Saab läser

Saab gör sig knapp i media, så jag är glad om jag kan hitta någonstans saabig läsning. För det mesta köper jag tidningen eftersom jag tycker att journalistiskt arbete borde betalas. Det är dock dumt för förlaget, om jag får tidningen först då i fingrarna, om efterföljaren numret borde faktiskt redan levereras.

Saab Inside, The 96, Youngtimer av Motor Klassik
Saab Inside, The 96, Youngtimer av Motor Klassik

Saab 900 i klassiska bilar klassiska bilar

I själva verket bör 5 / 2016 redan finnas i teckenfönstret. Men det var fortfarande det tidigare kiosknumret, och eftersom en Saab 900-restaureringsrapport på 4-sidor var en del av innehållet, nådde jag ut. En typisk Saab 900-historia, och trevligt att läsa att en Saab stannar mer på våra gator. Häftet är tyvärr bara direkt på Motorpress Stuttgart att köpa som en utskriftsversion eller digital. Eller du tittar över bränslebröderna. Ägaren till 900 skriver med vänner en bensin-tung blogg, delar av Saab 900 restaurering kan läsas där.

Saab vänner i Toppola feber

Regelbundet kommer "The 96" the Saab vänner Erftkreis på mitt skrivbord. Informationsbladet på Erftkreisler har aldrig många sidor, men kraftigt saabigen innehåll. För närvarande har Toppola feber brutit ut i klubben. Toppola på forsidan, två sidor rapporterar om drömmar som kommer att gå i uppfyllelse. Och eftersom en Saab sällan stannar ensam, hittar du på följande sida meddelandet att Toppola nummer 2 har landat i klubben. För Tyskland borde nästan en känsla och nummer 3 vara på väg.

Klubbar blir viktigare för varumärket. Saab är vad vi gör av det. I klubbar delas ansvaret över många axlar. Saabsunited skulle vara utan Svensk saabklubbvem har tagit ansvaret, kanske inte längre finns. Medlemskap är därför alltid en bra idé.

Saab Inside

Det är redan en tradition att Orio Germany GmbH, vår ursprungliga Saab reservdelsleverantör och bloggprojektuppfödare, är en begränsad upplaga av Saab Inside kan skriva ut. Häften har samlarvärden och distribueras till husets vänner. Vi får alltid ett litet antal, anteckningsböckerna går till medlemmarna av besättningen och vi distribuerar också kopior till läsarna. Hur den aktuella frågan kommer till läsare finns på bloggen under veckans gång.

Vi har också följande ämnen i den nya veckan:

 • Sök efter ledtrådar. Saab modellår 2017
 • Flagga upp, Hur man visar Saab entusiasm.
 • och många saabiga läsare berättelser.

6 tankar om "Saab läser"

 • Hej,
  Ingen 4 har landat ......
  4. Toppola anlände till klubben och förmodligen också på mötet i Löhrsfeld.
  Det är från uppfinnaren ......

 • Det handlar om mer 😉

 • Tack för Toppola-referensen till Saab-vännerna Erftkreis, vi är på 21. Augusti tillbaka från Vadstena och inte långt borta i vulkanen Eifel, och vi tar en titt på numret 3.
  Jag vet bara från nätet den allestädes närvarande röda svenska 9-3 I AERO, men det är osannolikt att du ser att vagnen är en chans med en slump.

  .. och rapporten om (mammut) -projektet Saab 900 i Youngtimer var anledningen till att jag skulle köpa dem, trevligt skrivet ...

 • Saab modellår 2017 ... det låter väldigt intressant ... handlar det om Castriota 9-3?

 • Nummer 4 i planering? Helt fantastisk, det är goda nyheter!

 • Hej,
  Kort uppdatering på Toppola vid Saabfreunde Erftkreis.
  Nej. 2 fick en annan bil under och överlevde lätt jungfruen till Nürburgring.
  # 3 en sällsynt tredje generationen Toppola på en 9 3 I har registreringsmarathon bakom och rullar med tysk registrering.
  Nej 4 är i planering.
  Den första 3 Toppola kommer att vara på 21. Augusti i Schloss Löhrsfeld nära Kerpen.
  Hälsning
  Hans

Kommentarer är stängda.