Saab T-shirts

Om du skriver om Saab varje dag är livet mildare underskattat, format av bilar. Affiniteten för varumärket slutar inte vid fritidskläder. Sommaren är på väg, urvalet av Saab-skjortor i garderoben är lika begränsat som förra hösten, så det behövs mer variation.

Saab 9-3 T-shirt från vår fläktaffär
Saab 9-3 T-shirt från vår fläktaffär

Var börjar vi? För vår fanbutik lät vi producera Saab 9-5 och Saab 9-3. I hög kvalitet, robust, tillverkad av bomull. De är inledningen till mer - för en fin liten Saab-samling. Efter 9-3 och 9-5 kommer det att finnas Saab 900 och Saab 9000. Bokstäverna digitaliseras för närvarande och kommer sedan att tas i produktion. Och vi har redan idéer om vad som kan komma nästa ...

För övrigt är vårt butikssystem i övergång. Vi arbetar med en ny mjukvarulösning som kommer att träda i drift i sommar. Med fler alternativ och ännu mer saaby små saker.

Saab T-shirts från Orio Deutschland GmbH är inte till salu. Vår leverantör för Saab Original reservdelar har lanserat ett begränsat antal delar. "Saab mer än en bil" bokstäver på bröstet, Saab griffin på ärmen, silhuetten av "Ursaab" på baksidan. Förra helgen deltog deltagarna i Troll Rallye Saab vänner Erftkreis överraskad med skjortorna.

Saab-gåvorna accepterades entusiastiskt av rallyförare och deltagarna i "Piloter ville ha 2016”Kan redan se fram emot att ge bort från Orio Tyskland.

Orio Germany stöder möten och utgångar, som jag tycker mycket sympatisk. Saab ryttare som inte deltog i Troll Rally och kommer inte att vara i Kiel kommer att vara nöjda. De exklusiva skjortorna från Taunus-tornet i Eschborn kommer att ingå i den kommande Saab-sommarkampanjen. Tillgänglig på alla auktoriserade och deltagande Saab-partner.