Paul har landat

Vi kommer inte att kunna behålla det ursprungliga schemat. Vi ville faktiskt ta med Paul vid utgången av Saabs vänner Erftkreis för första gången på vägen. Vi packar inte det ... så illa, men åtminstone har Paulus nu landat i bloggen HQ.

Paul är här! Vår projektaab i biltvätten.
Paul är här! Vår projektaab i biltvätten.

Efter några dagar på vägen från Kiel på bilbäraren i söder, i regnigt väder var hans skick vid lossning inte exakt det jag hade jublat. Det var mycket mer av en medelkris som gnuggade på mig när jag tittade på Paul full av smuts och lera stänk. Mannen, vad har vi gjort?

När allt började började Saab Kombi lätt och tycktes ha överlevt transporten annars oskadad. Vad hjälper i denna situation? Visst, du kan bara göra en sak! Skruva på de röda siffrorna, starta Saab och stäng av i riktning mot bensinstation och biltvätt. På vägen är det extremt spänning som kommer att rinna ut ur tvätten om några minuter ... och med det intensiva smutslageret på plattan hade jag ingen prognos.

Var det värt ansträngningen, eller var det galet att återuppliva en gammal 9-5-stationsvagn? Läsarna vill se bilder? Och du skulle vilja veta vilka fälgar Paul kommer att rulla över gatorna i framtiden? I morgon kommer vi att ladda upp galleriet i vårt Saab-projekt. Spännande!

8 tankar också "Paul har landat"

 • Hur var det med spänningsbågen ...

 • Efter de omfattande och noggranna åtgärderna kan den bara gå optimalt.

  SAAB 9-5 I Estate är tidlöst elegant när det behandlas bra. Jag säger att det här är till och med en designikon - å andra sidan ser vissa "nya skapelser" av andra märken snyggt ful.

 • Vi ser det också. Eftersom det inte fungerade med en 9000 tittar min son och jag på en 9.5 på lördag. Han kanske vill köpa den.
  Förresten var min första Saab körd och blev då Saabfan.
  Jag ser fram emot bilder och bra tid.

  • Jag är mycket ledsen att 9000 inte fungerade. Jag frågade igen i Saab-bekännelsen där några läckra 9k står. Tyvärr är ingen villig att sälja.

  • Bra 9000 får dig under tiden extremt svårt. Det var ganska annorlunda för några år sedan, då var det mycket SAAB för små belopp. Jag skulle leta efter övergången 9-5 och sedan titta ut. Vid en tidpunkt kommer en vacker kopia att bli till salu och sökningen är definitivt värt det.

 • Snälla, vänligen posta bilder. Jag kan inte stå längre

  • Bara avslutar artikeln ... 10 minuter tack

 • Jag är också mycket upphetsad! Var också min tillgång till Saab, en 2000er 2.0T i svart. Är fortfarande vår Saabbine när vi pratar om det hemma ... Mycket fin bil! Jag är glad att vi (mobilplus) kunde delta i projektet!

Kommentarer är stängda.