Vad är den här omkopplaren för?

Vi har inte haft ett Saab-bildpussel på länge. Förmodligen vet alla läsare svaret inom tio sekunder och kan säga vilken Saab denna omkopplare installerades på och vilket syfte den tjänade? Det finns också en kort förhandsgranskning av ämnen som vi kommer att ha på bloggen den kommande veckan.

Vad är den här omkopplaren för?
Bild pussel: Vad är den här omkopplaren för?

Först, bilden pussel och omkopplaren. Det existerade bara en kort stund, eftersom den bara uppfyller sin funktion i samband med ett aldrig producerat serieutrustning alternativ. Okej? Eller inte. Jag ser fram emot svaren.

Vad är det med Saab-bloggen nästa vecka?

Det blir spännande, men naturligtvis kommer vi att förbli konsekvent politiskt korrekta och balanserade. Vi pratar om NEVS och elbilar. Som kompensation tar vi hand om miljövänligt bevarande av gamla svenska kulturella tillgångar. Historien om vårt projekt saab "Paul" går in i nästa omgång; förflutna skuggorna hamnar i vår stationvagn.

Det finns också seriösa konsumentråd om hur våra läsare kan spara pengar. Vi testar Turbo X, den coolaste Saab 6-cylindriga fyrhjulsdriften genom tiderna, och jämför supersportsupphängningen med Hirsch Performance-alternativet. Vi bränner mycket bränsle på läsarnas vägnar, har kul och sparar många 100 €.

Hur detta fungerar kan du ta reda på under de kommande dagarna. Läs bloggen - och det är vettigt att hantera ett av de mest intressanta bilmärkena i världen under den nya veckan.

4 tankar om “Vad är den här omkopplaren för?"

 • Jag kom ihåg omedelbart att i min gamla 9-5 hade jag också den här omkopplaren. Egentligen en meningsfull sak

 • blank

  Hmmmm, kan bara föreställa mig att det här är bagagehandtaget på en stationsvagn. Och eftersom stationsvagnarna är mycket hanterbara i Saabs historia, är det definitivt inte 95, bara 9-5 kvarstår.
  Utrustningsalternativet kunde ha varit en tredje sätesrad mot körriktningen analog med 95, om något liknande någonsin hade planerats ...

  hälsningar
  Gerald

  • blank

   Det var precis vad det var. Saab ville leverera 9-5-stationsvagnen som en 7-sätare. Tidiga stationsvagnar, som vårt Paulprojekt, har integrerat denna omkopplare i bakluckan. Det tredje stolen var aldrig där, omkopplaren släpptes senare.

 • blank

  Självklart vet jag inte riktigt, men jag tror att den här typen av omkopplare var utformad för att låsa upp bakluckan, så barn i 3. Bänk mot färdriktningen själv kan gå av, eller något helt annat

Kommentarer är stängda.