Saab på Techno Classica 2016 (Preview)

Som tidigare år kommer 2016 också att presentera vårt varumärke hos Techno Classica. I morgon vid 14.00 öppnar portarna till förhandsvisningen dagen; Torsdagen börjar den stora showen kring klassiska fordon från 09.00 klockan.

Konstruktion Saab Clubstand Techno Classica 2016
Konstruktion Saab Clubstand Techno Classica 2016

Teamet av 1. Tyska Saab-klubbar är upptagen med att bygga stativet. I år handlar det om camping. Fokus ligger på den sällsynta Saabo-husvagnen från Christoph, det matchande dragfordonet är en Saab 96 tvåtakts “Longnose”.

Boothen var fortfarande under uppbyggnad på eftermiddagen, men den geniala, moderna parasollen med campingbordet låter oss gissa designen i detalj. På lördagen är gammal tenn och Saab show meddelad. Jag går till Essen med en mycket bra vän, 9-3 Aero går västerut.

den Techno Classica äger rum från 06.04. - 10.04.2016 (06.04. “Happy View Day / Preview” från 14). Mässans besättning på den första tyska Saab Club ser fram emot många besökare och bra Saab-diskussioner!

3 tankar om “Saab på Techno Classica 2016 (Preview)"

 • blank

  Jag också !!!

 • blank

  Det finns ingen förhandsvisning men den rikstäckande filmutgåvan imorgon den 07.04.2016 april XNUMX för filmen "A man called Ove". Jag ville bara nämna det här.

  • blank

   Tack! Jag hade inte på skärmen.

   Men självklart - efter att jag redan har slukat boken - vill jag nu titta på filmen också.

Kommentarer är stängda.