1. Hamburger Saab möte

Hamburg är Saabs fäste och är alltid värt ett besök. I maj finns det två andra goda skäl att resa till Hansestaden på en Saab. Det står hamnfestivalen och 1. Hamburger Saab möte på den historiska Stor bensinstation Brandshof i dagboken.

Saab träffar Brandshof
Saab träffar Brandshof

Viktigare ur vår synvinkel är utan tvekan Saab-mötet, som du eventuellt kan kombinera med ett besök på hamnfödelsedagen. Arrangör är Saab Stammtisch Schleswig Holstein - Hamburg, evenemanget börjar den 07.05.2016 maj 11 kl 17.00 och slutar kl XNUMX Den här dagen riktas allt på bensinstationens plats mot Saab; Parkeringsplatser för våra fordon "Made by Trollhättan" reserveras i mån av tillgång.

Godkända är alla Saab-klassiker från 92, 93, 95, Sonnet, 96, 90, 99 till 901. Saab 9000 är sedan förra året också ett 30-år med H-platta och för första gången med den. Registrering är inte nödvändig, alla Saab piloter är välkomna; Det är entusiasmen för varumärket som förenar.

Brandshof-bensinstationen är känd för många fans som en foto- och filmset. Stämningen är en tidskapsel, Brandshof en relik från förflutna tider - då många saker inte var bättre men olika. Då var en serviceställare en man i uniform och med handskar; Tankning ansågs vara en tjänst, och att kontrollera däcktryck, kylvatten och olja var den vanliga ritualen. En fantastisk plats för klassiker och det första Saab-mötet i Hamburg.

7 tankar om “1. Hamburger Saab möte"

 • blank

  Åh, det är okej

 • blank

  Tja, mötet äger rum på bensinstationen "oldtimer". Och med tanke på platsen verkar det lämpligt att fastställa en modellårgräns.
  Utrymmet på denna webbplats är begränsat. Därför, den här gången de klassiska modellerna, upp till att inkludera (alla) 9000 i förgrunden. Förmodligen - beroende på rush - inte alla oldies kommer omedelbart att hitta en plats.
  I grund och botten håller jag helt med: Varje Saab är en klassiker!
  Därför är alla Saab också mycket välkomna. Det finns gott om parkeringsplatser runt bensinstationsområdet. Och ”bilskummilen” i Saab-modellerna kommer inte bara att vara begränsad till innergården på Brandshofs bensinstation.

 • blank

  Jag tycker att det är en skam som är differentierad i ett sådant olyckligt hotat varumärke som SAAB även om 30 år eller inte, var och en är värd att bevara och du måste göra allt för att få alla på Lèben.

 • blank

  Hamburg / Pinneberg-distriktet är verkligen riktiga Saab-fästen ... bara i Wedel kör ett till två dussin runt ... och om du kör genom HH på kvällens rusningstid kan du stöta på två 9-5 Ng ... 🙂
  Anställningen är definitivt bokad! Synd att min 9000 bara är från 95: /

  • blank

   Från Saab 9000 är alla MIN med det! Också din från 1995.
   Endast modeller från 900-2 får parkera ”utanför”.
   Men besättningen på dessa "mer moderna" Saab-modeller som 902, 9-3 och 9-5 är naturligtvis lika välkomna gäster 🙂

Kommentarer är stängda.