Trevliga Saabige små saker

På fredagen kom ett "grönt" paket från Orio Tyskland till oss. Med sparsamt innehåll, för att vi fick de fina små sakerna som vi vill distribuera till våra läsare som en del av vår Saab Summertime-kampanj. Saab litteratur från senare år, och varje bok är en samlarobjekt.

Saabblog.net besättning armband
Saabblog.net besättning armband

Saab Brand & Range 2012

Modellåret 2012 fanns aldrig, men boken kom på sommaren 2011 till återförsäljarna. Vid mer än 85 sidor Saab driving modellprogram, återigen, från Saab 9-4x Saab 9-5 NG och Saab 9-5 NG sport vagn upp till 9-3 9-Griffin och 3x.

Man blir lätt sentimental när man går igenom. Trots att vi redan skriver året 2016, tänker man ibland tillbaka till vad som kan ha varit. Saab Brand & Range Book finns i den engelska versionen.

Saab Välkommen Boka 2005

Också på engelska är Saabs välkomstbok från år 2005. Varumärkesberättelsen från 160 till 1947 berättas på några 2005-sidor. Utarbetat av Lowe Brindfors, byrån ansvarig för så många geniala Saab-reklamfilmer.

Bilderna är fantastiska, välkommen boken är ett nöje att plocka upp. Det ger den skandinaviska arv av varumärket och skapar en länk från den första Saab 9-5 2005 ansiktslyftning.

Saab Aero X Book 2006

Hon är fortfarande i huvudet. Aero X-studien var den mest spännande studien de senaste åren, och designen inspirerade designen av den senaste stora Saab. Boken kommer i stort format, omslaget är utformat i isutseende, och det bär mycket Saab och mycket nordiskt ursprung.

Studien är redan 10 år gammal, står i Bilmuseum och har inte förlorat sin överklagande. Tvärtom! En stor affisch av Saab Aero X hänger i NEVS designstudiorna i Stallbacka och är inspirationskälla.

Saab-litteraturen var från Orio Tyskland, vår leverantör av Saab originaldelar. Vi från bloggen vill också ge lite inspiration och lägga så lite i paketet.

Saabblog.net besättning armband

Våra Saabblog.net-armband är exklusiva eftersom de inte är tillgängliga för köp. Men vi distribuerar det som ett litet tack för ditt samarbete med läsarna. Håller sig i de svenska färgerna, de lämnar ingen tvekan om var våra bilar kommer ifrån. Att inte missa är den traditionella grejen, skrivningen upphöjas.

I morgon kommer den första artikeln i vår Saab Summertime-serie att vara online. den Bedingungen att dela med oss, vi har böcker distribuerade när försörjningen varar. Vi önskar våra läsare mycket kul att berätta om Saabs historia.

En tanke om "Trevliga Saabige små saker"

  • Böckerna - var och en som tas separat - är mer än bara en bagatell.

Kommentarer är stängda.