Min riktiga bil är en Saab

Om Mark och jag tar en semester från bloggen, betyder det inte att vår Saab-passion går igenom. Tvärtom, när vi är på semester tar vi itu med saker som har väntat på att månader ska gå i uppfyllelse. Och sommaruppehållet 2016 var särskilt kreativt i detta avseende.

Min riktiga bil är en Saab
Min riktiga bil är en Saab

Naturligtvis, som en blogg, kan vi inte ta tillbaka Saab. Men vi kan lindra smärtan för de människor som vill köra Saab eller alltid har gillat Saab och aldrig riktigt vågat förverkliga sin passion.

Idén till en Saab-klistermärke för alla tjänstebilförare och de människor som bara får njuta av Saab som en andra bil på soliga helger kom inte ursprungligen från oss, vi är ärliga. Den första gnistan kom från en Jaguar som parkerade vid Saab-festivalen 2015 med en liknande klistermärke i garaget mittemot Swania Hotel. Ägaren av XKR hade föredragit att köra en Saab, men troligen hade den engelska stora katten bara till hands. Vi kan förstå att detta händer i de bästa kretsarna. Det är bra att du kan visa din flagga med en lämplig klistermärke i ett sådant missöde.

Saab-klistermärkeen för personbilar och andra utländska märken

Mark och jag tyckte att idén var så lysande att vi lade våra egna klistermärken i produktion. Naturligtvis med svensk text, för en Saab är en svensk bil. ”Min riktiga bil är en Saab” betyder att den faktiska bilen är en Saab. Eller helt fritt och tydligt översatt, man skulle hellre köra Saab än märket där klistermärket för närvarande sitter fast.

Denna klistermärke är avsedd för alla som måste köra på våra motorvägar varje dag med en premium företagsbil, där flottans chef inte anser att en begagnad Saab är acceptabel, och för alla som hellre vill njuta av en Saab. Visa flaggan, förbinda dig till ett litet, individuellt varumärke. Klistermärket “Min riktiga bil är en Saab” finns tyvärr inte på recept, men det finns i två versioner i vår fanbutik.

Fler trevliga Saabige-idéer kommer snart här på bloggen. Produktionen av ytterligare idéer pågår ...

7 tankar om “Min riktiga bil är en Saab"

 • väldigt smart idé jag vill w / stealth -un nact och nable sätta en på mina wifes honda

 • Jag vill ha en klistermärke för Saab Everyday Car, SAAB vad mer?
  Finns det något där någonstans? Jag skulle ta ett par just nu!

 • Mycket bra. Det behöver min VW-buss.

 • Jag kan bara hålla med det.
  Men jag måste säga att du också måste vara kreativ själv - för Saab.
  Varumärket har åtagit sig att göra det.

 • Bra idé! Jag gör klistermärken till min företagsbil. Förresten kunde jag ha använt det på A7 förra veckan, när jag var tvungen att passera en vacker Aero Cabriolet från Hannover, beräknade BJ 2010-11 med svårighet att titta på bilen från alla håll :-)
  ... och välkommen tillbaka från semestern. Jag saknade också den dagliga dosen av SAAB. Det är ju trevligare att du börjar igen. Tack så mycket för detta!

 • På nätet (i Flickr-albumet från en mycket aktiv nordtysk Saab-förare) hade jag sett något liknande på en Porsche Panamera ....

  Jag tyckte det var också mycket roligt ... min Porsche-drivande kompis, dock inte alls! 🙂

  https://www.flickr.com/photos/nsoa/7912506360/in/album-72157631364548970/

  PS: ... trevligt att den "bloggfria" perioden är över igen - jag hade redan abstinenssymptom! 🙂

 • skulle jag kunna hålla mig till hästsvagnen som jag vill köpa ...

Kommentarer är stängda.