1: a Saab-möte i Hamburg ... vi kommer!

Soligt, milt vårväder. En långhelg, inga möten! Perfekta hörnstenar för en kort flygning norrut ... och vad kan vara mer naturligt än att ge min Saab Aero 2001 träning. ”Hemma på långa resor” är en gammal Saab-reklamslogan från de gamla 9000-talet - jag tar det bokstavligen, cirka 1.100 kilometer körglädje ligger framför mig.

Saab 9 3 Aero 2001

Destinationen för utflykten är Hamburg, hamnen födelsedag, och framför allt det Saab möte vid Brandshof. Mark och jag kommer att vara där, många vänner från Hamburg kommer, och Kiel Saab Center laget är på väg mot Elben med intressanta klassiker.

Hamburg Saab-mötet organiseras på den historiska bensinstationen av Saabs stamgästbord Schleswig Holstein / Hamburg. Parkeringsplatserna i lokalerna är tyvärr begränsade och är därför reserverade för klassikerna inklusive Saab 9000. Alla andra Saabs inklusive föraren och andra passagerare är lika välkomna och mycket välkomna, men ombeds, som vår blogg 9-3 Aero, att parkera i området. Starten är på lördag från 11.00; Mark och jag kommer att göra Hamburg osäkert med vårt "team" från fredag ​​😉

Bloggen har en paus till måndag, tisdag. Sedan fortsätter det med Saabigen-ämnen och läsarnas recensioner. Intryck från Saab-mötet medför Mark och jag självklart på bloggen. Vi ser fram emot många fans, bra bilar, bensinförhandlingar. Och kanske inte bara bloggarna känns som en Saab-turné till Hansestaden.

2 tankar om “1: a Saab-möte i Hamburg ... vi kommer!"

 • blank

  ... Jag var på väg med racercykeln på Rügen vid “Rügen Rund”. 🙂
  Rügen var mer ett möte ...
  Jag hoppas att du hade så mycket kul i HH som vi gör på Rügen i det bästa väder !!!
  Hälsningar

 • blank

  Den gamla bensinstationen är en underbar mötesplats. Tyvärr är jag på WE-motorcykelmötet i Harzbergen

Kommentarer är stängda.