Saab sommartid!

Under tiden är det bra Saab-tradition på bloggen - vi ber läsare om din Saab-historia. Vi är öppna för allt, vad gäller varumärket. Min första Saab, en Saab-restaurering som aldrig slutar, eller Saab du sålde och saknar nu smärtsamt.

Saab Sommartid

Allt är möjligt och tillåtet, eftersom sommartiden och därmed semestermånaderna ligger vid dörren. Kanske finns det en ledig fritid för att skriva en Saab-historia. Eller resan går i riktning mot Skandinavien, man tittar kort i Saab Bilmuseum över, sedan njuter av en sval drink på Göta Älv och fortsätter sedan mot Stallbacka ...

Saab Summertime - Tid för Saabs berättelser

Vi vill motivera läsare att skriva ner deras Saab-historia. Förra året hade vi många inlägg, stora historier var bland dem. För varje avsändare fanns det en exklusiv Saab-läsare kopp som ett litet tack från bloggen. Och i år?

Vi tänkte kort på att skapa en årsdagskupa för 5 år Saabblog.net. Men då var inte riktigt nöjd med idén och ville inte ha 1: 1-repetition av 2015er-åtgärd.

En ny idé var tvungen att komma med en saabybakgrund, det säger sig självklart. Stöd och idéer kom från Eschborn. den Orio Germany GmbH, vår ursprungliga reservdelsleverantör, sponsrar Saab Summertime-kampanjen. En viktig gest, även med hänsyn till händelserna i de sista dagarna. Ett bevis på att man står oförändrad för varumärket, fordonen och deras ägare.

I Eschborn har du packat en låda för oss. Med Saab litteratur! Vad är det i det? "Saab Welcome Book", "Saab Brand & Range Book" och "Aero Concept Book". Stora böcker som vittnar om ett unikt varumärke. Varje avsändare vars historia publiceras kommer att få från oss en saabiges bok som ett tack.

Och det blir bättre! Orio Tyskland har erbjudit sig att skriva ut den bästa Saab-berättelsen i den nya frågan om Saab Inside. En bra idé som vi gärna accepterar. Vilken historia kommer in i tidningen - det är läsarna själva bestämmer!

Villkoren för deltagande:

Alla kan delta på bloggen, förutom medlemmarna i blogglaget.

Vi önskar:

 • En artikel som innehåller åtminstone 400-ord, men inte mer än 1.000-ord.
 • Inlämning i vanliga format som Word eller Open Office.
 • 3-bilder per artikel, format 1280 x ... .. eller större. Stora filer, vänligen per WeTransferr.
 • Avsändaren förklarar att vara ägare av bilderna och godkänner publikationen.
 • Skicka till: saabstory (ä t) saabblog.net

Slutdatumet är 30.09.2016. Antalet böcker är begränsat; Vi levererar medan leveranserna slutar.

Bloggruppen önskar dig mycket roligt att skriva Saab!

6 tankar om "Saab sommartid!"

 • Hej,
  Det passar bra. Toppola-Mania bröt ut här i Saab-klubben och inom en snar framtid får jag en berättelse om köpet och den första rundan till lastbil-GP på Nürburgring.
  Fram till dagarna
  Hälsning
  Hans

 • Saab kommer att köra så länge som möjligt, och det kommer att bli väldigt mycket. När du läser bloggen kommer det förhoppningsvis att bli en lång tid. Bra idé, jag ser fram emot de berättelser som visar hur levande vårt varumärke är!

 • Vi var med vår Saab 9-3 cabriolet i Italien i juni vid Gardasjön och åtnjöt varje resa inklusive ankomst / avgång. Synd att det definitivt är över.

 • Bra idé, SAABS måste bevaras och hållas på allas läppar. SAAB för evigt

 • Trevlig idé, jag hade redan saknat läsarens berättelser på bloggen. Det är alltid trevligt att läsa berättelserna om Saab-virusinfekterade människor!

Kommentarer är stängda.