1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!

Soligt, mildt vårvädret. En långhelg, inga möten! Idealiska hörnstenar för en kort flygning i norr ... och vad kan vara mer lämpligt än att behandla min 2001er Saab Aero för lite motion? "Hemma på långa resor" är en gammal Saab-reklamslogan från gamla 9000-tider - jag tar det bokstavligt, runt 1.100-kilometer körglädje ligger framför mig.

Saab 9 3 Aero 2001

Destinationen för utflykten är Hamburg, hamnen födelsedag, och framför allt det Saab möte vid Brandshof. Mark och jag kommer att vara där, många vänner från Hamburg kommer, och Kiel Saab Center laget är på väg mot Elben med intressanta klassiker.

Hamburg Saab-mötet hålls på den historiska bensinstationen i Saab Stammtisch Schleswig Holstein / Hamburg. Parkeringsplatser på platsen är tyvärr begränsade och är därför reserverade för klassikerna, inklusive Saab 9000. Alla andra Saabs inklusive förare och andra passagerare är också välkomna och mycket välkomna, men uppmanas, liksom vår blogg 9-3 Aero, att parkera i miljön. Start är på lördag från 11.00 Mark och jag är osäkra med vårt "Team" Hamburg från fredag ​​och framåt

Bloggen har en paus till måndag, tisdag. Sedan fortsätter det med Saabigen-ämnen och läsarnas recensioner. Intryck från Saab-mötet medför Mark och jag självklart på bloggen. Vi ser fram emot många fans, bra bilar, bensinförhandlingar. Och kanske inte bara bloggarna känns som en Saab-turné till Hansestaden.

2 tankar om "1. Hamburg Saab möte ... vi kommer!"

  • ... Jag var på väg vid Rügen vid "Rügen Rund". 🙂
    Rügen som möte var ganska ...
    Jag hoppas att du hade så mycket kul i HH som vi gör på Rügen i det bästa väder !!!
    Hälsningar

  • Den gamla bensinstationen är en underbar mötesplats. Tyvärr är jag på WE-motorcykelmötet i Harzbergen

Kommentarer är stängda.