Min riktiga bil är en Saab

Om Mark och jag tar en semester från bloggen, betyder det inte att vår Saab-passion går igenom. Tvärtom, när vi är på semester tar vi itu med saker som har väntat på att månader ska gå i uppfyllelse. Och sommaruppehållet 2016 var särskilt kreativt i detta avseende.

Min riktiga bil är en Saab
Min riktiga bil är en Saab

Naturligtvis, som en blogg, kan vi inte ta tillbaka Saab. Men vi kan lindra smärtan för de människor som vill köra Saab eller alltid har gillat Saab och aldrig riktigt vågat förverkliga sin passion.

Idén till en Saab-klistermärke för alla tjänstebilförare och de människor som bara får njuta av Saab som en andra bil på soliga helger kom inte ursprungligen från oss, vi är ärliga. Den första gnistan kom från en Jaguar som parkerade vid Saab-festivalen 2015 med en liknande klistermärke i garaget mittemot Swania Hotel. Ägaren av XKR hade föredragit att köra en Saab, men troligen hade den engelska stora katten bara till hands. Vi kan förstå att detta händer i de bästa kretsarna. Det är bra att du kan visa din flagga med en lämplig klistermärke i ett sådant missöde.

Saab-klistermärkeen för personbilar och andra utländska märken

Mark och jag älskade idén så mycket att vi satte våra egna dekaler i produktion. Självklart med svensk text, för en Saab är en svensk bil. "Min riktiga bil är en Saab" betyder att själva bilen är en Saab. Eller, helt fritt och tydligt översatt, så kör man hellre Saab än det märke som klistermärket sitter fast på just nu.

För alla som måste köra premiumföretagsbilar varje dag på våra motorvägar där vagnparkschefen inte tycker att en begagnad Saab är acceptabel, och för alla som hellre vill njuta av en Saab, är detta klistermärke för dig. Visa din flagga, engagera dig för ett litet, individuellt varumärke. Tyvärr finns inte klistermärket "Min riktiga bil är en Saab" på recept, men det finns att köpa i två varianter i vår fanshop.

Fler trevliga Saabige-idéer kommer snart här på bloggen. Produktionen av ytterligare idéer pågår ...

7 tankar om “Min riktiga bil är en Saab"

 • mycket smart idé jag ska med smygande -un nact och nable sätta en på min frus honda

 • blank

  Jag vill ha en klistermärke för Saab Everyday Car, SAAB vad mer?
  Finns det något där någonstans? Jag skulle ta ett par just nu!

 • blank

  Mycket bra. Det behöver min VW-buss.

 • blank

  Jag kan bara hålla med det.
  Men jag måste säga att du också måste vara kreativ själv - för Saab.
  Varumärket har åtagit sig att göra det.

 • blank

  Bra idé! Jag gör klistermärken till min företagsbil. Förresten kunde jag ha använt det på A7 förra veckan, när jag var tvungen att passera en vacker Aero Cabriolet från Hannover, beräknade BJ 2010-11 med svårighet att titta på bilen från alla håll :-)
  ... och välkommen tillbaka från semestern. Jag saknade också den dagliga dosen av SAAB. Det är ju trevligare att du börjar igen. Tack så mycket för detta!

 • blank

  På nätet (i Flickr-albumet av en mycket aktiv nordtysk Saab-förare) såg jag en gång något liknande på en Porsche Panamera....

  Det tyckte jag också var väldigt roligt.... min Porsche-körkompis däremot inte alls! 🙂

  https://www.flickr.com/photos/nsoa/7912506360/in/album-72157631364548970/

  PS: ... skönt att den "bloggfria" tiden är över igen - jag hade redan abstinensbesvär! 🙂

 • skulle jag kunna hålla mig till hästsvagnen som jag vill köpa ...

Kommentarer är stängda.