Analog är stor och fadder för Paul (ladda om)

De goda nyheterna i början: Paul, vårt projektabonnemang för 2016, är redo för vägen. I Kiel blev det sista lilla arbetet gjort och mannen från TÜV finner Paul också bra. De dåliga nyheterna: Projekt Paul och min dagbok är extremt inkompatibla, 9-5 fortsätter att parkera i norr.

Loggbok för paul Vi jobbar med det.
Loggbok för paul Vi jobbar med det.

Men Saab Zentrum Kiel skulle inte vara vad det är, det skulle inte fungera för en lösning att ta Paul i riktning mot Frankfurt. Under de närmaste dagarna kommer det att hända, den svenska stationsvagnen kommer att landa på blogghögskolan.

På samma sätt är den enastående fakturan för koppling, fälgar, inspektion och cirka en miljon bagage. Eftersom Paul är ett projekt för samhället och en bra sak, borde det vara överkomligt, vi blev lovade. Låt oss se vad som kommer, det är redan klart att utan familjen Lafrentz och andra anhängare skulle det aldrig ha kommit till återfödelsen av våra Saabs.

Paul är analog

Självklart är vi inte utan idéer och använder tiden tills Paul kommer. Under de kommande månaderna kommer du att kunna uppleva Saab 9-5-stationsvagnen via webben och även vid evenemang. Dessutom använder vi analoga verktyg. Saab får en mycket specifik loggbok med VIN, och alla händelser spelas in mycket analogt med en snabbkamera. 30-sidor vill fyllas i. Den framtida ägaren får efter projektet med Paul och loggar ett fordon med en speciell historia.

Den analoga Saab 9-5 loggboken produceras för närvarande av vårt tryckeri, speciellt för vårt projekt. Första bilder av "Making of ..." visas här.

Fadder för Paul (ladda om)

Det första mötet för Paul är redan satt. Han kommer att köra kort efter hans ankomst och efter en första bildsession. Anmärkningsvärt diskret, eftersom det motsvarar varumärket. gudfadersom stöder projektet har ett första klassens reklammedium i flera månader. med mobil Plus vi kan välkomna en annan godparent. Företaget är inte okänt för Saab-förare, det erbjuder eftermarknad och eftermontering av lösningar på fältet Navigering för Saab 9-3. Välkommen ombord!

Alla fadder och anhängare kommer att besökas av Paul och bloggare under sommaren; Företag som vill vara med i sponsringsklubben i sista minuten har den sista möjligheten. I nästa Paul-rapport presenterar vi då vår rehabiliterade och återupplivade stationsvagn. Förhoppningsvis! Och före och efter jämförelsen blir väldigt spännande!

6 tankar om "Analog är stor och fadder för Paul (ladda om)"

 • Det är trevligt att det finns fadder för Paul, som stöder projektet så mycket som möjligt. Faktum är att det borde vara mer möjligt, särskilt i det klassiska området som kommer att vara framtida affärer för alla SAABians. Jag saknar åtagandet från Orio, som uppenbarligen inte går med i Paul?

 • Kostnaden för installationen kommer i alla fall. Precis som det kostar att bevisa god smak och att flytta en individuell kombination i vardagen. Mark och jag är lika upphetsade om siffrorna, och hur det utvecklas. En bra början på veckan!

 • Grattis! PAUL är "levande" och det är glädjande! Bra idé från bloggen. Också bra idén för vad PAUL var "reanimated". Nu är det dags att visa och njuta av PAUL!
  Men: Citat: Låt oss se vad som kommer, det är redan klart att utan familjen Lafrentz och andra anhängare skulle vår Saab aldrig ha återfödts.
  Jag hoppas att det finns en "sluträkning" så att det blir klart hur mycket € i en sådan idé kan / måste / måste ... Jag är nyfiken!
  En bra helg kan börja!

 • Jag ser verkligen fram emot PAUL

 • Kära Tom Jag är väldigt exalterad! Bra projekt!

 • Bra att bloggen alltid har sådana briljanta idéer. Det håller SAAB vid liv. Jag ser fram emot Paul!

Kommentarer är stängda.