900-abonnenter!

På 26. Februari 2015 vi kunde välkomna, efter ungefär 4 års bloggarbete, 500-abonnenter. Enorm och en milstolpe i utveckling. Det blir inte mycket mer än det var min tanke då. Fakta är emot, varumärket Saab i reträtt. Och jag var helt fel!

Saab Blog: 900-abonnenter
Saab Blog: 900-abonnenter

Precis över ett år har gått sedan dess och i går räknade vi redan mer än 900-läsare som pratade på bloggen som en vanlig läsning. Vi har inte fördubblats inom ett år, men ökat rimligt. Ett fenomen för vilket det inte finns någon tydlig förklaring.

Den tidigare livliga internationella Saab-bloggscenen har tappat mycket av sitt innehåll de senaste månaderna. En hel del bloggar skriver bara mycket oregelbundet, andra verkar försvinna. Saabblog.net har varit nästan uteslutande tyskt i några veckor, och Tyskland har aldrig varit ett hemmamatch för Saab. Som de senaste åren är ämnen fortfarande svåra att hitta, blogg är krävande arbete. Allt detta talar emot en positiv utveckling - faktiskt.

Ändå har vi fler besökare, fler abonnenter. Det passar inte riktigt ihop och kan vara ett typiskt Saabian fenomen. den lunatic faktoratt säga det med sena Rolf Bleeker. Jag tror inte en annan förklaring.

I alla fall. Mark och jag är stolta över så många läsare och litar på bloggen. Vi är glada och säger tack! Naturligtvis fortsätter vi att leverera en färgstark blandning av ämnen. Resten av veckan förblir värt att läsa. I morgon kommer det en kort Saab-testrapport och på fredag ​​... Hmm, det blir spännande.

Ja, det är lite spänning igen. Vi visar vad som troligen ingen läsare har sett tidigare. Exklusivt, och naturligtvis har det att göra med Saab.

21 tankar om “900-abonnenter!"

 • blank

  Och 900 är bara prenumeranter. Det finns alla som, precis som jag, helt enkelt inte tittar in varje dag utan en påminnelse via e-post ...

  hälsningar
  Gerald

 • blank

  Min första Saab var förmodligen den sista 99er med 2.0l Turbo. Därefter kom 1985 900 Turbo 5Türer med 5Gang. Bilen stulades med ca 800.000km (originalmotor, tredje laddare) klockan i Spanien. Allvarligt grät jag.

  Saab är inte bara en bil, det är filosofi. Trevligt var varken 99 eller 900, men jag har upplevt sakerna som ärliga bilar som var nästan oföränderliga med lite och regelbunden vård. För närvarande kör jag med 3-hjul (Suzuki-Trike), men jag har en 900II eller 9-3.

  Jag upptäckte bloggen här för några dagar sedan och registrerade mig omedelbart.
  Du gör ett riktigt bra jobb och jag är nästan kär i 9-5-stationsvagnen, som du kan lägga tillbaka på vägen med stor ansträngning. Kan jag verkligen njuta av det?

  • blank

   Vi är glada att Kombi Paul gillar det. Vi ville ursprungligen få honom från norr i helgen, planen skjuts upp några dagar på grund av schemaläggningsskäl. Men contdownen körs!

 • blank

  Blandningen är perfekt. Gamla, nya, utseendet bortom lådan. Om elbilar läggs till finns det något för alla. Stora förflutna, kanske stor framtid? Jag håller mina fingrar korsade för SAAB och bloggen!

 • Stort tack och grattis till dig! En två dagar utan Saabblog är verkligen konstigt ... något saknas! Så snälla gör inte en ny kampanj som förra året! 🙂
  Ser fram emot nästa rapporter och allt annat med varumärket och du!
  Ciao Alex

 • blank

  Utan saabblogen skulle Saab bara vara hälften så fin! Tack och håll upp det.

 • blank

  ... kan också bero på att jag har adressen till varje (!) parkerad SAAB http://www.saabblog.net bakom vindrutetorkaren ... 😉 😉
  Igår undantaget: adresserade en förare (🙂) av en Aero Cabrio med rött ljus ...
  Citat från damen: Åh hur vackert! Min man är SAAB-freak !!!
  Det kan fortfarande finnas "potential"...

  • blank

   Det här är sant Saab-anda! Tack!

 • blank

  Grattis från min sida också! Jag har varit där en tid som nr 200 ... men spänningen i brevlådan har förblivit över tiden! Detta är din förtjänst !!! En dag utan SAAB ... för SAAB saknas! Bra,
  hur du söker och upptar ämnen,
  Skjuter projekt (PAUL
  och hålla oss uppdaterade. Jag har aldrig varit bättre informerad om SAAB !!!
  Tack så många gånger!
  TACK också till (tolererar) familjer i bakgrunden ..., ingen självklarhet !!!
  Jag ser fram emot att fortsätta framgångsberättelsen SAAB bloggen. netto!
  Soliga hälsningar!

  PS: och abonnenter 1000 får PAUL i en vecka att använda ... 😉

  • blank

   En bra idé! Låt oss vänta på 1000!

 • Det är ditt eget fel. Du skriver underhållande, flytande och avgörande. Så mycket redaktionellt arbete vill ha en fri tidning. Fortsätt det bra arbetet!
  Och jag är säker på att jag inte är den enda "icke-tyska" här 🙂

  Grattis och vänliga hälsningar från Schweiz

 • blank

  Bara bra jobb!

  Det är roligt att läsa artiklarna och kommentarerna.

  Hälsningar

  Burkhardt

 • blank

  Grattis,
  Tillägget överraskar inte mig, det här spolas fortfarande SAAB-Esprit, vilket du inte kan säga i motsats till relevanta forum, tyvärr.
  Här är något för varje Saabist, om 2 eller 4 klocka, gammal eller ny. Håll upp det.

  Soliga hälsningar

  Joschy

 • blank

  Jag håller helt med de tidigare talarna och säger tack och grattis. Bloggen var för mig utlösaren efter ett år av Saabs avhållande att återvända till varumärket och samhället. Utan dig skulle det definitivt inte ha hänt.

 • Jag går med i orden och säger grattis! Bloggen andas skandinavisk friskhet och även några älskvärda särdrag och även om jag prenumererar mer på 900 branta schnauzers är jag alltid glad i Real Life när jag ser en Saab, till exempel, kromglaset. Paul gjorde det för mig, det skulle vara en annan modell som jag kunde godkänna när Xbox 944 blir en klassisk bil i 5 år
  Och även om vissa GM-gener saknade, men fortfarande andas mycket mer Saab än Opel.

 • Detta är definitivt din förtjänst! Grattis!

 • Grattis och tack !!

  Jag gillar att läsa dina inlägg och jag är säker på att din blogg bidrar mycket till fascineringen av vårt varumärke och till den ovanliga känslan av gemenskap för alla Saab-förare.

  Vare sig andra märken har något sådant?

  Det finns mycket arbete och ansträngning i en sådan blogg, men min största respekt.

  Var snäll och fortsätt !!

  kröp

  • Jag kunde inte säga det bättre som utlänning: + 1

   • blank

    Tyvärr är min formulering inte helt korrekt. Det ska stå "tyska" i texten. Ursäkta mig, ingen ska känna sig utesluten! Saab passion vet inga gränser!

 • blank

  Ett fenomen för vilket det inte finns någon tydlig förklaring? Jag har inte varit där för länge, men när jag ser hur mycket du är passionerad om det, hitta nya ämnen kring gamla Saabs och nya NEVS, genomgripande hela projekt med fordon, så är allt jag kan säga min största RESPEKT!

  Bloggen är väldigt underhållande, mycket aktuell och jag är alltid glad över nyheterna. Naturligtvis är några bidrag viktigare för mig, andra jag noterar (som säkert är intressanta för andra). Det behöver människor som du som skriver regelbundet och med glädje. Och eftersom varje bidrag också behöver forskning och bilder, det är mycket arbete!

  Tack så mycket för allt ditt arbete! Du gör ett viktigt bidrag till min fascination för Saab ...

  Med vänliga hälsningar, Patrick

Kommentarer är stängda.