Bilder av Paul

Tyvärr avbröts den planerade fotosessionen med Paul eftersom vädret inte riktigt var kompatibelt med våra planer. Ändå ger vi några intryck av vårt projekt saab på bloggen. Vi hoppas att det kommer att finnas bra bilder i Sverige - när den gyllene svenska hösten är till förmån för oss.

Vår projektaab fastnade.
Vår projektaab fastnade.

Med en eller två etiketter från sponsorerna måste positionen korrigeras, vilket kommer att hända de närmaste dagarna. För närvarande är Paul hos Saab Service Frankfurt, där några mindre problem borde botas. Tydligt att en bil som vi har sparat från junkyard kommer inte att vara perfekt direkt. Men vi känner oss i goda händer med laget av Gerard Ratzmann.

Vi dokumenterar Pauls liv.

Vad som fortfarande saknas så att vi kan börja är Saabs loggbok. Vi vill dokumentera ”Pauls liv” under de kommande månaderna med en omedelbar kamera på det goda, gamla, analoga sättet. Om 9-5 möter personligheter som har något att göra med Saab och varumärkets historia eller deras miljö, ber vi dem om ett foto till loggboken och en autograf. Trollhättan, som Saabs hem, kommer att vara ett bra ställe att starta detta projekt.

Om vi ​​auktoriserar eller ger bort Saab det kommande året till förmån för vårt välgörenhetsprojekt, ändras loggboken med många minnen och bilder till den nya ägaren. Så planen! Ytterligare uppdateringar av Paul-projektet följer.

9 tankar om “Bilder av Paul"

 • blank

  Bilderna talar för sig själv utan ord.

 • blank

  Den fula ängeln blev en vacker svan. Class. Hoppas Paul är på höstresan till Sachsen på 16.10. där.

 • blank

  Kyla Saab! Fälgarna är ett riktigt bra val för 9-5! Bilen står oavsiktligt och är lika ren som en färsk bebis botten. Klistermärkena är mycket märkbara (ja, de borde vara) men monokrom designen tar hela ryggen något.
  Mycket framgångsrik!

 • blank

  Paul är verkligen, väldigt god. Om du ser de första bilderna, bara galenskap! Vi är i tomten!

 • blank

  Ett 1A reklammedium! Synd, min Berlin-återförsäljare är inte där. Han kommer nog bli arg nu.

 • blank

  Underbart projekt kom till verkligheten. offentliga Nevs gör detsamma med 93 EV ..

 • blank

  Bara bra resultatet. Respekt för alla inblandade och bra tid.

 • blank

  Vår Paul ser väldigt bra ut! Bra gjort!

 • blank

  Diskret ser annorlunda ut. Jag gillar verkligen Paul !!!!!

Kommentarer är stängda.