Saab läser

Saab gör sig sällsynt i media, så jag är glad om jag kan hitta saabisk läsning någonstans. Jag köper tidningen för det mesta för att jag tycker att man ska betala för journalistiskt arbete. Det kommer dock att bli dumt för utgivaren om jag bara tar tag i tidningen när efterföljaren faktiskt redan skulle ha levererats.

Saab Inside, The 96, Youngtimer av Motor Klassik
Saab Inside, The 96, Youngtimer av Motor Klassik

Saab 900 i klassiska bilar klassiska bilar

Utgåva 5/2016 borde faktiskt redan finnas i displayen. Men det fanns fortfarande det tidigare numret på kiosken, och eftersom en Saab 900-restaureringsrapport var en del av innehållet på fyra sidor tog jag tag i den. En typisk Saab 4-historia, och trevligt att läsa att en Saab kommer att finnas kvar på våra gator. Tyvärr finns broschyren endast tillgänglig från Motorpress Stuttgart att köpa som en utskriftsversion eller digital. Eller du tittar över bränslebröderna. Ägaren till 900 skriver med vänner en bensin-tung blogg, delar av Saab 900 restaurering kan läsas där.

Saab vänner i Toppola feber

"96" kommer regelbundet Saab vänner Erftkreis på mitt skrivbord. Erftkreislers informationsblad har aldrig många sidor, men dess innehåll är kraftfullt. Toppola-febern har för närvarande brutit ut i klubben. Toppola på förstasidan, två sidor rapporterar om drömmar som går i uppfyllelse. Och eftersom en Saab sällan lämnas ensam hittar du meddelandet på nästa sida att Toppola nummer 2 har landat i klubben. Nästan en sensation för Tyskland och nummer 3 borde vara på väg.

Klubbarna blir allt viktigare för varumärket. Saab är vad vi gör av det. I klubbarna är ansvaret fördelat på många axlar. Saabsunited skulle vara utan det Svensk saabklubbvem har tagit ansvaret, kanske inte längre finns. Medlemskap är därför alltid en bra idé.

Saab Inside

Det är en tradition som Orio Germany GmbH, vår ursprungliga Saab reservdelsleverantör och bloggprojektuppfödare, är en begränsad upplaga av Saab Inside kan skriva ut. Broschyrerna är samlarobjekt och kommer att distribueras till husets vänner. Vi får alltid ett litet antal, broschyrerna går till besättningsmedlemmarna och vi distribuerar även kopior till läsarna. Hur det aktuella numret kommer till läsarna finns på bloggen under veckan.

Vi har också följande ämnen i den nya veckan:

 • Sök efter ledtrådar. Saab modellår 2017
 • Flagga upp, Hur man visar Saab entusiasm.
 • och många saabiga läsare berättelser.

6 tankar om “Saab läser"

 • Hej,
  Nr 4 har landat ...
  4. Toppola anlände till klubben och förmodligen också på mötet i Löhrsfeld.
  Det är från uppfinnaren ...

 • Saab modellår 2017 ... det låter väldigt intressant ... handlar det om Castriota 9-3?

  • Det handlar om mer

 • Hej,
  Kort uppdatering på Toppola vid Saabfreunde Erftkreis.
  Nej. 2 fick en annan bil under och överlevde lätt jungfruen till Nürburgring.
  # 3 en sällsynt tredje generationen Toppola på en 9 3 I har registreringsmarathon bakom och rullar med tysk registrering.
  Nej 4 är i planering.
  Den första 3 Toppola kommer att vara på 21. Augusti i Schloss Löhrsfeld nära Kerpen.
  Hälsning
  Hans

  • Nummer 4 i planering? Helt fantastisk, det är goda nyheter!

  • Tack för Toppola-referensen till Saab-vännerna Erftkreis, vi är på 21. Augusti tillbaka från Vadstena och inte långt borta i vulkanen Eifel, och vi tar en titt på numret 3.
   Jag vet bara från nätet den allestädes närvarande röda svenska 9-3 I AERO, men det är osannolikt att du ser att vagnen är en chans med en slump.

   ..och rapporten om (mammut) Saab 900-projektet i Youngtimer var anledningen för mig att köpa detta, snyggt skrivet ...

Kommentarer är stängda.