Bilder av Paul

Tyvärr har den planerade fotosessionen med Paul avbrutits eftersom vädret inte var riktigt förenligt med våra planer. Ändå tar vi några intryck av våra Projektaabs på bloggen. Bra bilder finns där, vi hoppas, i Sverige - om den gyllene, svenska hösten väger oss.

Vår projektaab fastnade.
Vår projektaab fastnade.

Med en eller två etiketter från sponsorerna måste positionen korrigeras, vilket kommer att hända de närmaste dagarna. För närvarande är Paul hos Saab Service Frankfurt, där några mindre problem borde botas. Tydligt att en bil som vi har sparat från junkyard kommer inte att vara perfekt direkt. Men vi känner oss i goda händer med laget av Gerard Ratzmann.

Vi dokumenterar Pauls liv.

Vad saknas då är, så att vi kan börja, Saabs loggbok. Vi vill dokumentera "Paul liv" under de kommande månaderna med en omedelbar kameran till den gamla goda analoga sätt. Uppfyller 9-5 på personligheter som har något att göra med Saab och varumärkets historia eller sin omgivning, ber vi dem om ett foto för stocken och en autograf. Trollhättan, som Saabs hem, kommer att vara ett bra ställe att starta projektet.

Om vi ​​auktoriserar eller ger bort Saab det kommande året till förmån för vårt välgörenhetsprojekt, ändras loggboken med många minnen och bilder till den nya ägaren. Så planen! Ytterligare uppdateringar av Paul-projektet följer.

9 tankar också "Bilder av Paul"

 • Diskret ser annorlunda ut. Jag gillar verkligen Paul !!!!!

 • Vår Paul ser väldigt bra ut! Bra gjort!

 • Bara bra resultatet. Respekt för alla inblandade och bra tid.

 • Underbart projekt kom till verkligheten. offentliga Nevs gör detsamma med 93 EV ..

 • Ett 1A reklammedium! Synd, min Berlin-återförsäljare är inte där. Han kommer nog bli arg nu.

 • Paul är verkligen, väldigt god. Om du ser de första bilderna, bara galenskap! Vi är i tomten!

 • Kyla Saab! Fälgarna är ett riktigt bra val för 9-5! Bilen står oavsiktligt och är lika ren som en färsk bebis botten. Klistermärkena är mycket märkbara (ja, de borde vara) men monokrom designen tar hela ryggen något.
  Mycket framgångsrik!

 • Den fula ängeln blev en vacker svan. Class. Hoppas Paul är på höstresan till Sachsen på 16.10. där.

 • Bilderna talar för sig själv utan ord.

Kommentarer är stängda.