Saab Seasonal Benefits 2016 / 2017

Först de användbara sakerna och sedan Saabs lilla, söta saker? Eller skulle det vara bättre tvärtom? För att göra det lätt börjar vi med de verktyg som nästan alla behöver, och sedan kommer vi till nischarna - vilket förmodligen alla läsare vill ha.

Saabs säsongsmässiga fördelar
Saabs säsongsmässiga fördelar

Saab Seasonal Benefits 2016 / 17, den nya verksamheten från Orio Deutschland GmbH, är inriktad mot den kalla, mörka årstiden. Det finns originala Saab golvmattor, Saab och Exide batterier och torkarblad i förpackningen med vindrutet frostskydd. Allt detta, självklart, till ett särskilt fördelaktigt pris och med det beprövade 3 års garantilovet.

Saab 9-3 atmosfärsbelysning till ett speciellt pris

Den omgivande belysningen för Saab 9-3 II erbjuds i den nya kampanjen till ett betydligt reducerat pris. Vi har redan haft det i december testade och fann starkt rekommenderat. Erbjudandenna bör redan vara tillräckligt för att besöka den auktoriserade Saab-partnern i Tyskland, Österrike och Schweiz.

Limited! Saab kollektor koppar.
Limited! Saab kollektor koppar.

Men dessutom finns det en - eller ganska två - saabisk niceties. Orio Deutschland har beställt begränsade samlares koppar för medlemmar i Saab Service Club. Dessa visar modellens historia av märket, från Ursaab till modellerna av vintage 2011. De detaljerade kopparna är tillgängliga hos alla deltagande återförsäljare. Från en workshop eller delberäkning av 50,00 € (Schweiz 60,00 CHF) får du en samlarkopp som en present, från 90,00 € (Schweiz 100,00 CHF) får du den kompletta uppsättningen.

Samlingskopparna är begränsade och finns endast på deltagande baser. En unik möjlighet för alla fans! Listan över partners i Tyskland, Österrike och Schweiz finns tillgänglig på de nationella webbplatserna, liksom mer detaljer om Saabs säsongsfördelar 2016/17.

2 tankar också "Saab Seasonal Benefits 2016 / 2017"

  • Trevliga saker

  • Vet fortfarande inte varför ORIO levererar endast återförsäljare i Tyskland, Schweiz och Österrike. I Belgien måste du köpa reservdelar till 9-5 NG som är mycket dyra och vissa delar kan hittas för hälften hos GM. För karosseri är man skyldig att beställa i Sverige och det tar och är också mycket dyrt. Kan ORIO GmbH inte kontakta alla Saab-återförsäljare som är i Europa?

Kommentarer är stängda.