Piloter ville ha 2016 - till den soliga norr!

Sons av Republiken sjunker i regnet. Göra Saab trevligt för "Pilots önskade 2016" i Kiel - vi kan rädda oss! Mark och jag börjar idag i riktning mot Kiel, mötet startar i morgon från 12: 00 klocka på grund av Saab centrum.

Piloter ville ha 2016. Entréställ för deltagarna
Piloter ville ha 2016. Entréställ för deltagarna

Saab Rallye Plates, armband med "Pilots wanted 2016 - Kiel Germany" påtryck och Saab-t-shirtarna gick redan i pakettjänsten i början av veckan. Programmet är också tillgängligt. Vi har fått licens för gemensam Saab parkering framför Stena-byggnaden på fredag ​​kväll, kaffestoppet för loppet på lördag har kommit överens. Vad är inte så uppenbart med en så stor grupp.

Den som inte är på plats kan följa händelsen i Kiel på Facebook. Markera och jag "matar" den Saabblog.net Grupper regelbundet med bilder ... åtminstone har vi det i åtanke 😉 Bildgalleriet, inte bara av "Pilots önskade", utan också av andra Saab-möten, kommer att följa nästa vecka. Vi ser fram emot Kiel, till Saab Zentrums team och till Saab Talk med deltagarna!

4 tankar också "Piloter ville ha 2016 - till den soliga norr!"

  • Huh ... det finns redan på WE.
    Ha kul för alla deltagare!

    Och jag ser fram emot som en "icke-deltagare" för att se många bra bilder av evenemanget här!

  • 1 + för inloppsarmband med SAABs (gamla) företags typsnitt "Gill". Tyvärr använder NEVS dem inte längre.

  • Jag önskar dig mycket roligt och en olycksfri händelse, inte att något av de sällsynta bitarna bryter. Skulle vilja vara där igen men en familjehändelse hindrar oss från att göra det. Men har Kiel i de bästa minnena från det sista mötet och de andra besöken till AH Lafrenz!

  • Hej Tom, ha kul i norr.
    Vänligen e-post info till vem som producerade rally plattorna, tack!

Kommentarer är stängda.