Trevliga Saabige små saker

Ett ”grönt” paket från Orio Tyskland kom till oss på fredagen. Med saaby -innehåll, eftersom vi fick de fina små sakerna som vi skulle vilja dela ut till våra läsare som en del av vår Saab Summertime -kampanj. Saab -litteratur från de senaste åren, och varje bok är ett samlarobjekt.

Saabblog.net besättning armband
Saabblog.net besättning armband

Saab Brand & Range 2012

Modellåret 2012 fanns aldrig, men boken kom på sommaren 2011 till återförsäljarna. Vid mer än 85 sidor Saab driving modellprogram, återigen, från Saab 9-4x Saab 9-5 NG och Saab 9-5 NG sport vagn upp till 9-3 9-Griffin och 3x.

Det är lätt att bli sentimental när man bläddrar igenom. Även om vi redan är 2016, då och då tänker du tillbaka på vad som kunde ha varit. Saab Brand & Range Book är tillgänglig för oss i den brittiska versionen.

Saab Välkommen Boka 2005

Också på engelska är Saabs välkomstbok från år 2005. Varumärkesberättelsen från 160 till 1947 berättas på några 2005-sidor. Utarbetat av Lowe Brindfors, byrån ansvarig för så många geniala Saab-reklamfilmer.

Bilderna är fantastiska, välkommen boken är ett nöje att plocka upp. Det ger den skandinaviska arv av varumärket och skapar en länk från den första Saab 9-5 2005 ansiktslyftning.

Saab Aero X Book 2006

Hon är fortfarande i huvudet. Aero X-studien var den mest spännande studien de senaste åren, och designen inspirerade designen av den senaste stora Saab. Boken kommer i stort format, omslaget är utformat i isutseende, och det bär mycket Saab och mycket nordiskt ursprung.

Studien är redan 10 år gammal, står i Bilmuseum och har inte förlorat sin överklagande. Tvärtom! En stor affisch av Saab Aero X hänger i NEVS designstudiorna i Stallbacka och är inspirationskälla.

Saab-litteraturen var från Orio Tyskland, vår leverantör av Saab originaldelar. Vi från bloggen vill också ge lite inspiration och lägga så lite i paketet.

Saabblog.net besättning armband

Våra Saabblog.net besättningsarmband är exklusiva eftersom de inte är tillgängliga att köpa. Men vi delar ut dem till läsarna som ett litet tack för deras samarbete. I de svenska färgerna lämnar de inget tvivel om var våra bilar kommer ifrån. Den traditionella griffin bör inte saknas, texten höjs.

I morgon kommer den första artikeln i vår Saab Summertime-serie att vara online. den Bedingungen Deltagande har meddelats, vi kommer att distribuera böcker så länge lagret räcker. Vi önskar våra läsare mycket kul att berätta sin Saab-historia.

Man tänkte på “Trevliga Saabige små saker"

  • blank

    Böckerna - var och en som tas separat - är mer än bara en bagatell.

Kommentarer är stängda.