Saab-typskylthållare. Talladega Turbo Edition.

I oktober firar vi 30 år Talladega Long Run. En stor historisk händelse och ett viktigt datum i turbomotorns utvecklingshistoria. Och eftersom vi skriver om Saab varje dag, pratar och kör bilarna, har vi alltid Saab-idéer.

Saab Talladega Turbo Edition skylthållare
Saab Talladega Turbo Edition skylthållare

Vårt interna tryckeri har vanligtvis mycket förståelse för Saab-galna saker, även om inte allt kan implementeras. Men för det mesta är du entusiastisk över det, för vi berikar det dagliga arbetet, för Saab är alltid något mycket speciellt där också - även om ingen av de anställda driver Saab. Men vi jobbar med det.

Saab är turbo

Den senaste idén är nummerplåthållaren för Talladega Turbo Edition. Utgångspunkten var turbo-skylten med avgasstrålen - på något sätt fantastisk i 80-talets stil och så typisk för den tiden. Och eftersom Saab bara är turbo, måste turbosymbolen placeras på licensskyltinnehavaren, liksom Talladega Long Run, som antagligen bara insiders kan tolka.

Vårt Saab 9000 Anna-projekt är mycket bra för de nya innehavarna. Saab Turbo-logotypen med avgasstrålen är en riktig blickfångare. Nummerplåthållaren finns i en set i vår fläktaffär, bestående av 2-hållare för tyska EU-typskyltar. Upplagan är begränsad och vi hoppas att vår senaste idé är kul och roligt!

4 tankar om “Saab-typskylthållare. Talladega Turbo Edition."

  • blank

    Vad händer i Talladega? Med turbo mororen. Kan 24 köra i timmar med den allra första turbokivan. Som alla vet, när de har turbovåg finns det musik för 10-minuter. De är utsatta för höga värmebelastningar. Jag firade nordslingan med min viggen underbar men keramisk broms borde jag ha bränt mina varor ut.

  • blank

    Hurra! Har just beställt skylthållaren. Verkligen en bra idé.

  • blank

    Ah det var redan i artikeln om ämnet den andra dagen

Kommentarer är stängda.