Paul kommer!

Egentligen ville Mark och jag hämta vår Projektaab i Kiel. Familj, arbete och scheman pratade emot det, så Paul är på södra vägen av biltrafikföretag. Under de närmaste dagarna landar 9-5-stationsvagnen på bloggens huvudkontor. Vi är nyfiken!

Paul, vår projektansvarig, närmar sig. Tidningarna är redan här ...
Paul, vårt projektrum, är på väg. Tidningarna finns redan ...

Den sista statusen via fotoreportage från Kiel var för en tid sedan, och till och med bloggarna vet inte hur mycket Paul har förändrats. Spänning? Spänning!

Dokumenten för Paul har redan kommit. Fordonsregistreringsdokumentet, TÜV-rapporten, en expertrapport och naturligtvis slutfakturan från Kiel. Som förväntat är den flera sidor lång. I princip har Saab genomgått ett fullständigt botemedel. Ny turbo, ny koppling, reviderat chassi, rostavlägsnad, delvis ommålad, nya fälgar, nya däck - vilket bara är ett utdrag av vad som har gjorts. Alla vätskor är nya, en stor inspektion, flera kosmetiska reparationer.

Min känsla säger att bilhandlaren Lafrentz inte har fakturerat allt. Vi kan bara förstå det när Paulus står framför oss. Sedan finns det också en delrapport om vilka pengar som har gått till projektet hittills. Och den spännande jämförelsen "före och efter" är uppe. De första bilderna Under tiden kan du granska ämnet februari under tiden.

Nästa Paul-artikel kommer att visa Saab som den ser ut efter räddningen av våra läsare, eftersom de gjorde projektet möjligt med sitt stöd. Spenderades pengarna väl eller har vi gått vilse i ett helt meningslöst företag? Vi tar också en kort, första provkörning, sedan fortsätter Paul att applicera klistermärken.

För att fortsätta ...

9 tankar om “Paul kommer!"

 • Vi kommer att fråga vem som vill köra, det har vi redan meddelat i förväg. Men bara när Paul är registrerad och försäkrad. Naturligtvis finns det många saker som kan göras lite bättre, mer charmiga, mer livliga, det är vi mycket medvetna om. Paul är en ”inlärningsprocess” som vi har inlett.
  Med all passion för varumärket är vi också begränsade när det gäller möjligheter. Familj, jobb, blogg. Det är ordern. Det finns ingen tillverkare i bakgrunden som kan ge oss önskad frihet.

 • Jag tycker också att det är synd att du inte frågade vem från bloggkretsar som vill köra bilen direkt - jag är säker på att det skulle ha varit några intresserade människor. Så det tar på något sätt sista hand och ser ut som "det måste bara fungera bra" - jag vet att sådana detaljerade idéer är mindre vanliga i vardagen, men det är det som gör det attraktivt och livligt eftersom de för samhället närmare varandra. Och i slutändan är de vanligtvis till och med ekonomiskt billigare eftersom privata kontakter samlas och kompletterar varandra - med ömsesidigt intresse. I slutändan finns det också mindre behov av arbete och inkomst, vilket gör ”vardagen” friare, dvs. mindre full, där det finns mer utrymme för sådana personliga idéer.

 • Ja skorna ... Jag tror att du kommer att gilla dem 😉

 • Jag trodde att du var i stress med familj, barn, hus, jobb och de andra projekten. Tack för erbjudandet, kanske finns det ett liknande galenskapsprojekt 2017. Vi kan använda någon hjälp!

 • Jag är rädd att det blir måndag. Hittills ingen rapport från speditören. Förresten, vi är lika glada ... 🙂

 • Fälgarnas mysterium avslöjas. Jag ser fram emot Pauls skor!

 • Jag är riktigt het för de "fräscha" bilderna! 🙂 Snälla i slutet av veckan .... Ett fantastiskt projekt har avslutats.
  Låt oss gå!

 • Du kunde ha sagt någonting. Jag skulle vilja bli dömd.

Kommentarer är stängda.