Fadder för Paul

Långsamt blir allvarlig. Paul, vårt projektteam från 2016, var med målaren. Nu sista arbetet tacklas, den vänliga mannen från TÜV får uttrycka sin åsikt, sedan efter en lång paus får 9-5 äntligen ta asfalt under däcken igen.

Paul vår projektaab 2016
Paul vår projektaab 2016

Vi har inte varit lediga under tiden. Vi tar Saab 9-5 kombi från den yttersta delen av norr till Rhen-Main-området på cirka 14 dagar, där den sedan klistras in. "Märkbar" är nyckelordet! Vi vill väcka uppmärksamhet för varumärket med våra 9-5.

Saabs är sällsynta på våra vägar; Märket är mer än någonsin under perceptet av perception. Men vi är fortfarande kvar, fortfarande. Även om det inte har funnits några nya bilar sedan 5, så snabbt eller kanske aldrig kommer vi att hålla flaggan hårt på vinden.

Under de närmaste månaderna kommer förmodligen många människor att medvetet uppfatta en Saab igen med Paul för första gången, när vår kombi dyker upp i trafiken. Klistermärkena kommer att se till att det finns massor av "fadderklistermärken" för att visa att det lilla märket är mycket levande. Det har vi Bilhandlare Lafrentz som anhängare av vårt projekt har vi Skandix, Deras hjälp är fantastisk, utan båda företagen skulle vi knappast ta med Paul på gatan. Men bara två klistermärken skulle vara lite.

Vi har varit i efterfrågan av blogganställda och handlare och har kunnat vinna några fler förfäder till Paul. Saab Service Frankfurt, Auto Roth GmbH i Stuttgart / Leinfelden, Stephan Individual och Saab Service Gaworski. Dessutom är Mark och jag särskilt nöjda med att Mobilforum Dresden är tillbaka i bloggmiljön och är engagerad i vårt projekt.

Det är klart att Paulus kommer att sticka ut från mängden. Om bara för att han är en Saab, och för att Saabs bara är sällsynta. Med sina Saab-klistermärken kommer läsarna att uppleva kampanjen på bloggen, det blir ett blickfång. Men inte bara på grund av det. Även när det gäller val av fälgar bryter vi ut ur det vanliga. Vi håller oss till "Saab Original", men tolkar det generöst.

Vi har också andra idéer om hur vi kommer att dokumentera Paulus ”liv” under de närmaste månaderna. Mycket individuellt och spännande, och också lite analogt, det kommer att fortsätta under de kommande dagarna.

För att fortsätta ...

8 tankar om “Fadder för Paul"

 • blank

  Jag är glad över alla SAAB som korsar gruvan. Lyckligtvis sås de lite tyngre i Schweiz. Glädjen är stor, när motorcykel eller lastbilchaufför hälsas.

 • blank

  Bra idé, jag ser redan fram emot "Saabsichtung"! - Saaberna verkar fortfarande väldigt populära. Två kollegor köpte en 9-3. Så det finns nu sex Saab representerade på vårt kontor! - Tom, skicka mig donationskontouppgifterna.

 • blank

  När det gäller fälgarna har jag en föraning ...

  • blank

   För en gång är du på fel spår

 • blank

  "Kysste vakna" i februari och bokade redan en tid på TÜV! All uppmärksamhet !!! 🙂
  Klassisk tätt slutförande av det nödvändiga arbetet.
  Även en "provkörning" ... inklusive en donation. 🙂

 • blank

  Allt låter väldigt bra. Kommer du att få möjlighet att åka med Paul?

  • blank

   Vår idé är att köra läsaren Paulus (och skriva om det). Vi måste dock klargöra att tidsfristen fortfarande är uppe i försäkringsbolaget.

   • blank

    Cool! Du kan fortfarande lägga en donationsgryta i bagaget för att få kostnaderna i eller donera det för en bra sak?

Kommentarer är stängda.