Bildgalleri: Projekt aab tillbaka från byrået

Vem minns fortfarande bilder från februari? Paul, vår projekt saab, såg riktigt dåligt ut när vi träffades första gången. Jag ville inte verkligen ha honom, och jag misstänker att ingen annan skulle ha velat ha Paul i detta tillstånd heller. Nu vill vi ta med Saab 9-5 sportdräkten på vägen, men först måste den tas till en balsam.

... och även lädersätena har blivit attraktiva.
... och lädersitserna har också blivit attraktiva.

Visserligen är färgen verkligen inte längre bra på vissa ställen, men åtminstone Saab är redan 17 år gammal och livet har inte alltid varit snällt mot honom. Den bästa byrån kan inte göra magi, men Paul ser redan ganska bra ut.

Den envisa smutsen på insidan och utsidan de senaste åren har försvunnit, lädret känns värdefullt och smidigt och du känner dig nu bekväm inuti. För utseendet bestämde vi oss för att få fönstren från B-stolpen färgade med folie. Utseendet har blivit modernare och sportigare, särskilt i samband med de coola 18 ″ Inka-fälgarna.

Vårt projekt saab går till Sverige ...

Nästa steg är att klistra in bokstäverna från Pauls föräldrar. Under den kommande veckan har tiden kommit och sedan - äntligen - får Saab stationvagn sitt godkännande. Och det är dags för en delårsrapport. Som alltid med projekt som detta var allt dyrare än planerat, men frågan är om resultatet är rätt. Vi kommer att ge svaren på måndag.

Paul kommer att vara med till sommaren 2017, då letar vi efter en ny ägare och planerar att tävla av stationvagnen för en god sak. Men först dras vi till Sverige. På hösten kör Mark och jag norrut med Paul, vi besöker Trollhättan, den tidigare Saab-fabriken, museet. En återgång efter 17 år, bara undgått återvinnaren. Vilken Saab-berättelse ...

9 tankar om “Bildgalleri: Projekt aab tillbaka från byrået"

  • Självklart finns det fortfarande lite arbete kvar. Pixelfelen finns på listan, en ny växelvred skulle också vara nödvändig. Bländaren är en bra idé. Det finns tillräckligt med tid på vintern.

  • Bra, fixa nu bara pixelfel (ja behöver inte köpas nytt, reparationshanterbart) och framför allt: tack, Paulus gav fortfarande en rimlig matchande kromavgasruta, var snäll och rund men oval. Det här nakna röret fungerar inte och lever inte upp till sitt annars framgångsrika utseende.

  • Kul utseende och fälgarna passar mycket bra till min smak !!

  • Mycket trevligt !!!!!!!!!!!

  • Du gjorde ett bra jobb, det ser bara bra ut

  • En drömbil! Åtgärden har definitivt betalat, med tanke på att den här bilen verkligen ska landa på återvinningsföretaget ... Respekt för prestanda! Jag ser fram emot den slutliga fakturan ... som förmodligen var lite högre än föreställd av exekveringen av utförandet - men även de tonade fönstren är 9-5 utmärkt ... Tummen upp!

  • det är bra

  • Blev väldigt elegant! Jag hade samma med en automatisk och en 2,3 liters motor. - Folien har blivit lite för mörk för min smak. Tummar ändå!

  • Trevlig sak!

Kommentarer är stängda.