Paul i sista sprinten

Sakerna rör sig. Igår hämtade vi Paulus, vår projektaab, från folien. Fadderna som gjort detta äventyr är nu närvarande på den svenska tenn. Allt detta ser väldigt utmärkande ut, eftersom pastan gjordes i en matt, svagt gråton.

Paul i sista sprinten ...
Paul i sista sprinten ...

I samband med den svarta färgen är Paul en riktig blickfångare, utan att vara påträngande. En första insikt var redan tillgänglig igår uteslutande i vår Facebook-grupp. Vad händer med Paul? Idag är Saab 9-5-boendet slutligen tillåtet på vägen. Och om vädret samarbetar finns det en kort bildsession. Pauls bildgalleri kommer att vara på bloggen senast i morgon. Nyfiken?

På onsdag fortsätter vi till Saab Service Frankfurt. En slutlig "hälsokontroll" väntar innan Paulus tillåts på lång sikt. Eftersom i oktober borde det gå på en stor turné. Vi börjar i riktning mot Sverige, besök alla Saabs hem. Färjan och hotellet är redan bokade, datum i Saab Museum och NEVS överens. För Saab kommer det att bli en hemkomst efter lite över 17 år. På våren, i början av projektet, var Saab fortfarande nära skrotning. Nu får han gå till Sverige. En galen Saab-berättelse ...

Final spurt vid Saab Summertime

Också vår Saab Sommartid Åtgärd, som stöds av Orio Germany, går in i sista spurt. Bara fram till fredag ​​är det möjligt att skicka Saab-berättelser. Klockan är igång - Saab litteratur som ett litet incitament som väntar på författarna.

Ingen aning? Skrivkramp? Brist på tid? Inga problem! För på vintern så mycket säger vi redan, vi börjar nästa åtgärd. Under helt olika omständigheter, med en original, mycket exklusiv, Saabian-idé.

11 tankar också "Paul i sista sprinten"

 • Binn ivriga att se morgondagens bilder. Det verkar som om det skulle bli väldigt fint väder

  • Jag också

  • Inte idag förrän i morgon.

 • Kommer Paul också till utgången till Sachsen?

 • Ja och även i den här Paulus-enheten.

 • En mycket rörande historia för mig. Min farbror Paul gick iväg just idag och det är lite tröst att din Paulus fick godkännande. Precis som den sista utgången med SAAB-konvertibelen för tre veckor sedan, körde min farbror första gången i en konvertibel.
  I den bemärkelsen: alltid god körning, en bra skyddsängel är säker!

  • Sjuka nyheter! Tankarna är med dig!

 • Det låter väldigt bra.
  Och långsamt Tom, vi styrar säkert till 1000-abonnenterna.
  Det borde finnas något speciellt!

  • Det är väldigt tufft på varumärket 1000er ... Det finns (naturligtvis) en idé!

 • Schick ser Paul ut! Nu kan han återvända till gatorna med ny prakt. Jag gillar att hålla med Florians fråga! Kan vi se honom bo vid utgången i Sachsen?

  • Tyvärr nej. Vi börjar dagen efter till Sverige. Både professionellt och privat Trollhättan plus utgång i Sachsen kan inte realiseras.

Kommentarer är stängda.