Weekly Review. Vänta. Gunilla. Saab specialerbjudanden.

I Trollhättan har den stora väntan börjat. NEVS VD Bergman meddelade i veckan vid mötet med den svenska bilindustrin i Göteborg, de hoppas på det viktiga produktionslicensen för den nya fabriken i Tianjin nästa månad.

Saab .. Saab .. Saab ...
Saab-visningar

Produktionstillstånd för utländska företag är inte lätta att få i Kina. Även om NEVS, som Volvo, ägs av kinesiska aktieägare för 100%, är båda företagen utländska företag för administrationen. Volvo, som redan övertagits av Geely, väntade längre än förväntat år sedan, men fick slutligen licenserna för verken.

För NEVS är produktionstillståndet mycket viktigt. Tianjin-fabriken beror på att slutföra 2017 i maj; det kommer att vara 9 / 3 minst vinter tills serieproduktionen av NEVS 2017-18-elbilen körs. 150.000-fordon är redan beställda av Panda New Energy.

gunilla

Namnger många Saab fans sina bilar? En intressant och legitim fråga. Vi har Anna Project, en Saab 9000, och vi har vårt projekt aab heter Paul. I Sachsen ger Gunilla. Hon är lite äldre än våra fordon. Gunilla är en Saab 95, 44 år gammal. Mycket trevligt med en liten Blogg och med en rapport i Leipziger Rundschau.

Saab specialpriser

Oktober 2016 är vår Saab 9000 månad. 30 år av Talladega Long Run, en specialutställning i Saab-museet. Till Drescher och CardyourCar har därför minskat många reservdelar och tillbehör för 9000 med ytterligare 10% den här månaden.

Ingår i den nya åtgärden är viktiga saker relaterade till belysning. Dessutom finns det några delar i butiken som inte längre är officiellt tillgängliga.

7 tankar om "Weekly Review. Vänta. Gunilla. Saab specialerbjudanden."

  • Hjortan är att skylla att jag fortfarande letade efter avgaserna igår !!!

  • Hjortan är att skylla att jag fortfarande letade efter avgaserna igår !!!

  • Jag också! Det måste fungera!

  • Då går jag med Alex. Idag var en bra dag och vår nya gamla hjort har snyggt stekt från Fichtelberg till dalen, så långt som namnet ....... Tack för den goda organisationen!

  • Tja logo ger en saab förare SAABs namn! I Sachsen finns Saabinen, Uwe, Peter och Dicken! Uwe (9000CD) var idag på de mycket snygga Saabausfahrt Saab-vännerna i början! Tack igen till alla som var där och säkert också landade bra hemma igen. Ha roligt och bra resa båda!

  • När nästan allt händer i Kina har jag inte fingrarna korsade, hur mycket pengar de har ... De har inte potential

  • Jag håller mina fingrar korsade för NEVS!

Kommentarer är stängda.