Fadder för Paul

Långsamt blir du allvarlig. Paul, vår projektansvarig 2016, var med målaren. Nu är det sista arbetet tacklat, den vänliga mannen i TÜV kan uttrycka sin åsikt, då kommer 9-5 efter en lång paus till slut att ta asfalt igen under däcken.

Paul vår projektaab 2016
Paul vår projektaab 2016

Under tiden var vi inte lediga. Vi kommer att ta med Saab 9-5-stationsvagnen på några 14-dagar från norra till Rhen-Main-området, där den sedan kommer att täckas. "Conspicuous" är nyckelordet! Vi vill locka uppmärksamhet för varumärket med vår 9-5.

Saabs är sällsynta på våra vägar; Märket är mer än någonsin under perceptet av perception. Men vi är fortfarande kvar, fortfarande. Även om det inte har funnits några nya bilar sedan 5, så snabbt eller kanske aldrig kommer vi att hålla flaggan hårt på vinden.

Förmodligen många människor under de närmaste månaderna med Paul först medvetna om en Saab medveten, då när vår stationsvagn dyker upp i trafiken. Klistermärkena kommer att se till att visa med många "godparent-klistermärken" att det lilla varumärket är väldigt mycket levande. Vi har det Bilhandlare Lafrentz som anhängare av vårt projekt har vi Skandix, Deras hjälp är fantastisk, utan båda företagen skulle vi knappast ta med Paul på gatan. Men bara två klistermärken skulle vara lite.

Vi har varit i efterfrågan av blogganställda och handlare och har kunnat vinna några fler förfäder till Paul. Saab Service Frankfurt, Auto Roth GmbH i Stuttgart / Leinfelden, Stephan Individual och Saab Service Gaworski, Dessutom är Mark och jag särskilt nöjda, det vill säga Mobile Forum Dresden tillbaka i bloggmiljön och är engagerad i vårt projekt.

Det är klart att Paulus kommer att sticka ut från mängden. Om bara för att han är en Saab, och för att Saabs är sällsynta. Med sina Saabian klistermärken, kommer läsarna att uppleva åtgärden genom bloggen, blir han en blickfångare. Men inte bara på grund av det. Även vid val av fälg tar vi extraordinära vägar. Vi följer "Saab Original", men lägg det generöst.

Vi har också andra idéer om hur man dokumenterar Paulus "liv" de närmaste månaderna. Mycket individuell och spännande, och även lite analog, kommer den att fortsätta under de kommande dagarna.

För att fortsätta ...

8 tankar om "Fadder för Paul"

 • Jag är glad över alla SAAB som korsar gruvan. Lyckligtvis sås de lite tyngre i Schweiz. Glädjen är stor, när motorcykel eller lastbilchaufför hälsas.

 • Bra idé, jag ser fram emot "Saabsichtung"! - Saabarna verkar fortfarande vara mycket populära. Två kollegor köpte en 9-3. Således är sex Saab representerade på vårt kontor nu! - Tom, skicka mig donationskontouppgifterna.

 • För en gång är du på fel spår

 • När fälgarna har en sådan premonition ... ..

 • I februari "kyssas vaken" och nu har ett möte vid dörren! All respekt !!!
  Klassisk tätt slutförande av det nödvändiga arbetet.
  Också som en "provkörning" ... inklusive donation.

 • Cool! Du kan fortfarande lägga en donationsgryta i bagaget för att få kostnaderna i eller donera det för en bra sak?

 • Vår idé är att köra läsaren Paulus (och skriva om det). Vi måste dock klargöra att tidsfristen fortfarande är uppe i försäkringsbolaget.

 • Allt låter väldigt bra. Kommer du att få möjlighet att åka med Paul?

Kommentarer är stängda.