Saab sommartid!

Det är nu en bra Saab-tradition på bloggen - vi frågar läsarna om din Saab-berättelse. Vi är öppna för allt så länge det har att göra med varumärket. Min första Saab, en Saab-restaurering som aldrig vill ta slut, eller Saab som såldes och nu är mycket saknad.

Saab Sommartid

Allt är möjligt och tillåtet, eftersom sommartid och semestermånaderna är precis runt hörnet. Kanske finns det lite ledig tid på semester för att skriva en Saab-berättelse. Eller resan går mot Skandinavien, du tittar snabbt på Saab Bilmuseum, njuter sedan av en sval drink på Göta Älv och fortsätter sedan mot Stallbacka ...

Saab Summertime - Tid för Saab-berättelser

Vi vill motivera läsare att skriva ner deras Saab-historia. Förra året hade vi många inlägg, stora historier var bland dem. För varje avsändare fanns det en exklusiv Saab-läsare kopp som ett litet tack från bloggen. Och i år?

Vi lekte kort med idén att lansera en jubileumsmugg i 5 år på Saabblog.net. Men då var vi inte riktigt nöjda med idén och ville inte ha en 1: 1-upprepning av 2015-kampanjen.

En ny idé var tvungen att komma med en saabybakgrund, det säger sig självklart. Stöd och idéer kom från Eschborn. den Orio Germany GmbH, vår ursprungliga reservdelsleverantör, sponsrar Saab Summertime-kampanjen. En viktig gest, även med hänsyn till händelserna i de sista dagarna. Ett bevis på att man står oförändrad för varumärket, fordonen och deras ägare.

En låda packades för oss i Eschborn. Med Saabs litteratur! Vad finns inuti? "Saabs välkomstbok", "Saabs varumärkes- och intervallbok" och "Aero konceptbok". Fantastiska böcker som vittnar om ett unikt varumärke. Varje avsändare vars berättelse publiceras får en bra bok som tack.

Och det blir ännu bättre! Orio Tyskland har erbjudit att skriva ut den bästa Saab-berättelsen i den nya upplagan av Saab Inside. En bra idé som vi gärna accepterar. Läsarna själva bestämmer vilken berättelse som kommer att komma in i tidningen!

Villkoren för deltagande:

Alla kan delta på bloggen, förutom medlemmarna i blogglaget.

Vi önskar:

 • En artikel som är minst 400 ord och högst 1.000 ord.
 • Inlämning i vanliga format som Word eller Open Office.
 • 3 bilder per artikel, format 1280 x… .. eller större. Stora filer tack WeTransferr.
 • Avsändaren förklarar sig vara ägare till bilderna och samtycker till publikationen.
 • Skicka till: saabstory (ä t) saabblog.net

Tidsfristen för anmälningar är 30.09.2016-XNUMX-XNUMX. Antalet böcker är begränsat; vi skickar så länge lagret räcker.

Bloggruppen önskar dig mycket roligt att skriva Saab!

 

6 tankar om “Saab sommartid!"

 • Hej,
  Det passar bra. Toppola-Mania bröt ut här i Saab-klubben och inom en snar framtid får jag en berättelse om köpet och den första rundan till lastbil-GP på Nürburgring.
  Fram till dagarna
  Hälsning
  Hans

 • blank

  Saab kommer att köra så länge som möjligt, och det kommer att bli väldigt mycket. När du läser bloggen kommer det förhoppningsvis att bli en lång tid. Bra idé, jag ser fram emot de berättelser som visar hur levande vårt varumärke är!

 • blank

  Vi var med vår Saab 9-3 cabriolet i Italien i juni vid Gardasjön och åtnjöt varje resa inklusive ankomst / avgång. Synd att det definitivt är över.

 • blank

  Bra idé, SAABS måste bevaras och förbli på allas läppar. SAAB för alltid

 • blank

  Trevlig idé, jag hade redan saknat läsarens berättelser på bloggen. Det är alltid trevligt att läsa berättelserna om Saab-virusinfekterade människor!

Kommentarer är stängda.