Piloter ville 2016 - till det soliga norr!

Söderna av republiken sjunker i regnet. För att göra Saab vacker för “Pilots wanted 2016” i Kiel - det kan vi spara! Mark och jag börjar redan mot Kiel idag, mötet börjar i morgon klockan 12:00 på grund av Saab centrum.

Piloter ville ha 2016. Entréställ för deltagarna
Piloter ville ha 2016. Entréställ för deltagarna

Saab Rallye-tallrikar, armband med ”Pilots wanted 2016 - Kiel Germany” avtryck och Saab-tröjor skickades redan med pakettjänst i början av veckan. Programmet är också klart. Vi fick tillstånd att parkera Saab tillsammans framför Stena-byggnaden på fredag ​​kväll, kaffeuppehållet för rally på lördagen gick med. Vilket inte är så naturligt med en så stor grupp.

Den som inte är där kan följa evenemanget i Kiel på Facebook. Mark och jag "matar" dem Saabblog.net Gruppera regelbundet med bilder ... det är åtminstone vad vi tänker göra 😉 Bildgalleriet, inte bara av ”Pilots wanted” utan även andra Saab-möten, kommer att följa nästa vecka. Vi ser fram emot Kiel, Saab Center-teamet och mycket Saab Talk med deltagarna!

4 tankar om “Piloter ville 2016 - till det soliga norr!"

 • blank

  Hej Tom, ha kul i norr.
  Vänligen e-post info till vem som producerade rally plattorna, tack!

 • blank

  Jag önskar dig mycket roligt och en olycksfri händelse, inte att något av de sällsynta bitarna bryter. Skulle vilja vara där igen men en familjehändelse hindrar oss från att göra det. Men har Kiel i de bästa minnena från det sista mötet och de andra besöken till AH Lafrenz!

 • blank

  1 + för inloppsarmband med SAABs (gamla) företags typsnitt "Gill". Tyvärr använder NEVS dem inte längre.

 • blank

  Oj ... det är redan på helgerna.
  Ha kul för alla deltagare!

  Och som "icke-deltagare" ser jag redan fram emot att se många fantastiska bilder från evenemanget här!

Kommentarer är stängda.