Saab bild pussel. Vem är jag

Vissa läsare gillar det, andra tycker inte om det alls ... mitt tänkande utanför lådan. Innan vi blir en komplett youngtimer och klassisk blogg är det viktigare än någonsin att se in i bilvärlden. Jag lovade också läsarna att jag skulle testa en ny bil.

Vem är jag
Vem är jag

Allt Saab eller vad?

Det nya bildpusslet har att göra med det. Frågan på fredag ​​är därför "Vem är jag?". Mer specifikt uppstår frågan vilken bil vi ser i utdraget och vilken exakt beteckning motorn som visas.

Motorn bör vara välkänd för många läsare. Men ... det är något fel! Har inte något grundläggande förändrats? Svaret på detta kommer inte att vara så enkelt, men som jag känner Saab-fansen kommer de också att lösa detta pussel mycket snabbt. Resolutionen, med bakgrundsinformation och anpassning till ett nytt, spännande ämne, finns på bloggen på söndagen.

19 tankar om “Saab bild pussel. Vem är jag"

 • blank

  ... hur är det med en räddningsaktion där en 9-5 Aero som skildes för tidigt tack vare origamikolvar görs flytande igen med hjälp av en China B235? Så som ett projekt för nästa år och som ett slags bevis på kinesisk produktkvalitet eller som en andra pelare för importören?

  • blank

   Importören hade redan begärt motorer på bordet. Det bara för info. Jag ska prata med dig ibland.

 • blank

  Då kanske det kommer att bli Borgward SUV trots allt. Jag skulle inte bli förvånad!

 • blank

  Baic B40 4 × 4 Saab 2.3 180kw Euro 6

  • blank

   Mycket bra! Mer på söndag ... 😉

 • blank

  Baic BAW 90?

 • blank

  Jag tycker att det är ganska BAIC X65

  • blank

   Nej, nej X65.

 • blank

  Det är SAAB B2X5-motorn i en senova

  • blank

   Jag tror D60.

   • blank

    Banan är definitivt bra, men ingen D60.

 • blank

  Mitt tips Ex-B235 - men i Kina-förpackningar eller i bluffförpackningen Borgward (jag skulle inte bli förvånad längre). Vilket på något sätt inte riktigt passar ... det ser ut som en längsgående installation, eftersom det inte finns något motorfäste på framsidan. Den konstiga hållaren på ventilkåpan bör också möjliggöra installation av en fullständig "sekretessskärm". Någon måste dölja något ... 😉

 • blank

  Ser jag det korrekt, att den longitudinella och inte tvärgående installeras?

  • blank

   Väl övervakad. Helt korrekt.

 • blank

  Moin, ja, det ser tydligt ut för mig för B205 eller 235. Jag kommer dock ihåg att tändkassetten installerades med tändstift bara på. Dessa verkar vara installerade i en vinkel och Trionic är inte i den. Kanske en av dessa BS-modeller från Kina, som fortfarande använder SAAB-maskinen. För en V6 verkar det för mig
  Blockera för länge. Och locket ser väldigt ut som den gamla 4-cylindern.

  Hälsning Erik 900

 • blank

  Klart en SAAB-motor. Bara något är verkligen konstigt, men inte på det 🙁

 • blank

  Det kan bara vara en GM V6.

  Och om ingen gillar det och han ser så gammaldags ut, måste det vara en slak och tidig tävling mot SAABs egna 4-cylinder turbo-motorer. Så jag skriver på en Opel-motor i 9000. Han var verkligen överflödig.

  Senare var det lite bättre och SAAB har realiserat i Turbo X med GM-materialet en riktig SAAB.

  • blank

   100% GM gratis 😉

Kommentarer är stängda.