Saab-typskylthållare. Talladega Turbo Edition.

I oktober firar vi 30 år Talladega Long Run. En stor historisk händelse och ett viktigt datum i turbomotorns utvecklingshistoria. Och eftersom vi skriver om Saab varje dag, pratar och kör bilarna, har vi alltid Saab-idéer.

Saab Talladega Turbo Edition skylthållare
Saab Talladega Turbo Edition skylthållare

Vårt tryckeri har vanligtvis mycket förståelse för Saabian crazes, även om inte allt är möjligt. Men för det mesta är det exciteras det, eftersom vi berika det dagliga arbetet, eftersom Saab är det alltid något speciellt - även vid körning av personalen fortfarande Varken Saab. Men vi arbetar på det.

Saab är turbo

Den senaste idén är typskylthållaren Talladega Turbo Edition. Utgångspunkten var turbo skylten med avgasstrålen - på något sätt fantastisk i stil med 80er och så typisk för den här tiden. Och eftersom Saab bara är turbo, hade turboteckenet bråttom på skylthållaren, och även Talladega Long Run, som förmodligen endast den initierade kan tolka.

Vårt Saab 9000 Anna-projekt är mycket bra för de nya innehavarna. Saab Turbo-logotypen med avgasstrålen är en riktig blickfångare. Nummerplåthållaren finns i en set i vår fläktaffär, bestående av 2-hållare för tyska EU-typskyltar. Upplagan är begränsad och vi hoppas att vår senaste idé är kul och roligt!

4 tankar också "Saab-typskylthållare. Talladega Turbo Edition."

  • Ah det var redan i artikeln om ämnet den andra dagen

  • Hurra! Har just beställt skylthållaren. Verkligen en bra idé.

  • Vad händer i Talladega? Med turbo mororen. Kan 24 köra i timmar med den allra första turbokivan. Som alla vet, när de har turbovåg finns det musik för 10-minuter. De är utsatta för höga värmebelastningar. Jag firade nordslingan med min viggen underbar men keramisk broms borde jag ha bränt mina varor ut.

Kommentarer är stängda.