Fredrik Ahlström blir Nevs nya VP inköp

Fredrik Ahlström tar ställning som vice verkställande inköp i juni 1, 2016, och tar så snart som möjligt ansvaret för S & T.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

Fredrik Ahlström har över 20 års erfarenhet inom bilindustrin och har haft ledande positioner i flera globala organisationer.

Fredrik Ahlströms senaste uppdrag var VP för Cevt, ansvarig för att bygga upp sin inköpsorganisation och strukturera bolagets globala inköpsprocesser i både Sverige och Kina. Innan det är en del av Nevs inköpsorganisation.

"Jag är väldigt glad att hälsa Fredrik tillbaka till vårt Nevs-lag. Förutom sin breda erfarenhet och kända kompetens inom inköp är han också en bra och respekterad ledare som vill bidra till att stärka Nevs, säger Mattias Bergman, president Nevs.