Bildgalleri: Projekt aab tillbaka från byrået

Vem minns fortfarande bilder från februari? Paul, vår Projektaab, såg verkligen dåligt vid första kontakten. Egentligen ville jag inte ha honom, och jag misstänker att ingen annan skulle ha önskat att äga Paul i detta tillstånd. Nu vill vi sätta Saab 9-5 sportvagn på vägen, men innanför måste han vara byrå.

... och även lädersätena har blivit attraktiva.
... och även lädersätena har blivit attraktiva.

Beviljas, färgen är egentligen inte bra på vissa ställen, men trots allt är Saab redan 17 år gammal, och livet har inte alltid varit bra med honom. Den bästa förberedaren kan inte tro, men Paul ser ganska passabel ut nu.

De hårda smutsarna i de senaste åren inom och utanför har försvunnit, läder känns valent och smidig, i inredningen känner du dig bekväm nu. För optiken har vi bestämt oss för att låta fönstren låta med folie från B-pelaren. Utseendet har blivit modernare och sportigt, särskilt i kombination med de coola 18 "Inka-fälten.

Vår projektaab går till Sverige ...

Nästa steg är klistret med bokstäverna av Paulas fadder. Under den kommande veckan är det dags och då - äntligen - får Saab-stationsvagnen sitt godkännande. Och det är dags för en delårsrapport. Som alltid med sådana projekt var allt dyrare än planerat, men frågan är om resultatet är rätt. Vi kommer att svara på måndag.

Paul kommer vara med oss ​​fram till sommaren 2017, då letar vi efter en ny ägare och planerar att ge gården en bra anledning att ge bort. Men det drar oss först i riktning mot Sverige. På hösten färdas Mark och jag norrut med Paul, som besöker Trollhättan, den tidigare Saabfabriken, museet. En hemkomst efter 17 år flydde exploatören knappt knappt. Vilken Saab-historia ...

9 tankar också "Bildgalleri: Projekt aab tillbaka från byrået"

 • 24. Augusti 2016 på 6: 37 PM
  permalink

  Trevlig sak!

 • 24. Augusti 2016 på 7: 35 PM
  permalink

  Mycket elegant! Jag hade samma med automatisk och 2,3 l-motor. - Filmen har blivit lite för mörk för min smak. Ändå tummen upp!

 • 24. Augusti 2016 på 7: 43 PM
  permalink

  det är bra

 • 24. Augusti 2016 på 8: 40 PM
  permalink

  En drömbil! Åtgärden har definitivt betalat, med tanke på att den här bilen verkligen ska landa på återvinningsföretaget ... Respekt för prestanda! Jag ser fram emot den slutliga fakturan ... som förmodligen var lite högre än föreställd av exekveringen av utförandet - men även de tonade fönstren är 9-5 utmärkt ... Tummen upp!

 • 24. Augusti 2016 på 10: 06 PM
  permalink

  Du gjorde ett bra jobb, det ser bara bra ut

 • 25. Augusti 2016 vid 11: 57 AM
  permalink

  Mycket trevligt !!!!!!!!!!!

 • 25. Augusti 2016 på 3: 28 PM
  permalink

  Kul utseende och fälgarna passar mycket bra till min smak !!

 • 26. Augusti 2016 vid 4: 13 AM
  permalink

  Bra, fixa nu bara pixelfel (ja behöver inte köpas nytt, reparationshanterbart) och framför allt: tack, Paulus gav fortfarande en rimlig matchande kromavgasruta, var snäll och rund men oval. Det här nakna röret fungerar inte och lever inte upp till sitt annars framgångsrika utseende.

  • 26. Augusti 2016 vid 9: 33 AM
   permalink

   Självklart finns det fortfarande lite arbete kvar. Pixelfelen finns på listan, en ny växelvred skulle också vara nödvändig. Bländaren är en bra idé. Det finns tillräckligt med tid på vintern.

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish