Besöker Orio (spoiler alert!)

Idag besökte jag Orio Germany. En detaljerad artikel om ämnet Orio och Saab kommer att följa de kommande dagarna. Och de som inte vill veta vad som kommer att hända med dem i god tid från Eschborn borde inte läsa på nu.

Besöker Orio Tyskland
Besöker Orio Tyskland

Orio Tyskland har flyttat till ett nytt, större kontor. En av anledningarna till besöket; Det fanns också många aktuella ämnen att diskutera. Eftersom samtalet var väldigt länge följer artikeln lite försenad. Men innan, precis i tid för kvällen, två goda nyheter.

Saab Inside, kundtidningen för Orio Deutschland GmbH, lanseras under de närmaste dagarna med ett nytt nummer. Först, som alltid, medlemmarna av Saab Service Clubs exklusiv tillgång till den nya frågan. Om du inte är medlem ännu, ska du registrera dig omedelbart. Medlemskapet är gratis och endast med förmåner.

Saab T-shirt. Bara en av många detaljer.
Saab T-shirt. Bara en av många detaljer.

På dagens besök märkte jag de ikoniska Saab T-tröja i Eschborn. Den som undrar om Orio Saab lever, får härmed ett svar i förväg. Skjortorna är nya, i begränsad utgåva, och ännu inte tillgängliga. Orio Tyskland stöder några Saab-möten och utgångar, som kommer att äga rum inom en snar framtid. Men inte bara. Eftersom många Saab-ryttare har möjlighet att få dessa exklusiva skjortor. Hur?

Eschborn avslöjar snart det för oss, men de ikoniska sakerna är inte till salu ... Men vi visar redan en liten detalj av de framgångsrika saabytextilierna.

11 tankar om "Besöker Orio (spoiler alert!)"

 • Daniel, vi ändrade din kommentar och gjorde den bloggaktiverad. Objektivitet skulle hjälpa oss att måttliga kommentarer tar tid. Var vänlig uppmärksam på sätten i framtiden. Tack.

 • Jag vill inte förstöra det bra humöret, men kanske det skulle vara bättre, Orio skulle hellre producera några reservdelar istället för papper och T-shirts. Som Saab-förare skulle jag vara mer hjälpsam ...

 • Tack Saab Sigi, jag registrerade omedelbart slutet och fick genast en bekräftelse från Orio.

 • Endast som en affärs- och avtalspartner.

 • Finns det en anslutning mellan NEVS och Orio?

 • Hopp är tillåtet, inget problem. Prognosen är inte så bra

 • ... förhoppningsvis finns det så stora skjortor också! 😉

 • Class. På söndagen kan vi säkert lära oss mer!

 • God dag,
  Jag vill också bli medlem i Orio Germany.
  Tack och lycka till för framtiden.
  Med vänlig hälsning
  Volker Thiel

 • Då hoppas jag att Mark eller du kommer att ha minst en XL i bagagerummet den 22.5 maj. ! 🙂

Kommentarer är stängda.