Besöker Orio (spoiler alert!)

Idag besökte jag Orio Tyskland. En detaljerad artikel om Orio och Saab kommer att följa de närmaste dagarna. Och den som inte vill veta vilka positiva saker som rullar mot dem från Eschborn mycket snabbt bör sluta läsa nu.

Besöker Orio Tyskland
Besöker Orio Tyskland

Orio Tyskland har flyttat till ett nytt, större kontor. En av anledningarna till besöket; Det fanns också många aktuella ämnen att diskutera. Eftersom samtalet var väldigt länge följer artikeln lite försenad. Men innan, precis i tid för kvällen, två goda nyheter.

Saab Inside, kundtidningen för Orio Deutschland GmbH, lanseras under de närmaste dagarna med ett nytt nummer. Först, som alltid, medlemmarna av Saab Service Clubs exklusiv tillgång till den nya frågan. Om du inte är medlem ännu, ska du registrera dig omedelbart. Medlemskapet är gratis och endast med förmåner.

Saab T-shirt. Bara en av många detaljer.
Saab T-shirt. Bara en av många detaljer.

Under dagens besök i Eschborn märkte jag de ikoniska Saab-t-skjortorna. Den som undrar om Orio Saab lever får svar i förväg. Skjortorna är nya, begränsade upplagor och är ännu inte tillgängliga. Orio Tyskland stöder några Saab-möten och resor som kommer att äga rum inom en snar framtid. Men inte bara. Eftersom många Saab-förare har möjlighet att få dessa exklusiva tröjor. Som?

Eschborn berättar detta snart, men de ikoniska sakerna är inte till salu ... Men vi visar dig en liten detalj av de framgångsrika Saab-textilierna.

11 tankar om “Besöker Orio (spoiler alert!)"

 • blank

  Jag vill inte förstöra den goda atmosfären, men det kan vara bättre om Orio hellre vill producera några reservdelar som behövs istället för papper och T-shirts. Det skulle ha hjälpt mig mer som Saab-förare ...

  • blank

   Daniel, vi ändrade din kommentar och gjorde den bloggaktiverad. Objektivitet skulle hjälpa oss att måttliga kommentarer tar tid. Var vänlig uppmärksam på sätten i framtiden. Tack.

 • blank

  Finns det en anslutning mellan NEVS och Orio?

  • blank

   Endast som en affärs- och avtalspartner.

 • blank

  ... förhoppningsvis finns sådana skjortor också i överdimensionerade! 😉

 • blank

  Class. På söndagen kan vi säkert lära oss mer!

 • blank

  God dag,
  Jag vill också bli medlem i Orio Germany.
  Tack och lycka till för framtiden.
  Med vänlig hälsning
  Volker Thiel

 • blank

  Då hoppas jag att Mark eller åtminstone har en XL i bagaget, 22.5. !

  • blank

   Hopp är tillåtet, inget problem. Prognosen är inte så bra

Kommentarer är stängda.