Analog är stor och fadder för Paul (ladda om)

De goda nyheterna i början: Paul, vårt projektabonnemang för 2016, är redo för vägen. I Kiel blev det sista lilla arbetet gjort och mannen från TÜV finner Paul också bra. De dåliga nyheterna: Projekt Paul och min dagbok är extremt inkompatibla, 9-5 fortsätter att parkera i norr.

Loggbok för paul Vi jobbar med det.
Loggbok för paul Vi jobbar med det.

Men Saab Center Kiel skulle inte vara vad det är om det inte redan arbetat med en lösning för att föra Paul till Frankfurt. De närmaste dagarna är det dags, den svenska stationvagnen landar på bloggkvarteret.

Likaså utestående faktura för koppling, fälgar, inspektion och ungefär en miljon små saker. Eftersom Paul är ett projekt för samhället och en bra sak bör det förbli överkomligt, lovades vi. Låt oss se vad som kommer, det är redan klart att vår Saab aldrig skulle ha fötts på nytt utan familjen Lafrentz och andra anhängare.

Paul är analog

Naturligtvis är vi inte utan idéer och använder tiden tills Paulus anländer. Under de kommande månaderna kommer du att kunna uppleva Saab 9-5 kombi på webben och även vid evenemang. Dessutom använder vi analoga verktyg. Saab får en mycket specifik loggbok med VIN, och alla händelser spelas in mycket analogt med en omedelbar kamera. 30 sidor vill fyllas i. Efter projektets slut kommer den framtida ägaren att få ett fordon med Paul och hans loggbok med en speciell historia.

Den analoga Saab 9-5-loggboken produceras för närvarande av vår tryckeri, speciellt för vårt projekt. Vi visar de första bilderna av "Making of ..." här.

Fadder för Paul (ladda om)

Det första mötet för Paul är redan satt. Han kommer att köra kort efter hans ankomst och efter en första bildsession. Anmärkningsvärt diskret, eftersom det motsvarar varumärket. gudfadersom stöder projektet har ett första klassens reklammedium i flera månader. med mobil Plus vi kan välkomna en annan godparent. Företaget är inte okänt för Saab-förare, det erbjuder eftermarknad och eftermontering av lösningar på fältet Navigering för Saab 9-3. Välkommen ombord!

Alla sponsorer och supportrar får besök av Paul och bloggarna under sommaren; Företag som vill gå med i sponsorklubben i sista minuten har nu den sista chansen. I nästa Paul-rapport kommer vi att presentera vår renoverade och nyupplivade kombi. Förhoppningsvis! Och jämförelsen före och efter blir väldigt spännande!

6 tankar om “Analog är stor och fadder för Paul (ladda om)"

 • blank

  Det är trevligt att det finns fadder för Paul, som stöder projektet så mycket som möjligt. Faktum är att det borde vara mer möjligt, särskilt i det klassiska området som kommer att vara framtida affärer för alla SAABians. Jag saknar åtagandet från Orio, som uppenbarligen inte går med i Paul?

 • blank

  Grattis! PAUL ”lever” och det är goda nyheter! Bra idé från bloggen. Också bra är idén för vilken PAUL "återanimerades". Nu är mottot: visa först PAUL och njut! 🙂
  Men: Citat: Låt oss se vad som kommer, det är redan klart att utan familjen skulle Lafrentz och andra anhängare aldrig komma till återfödelsen av våra Saabs.
  Jag hoppas att det finns en "slutfaktura" så att det blir tydligt hur mycket € kan / måste / får flöda in i en sådan idé ... jag är nyfiken!
  En bra helg kan börja!

  • blank

   Kostnaden för installationen kommer i alla fall. Precis som det kostar att bevisa god smak och att flytta en individuell kombination i vardagen. Mark och jag är lika upphetsade om siffrorna, och hur det utvecklas. En bra början på veckan!

 • blank

  Jag ser verkligen fram emot PAUL

 • blank

  Kära Tom Jag är väldigt exalterad! Bra projekt!

 • blank

  Bra att bloggen alltid har sådana briljanta idéer. Det håller SAAB vid liv. Jag ser fram emot Paul!

Kommentarer är stängda.