Min riktiga bil är en Saab

När Mark och jag går på semester från bloggen betyder det inte att vår Saab-passion skulle gå nedförsbacke. Tvärtom, på semester tacklar vi saker som har väntats bli realiserade i flera månader. Och sommaruppehållet 2016 var särskilt kreativt i detta avseende.

Min riktiga bil är en Saab
Min riktiga bil är en Saab

Naturligtvis, som en blogg, kan vi inte ta tillbaka Saab. Men vi kan lindra smärtan för de människor som skulle vilja köra Saab eller ha alltid gillat Saab och har aldrig riktigt vågat uppleva sin passion.

Idén om en Saab-klistermärke för alla bilförare och de personer som får bara njuta av Saab som en andra bil på soliga helger, är inte ursprungligen från oss, så vi är ärliga. Den första gnistan kom från en Jaguar som parkerade 2015 på Saab Festival med en liknande klistermärke i garaget mittemot Swania Hotel. Ägaren till XKR skulle ha föredragit att köra en Saab, men hade sannolikt bara den engelska katten till hands. Kan vi förstå det som händer i de bästa cirklarna. Bra att du kan visa flaggan med ett sådant missöde med en matchande klistermärke.

Saab-klistermärkeen för personbilar och andra utländska märken

Mark och jag älskade idén så mycket att vi sätter våra egna klistermärken i produktion. Självklart med svensk text, för en Saab är en svensk bil. "Min riktiga bil är en Saab" står för det faktum att den faktiska bilen är en Saab. Eller översatt ganska fritt och tydligt, man skulle helst föredra att köra Saab som det märke som klistermärkenna bara sitter på.

För dem som behöver vara på våra vägar varje dag med premiumföretagsvagnar, där flottanschefen inte anser att en Saab från tidigare ägande är acceptabel, och för alla som föredrar att njuta av en Saab, menas denna klistermärke. Visa flagga, bekräfta ett litet enskilt varumärke. Tyvärr är "Min riktiga bil är en Saab" lim inte tillgängligt på recept, men det kan köpas i två varianter i vår fläktaffär.

Mer snygga saabige idéer snart här på bloggen. Produktionen av ytterligare idéer körs ...

7 tankar också "Min riktiga bil är en Saab"

 • kan jag möjligen hålla fast vid hästvagnen som jag vill köpa ....

 • I nätet (i Flickr-albumet till en mycket aktiv nordtysk Saab-förare) hade jag en gång sett något liknande på en Porsche Panamera ....

  Jag fann det väldigt roligt också .... min porschefahrender kompis, dock inte så!

  https://www.flickr.com/photos/nsoa/7912506360/in/album-72157631364548970/

  PS: ... trevligt, att den "bloggfria" tiden är över nu - jag hade redan abstinenssymptom!

 • Bra idé! Jag gör klistermärken till min företagsbil. Förresten kunde jag ha använt det på A7 förra veckan, när jag var tvungen att passera en vacker Aero Cabriolet från Hannover, beräknade BJ 2010-11 med svårighet att titta på bilen från alla håll :-)
  ... och välkommen tillbaka från semester. Den dagliga dosen av SAAB saknades också. Ju vackrare det är att du börjar igen. Tack för det!

 • Jag kan bara hålla med det.
  Men jag måste säga att du också måste vara kreativ själv - för Saab.
  Varumärket har åtagit sig att göra det.

 • Mycket bra. Det behöver min VW-buss.

 • Jag vill ha en klistermärke för Saab Everyday Car, SAAB vad mer?
  Finns det något där någonstans? Jag skulle ta ett par just nu!

 • väldigt smart idé jag vill w / stealth -un nact och nable sätta en på mina wifes honda

Kommentarer är stängda.