Saab Seasonal Benefits 2016 / 2017

Först de användbara sakerna och sedan de små Saab-smakerna? Eller skulle det vara bättre tvärtom? För att göra det enkelt, låt oss börja med de användbarheter som nästan alla behöver, och gå sedan vidare till smakerna - som förmodligen alla läsare vill ha.

Saabs säsongsmässiga fördelar
Saabs säsongsmässiga fördelar

Saab Seasonal Benefits 2016 / 17, den nya verksamheten från Orio Deutschland GmbH, är inriktad mot den kalla, mörka årstiden. Det finns originala Saab golvmattor, Saab och Exide batterier och torkarblad i förpackningen med vindrutet frostskydd. Allt detta, självklart, till ett särskilt fördelaktigt pris och med det beprövade 3 års garantilovet.

Saab 9-3 atmosfärsbelysning till ett speciellt pris

Den omgivande belysningen för Saab 9-3 II erbjuds i den nya kampanjen till ett betydligt reducerat pris. Vi har redan haft det i december testade och visade sig vara mycket rekommenderas. Erbjudandena bör vara tillräckligt skäl för att besöka den auktoriserade Saab-partnern i Tyskland, Österrike och Schweiz.

Limited! Saab kollektor koppar.
Limited! Saab kollektor koppar.

Men det finns också en - eller snarare två - Saab-smaker. Orio Germany har beställt begränsade samlarcupar för medlemmar i Saab Service Club. Dessa visar varumärkets modellhistorik från och med Ursaab fram till årsmodellerna 2011. De detaljerade designade kopparna är tillgängliga från alla deltagande återförsäljare. Från en verkstad eller reservdelsfaktura på 50,00 € (Schweiz 60,00 CHF) får du en samlarmugg i gåva, från 90,00 € (Schweiz 100,00 CHF) får du hela uppsättningen.

Samlingskopparna är begränsade och finns endast på deltagande baser. En unik möjlighet för alla fans! Listan över partners i Tyskland, Österrike och Schweiz finns tillgänglig på de nationella webbplatserna, liksom mer detaljer om Saabs säsongsfördelar 2016/17.

2 tankar om “Saab Seasonal Benefits 2016 / 2017"

  • blank

    Vet fortfarande inte varför ORIO levererar endast återförsäljare i Tyskland, Schweiz och Österrike. I Belgien måste du köpa reservdelar till 9-5 NG som är mycket dyra och vissa delar kan hittas för hälften hos GM. För karosseri är man skyldig att beställa i Sverige och det tar och är också mycket dyrt. Kan ORIO GmbH inte kontakta alla Saab-återförsäljare som är i Europa?

  • blank

    Trevliga saker

Kommentarer är stängda.