Tack!

 • Grattis. Jag har varit där sedan 2011 / 12 och då var det en dålig fas. Min första Saab 2011 var när allting i Sverige kom till stillastående. Många i min miljö förutspådde varumärkets snabba död - såväl som reservdelsförsörjningen. Men jag måste säga att det är upp till oss förare att behålla Saab ordentligt och vänta - jag säger bara kontraktsverkstad! Även om många inte gillar att höra det, är det också ett måste om du flyttar en 20 år gammal bil varje dag och du måste titta i schematiskt för att se varför värmaren inte fungerar.
  Det är därför många tack till Saab Centre Zwickau! Annars skulle jag inte ha min femte Saab nu och allt har gjorts så bra hittills.
  Därför betyder det att läsa Saabs blogg inte betyder ATU eller någon annan.
  Flytta ditt sinne !!!
  Tack Tom och Mark!

  Saab är bara kultur - vad bara ett fåtal märken kan göra anspråk på. Även de som fortfarande tillverkar "just nu".

 • För 3 år sedan kom jag till SAAB som jungfruen till barnet. Utan denna blogg skulle det vara lite svårare att leva Saabiismus. Mitt tack till dig och ditt arbete. Chapeau!

Kommentarer är stängda.