1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!

Sonniges, mildes Frühlingswetter. Ein verlängertes Wochenende, keine Termine ! Ideale Eckpunkte für einen kurzen Flug nach Norden…und was liegt näher, als meinem 2001er Saab Aero etwas Auslauf zu gönnen. „Auf langen Strecken zu Hause“ ist ein alter Saab Werbeslogan aus alten 9000er Zeiten – ich nehme ihn wörtlich, rund 1.100 Kilometer Fahrvergnügen liegen vor mir.

Saab 9 3 Aero 2001

Destinationen för utflykten är Hamburg, hamnen födelsedag, och framför allt det Saab möte vid Brandshof. Mark och jag kommer att vara där, många vänner från Hamburg kommer, och Kiel Saab Center laget är på väg mot Elben med intressanta klassiker.

Veranstaltet wird das Hamburger Saab Treffen an der historischen Tankstelle vom Saab Stammtisch Schleswig Holstein/Hamburg. Die Parkplätze auf dem Gelände sind leider limitiert und daher für die Klassiker inklusive Saab 9000 reserviert. Alle anderen Saabs inklusive Fahrer und weiteren Passagieren sind ebenso gerne gesehen und sehr willkommen, werden aber gebeten, wie auch unser Blog 9-3 Aero, im Umfeld zu parken. Start ist am Samstag ab 11.00 Uhr; Mark und ich machen mit unserem „Team“ Hamburg schon ab Freitag unsicher 😉

Bloggen har en paus till måndag, tisdag. Sedan fortsätter det med Saabigen-ämnen och läsarnas recensioner. Intryck från Saab-mötet medför Mark och jag självklart på bloggen. Vi ser fram emot många fans, bra bilar, bensinförhandlingar. Och kanske inte bara bloggarna känns som en Saab-turné till Hansestaden.

2 tankar också "1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!"

 • 8. Maj 2016 vid 6: 09 PM
  permalink

  Den gamla bensinstationen är en underbar mötesplats. Tyvärr är jag på motorcykelmötet i Harz på WE

 • 9. Maj 2016 vid 4: 04 PM
  permalink

  … bin mit dem Rennrad auf Rügen bei „Rügen Rund“ unterwegs gewesen. 🙂
  Rügen som möte var ganska ...
  Jag hoppas att du hade så mycket kul i HH som vi gör på Rügen i det bästa väder !!!
  Hälsningar

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish