1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!

Soligt, mildt vårvädret. En långhelg, inga möten! Idealiska hörnstenar för en kort flygning i norr ... och vad kan vara mer lämpligt än att behandla min 2001 Saab Aero för lite motion? "Hemma på långa resor" är en gammal Saab-reklamslogan från gamla 9000-tider - jag tar det bokstavligt, runt 1.100 kilometer körglädje ligger framför mig.

Saab 9 3 Aero 2001

Destinationen för utflykten är Hamburg, hamnen födelsedag, och framför allt det Saab möte vid Brandshof. Mark och jag kommer att vara där, många vänner från Hamburg kommer, och Kiel Saab Center laget är på väg mot Elben med intressanta klassiker.

Hamburg Saab-mötet hålls på den historiska bensinstationen i Saab Stammtisch Schleswig Holstein / Hamburg. Parkeringsplatser på platsen är tyvärr begränsade och är därför reserverade för klassikerna, inklusive Saab 9000. Alla andra Saabs inklusive förare och andra passagerare är också välkomna och mycket välkomna, men frågar, liksom vår blogg 9-3 Aero, att parkera i miljön. Start är på lördag från 11.00 Mark och jag är osäkra med vår "Team" Hamburg från fredag ​​och framåt 😉

Bloggen har en paus till måndag, tisdag. Sedan fortsätter det med Saabigen-ämnen och läsarnas recensioner. Intryck från Saab-mötet medför Mark och jag självklart på bloggen. Vi ser fram emot många fans, bra bilar, bensinförhandlingar. Och kanske inte bara bloggarna känns som en Saab-turné till Hansestaden.

2 tankar också "1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!"

  • Den gamla bensinstationen är en underbar mötesplats. Tyvärr är jag på motorcykelmötet i Harz på WE

  • ... Jag var på cykeln på Rügen vid "Rügen Rund" på vägen. 🙂
    Rügen som möte var ganska ...
    Jag hoppas att du hade så mycket kul i HH som vi gör på Rügen i det bästa väder !!!
    Hälsningar

Kommentarer är stängda.