Minns Jonathan Nash

Jonathan Nash. Bild: Saab Automobile AB
Jonathan Nash. Bild: Saab Automobile AB

Idag fick vi de ledsna nyheterna som Jonathan Nash lämnade oss på tisdagskvällen. För snart eftersom Jonathan Nash var bara i mitten av 50.

Han har varit knuten till Saab-varumärket sedan 1995, följt med chefen för försäljning och marknadsföring i Trollhättan, och från 1999 till 2011 var han marknadschef på Saab UK. Från 2011 till slutet av varumärket var han också ansvarig för den tyska marknaden som Regional Director Europe.

Använd i svåra tider

Hans arbete under de svåraste tiderna för Saab är fortfarande ett speciellt minne. Det faktum att återförsäljarrundan 2011 blev verklighet trots alla ogynnsamma omständigheter och låga budgetar är också tack vare hans engagemang. Han kämpade för idéerna från Frankfurt i Sverige, och så Saabs fans kunde uppleva varumärkets senaste nya utveckling live och på plats, först i Tyskland och senare i Österrike, Frankrike och Spanien.

Hans kollegor från tidigare Saab-tider beskriver Jonathan Nash som mycket karismatisk. Tyvärr hade jag aldrig turen att lära känna honom. Tankarna och vår medkänsla är med hans familj och vänner, vi håller honom i gott minne.

Man tänkte på “Minns Jonathan Nash"

  • Tack för vad han gjorde för Saab. Mina tankar är med hans familjer. Alltför snart bort från oss alla.

Kommentarer är stängda.