1. Hamburger Saab möte

Hamburg är Saabs fäste och är alltid värt ett besök. I maj finns det två andra goda skäl att resa till Hansestaden på en Saab. Det står hamnfestivalen och 1. Hamburger Saab möte på den historiska Stor bensinstation Brandshof i dagboken.

Saab träffar Brandshof
Saab träffar Brandshof

Betydande ur vår synvinkel är utan tvekan Saab-mötet, vilket man eventuellt kan ansluta till ett besök på portfödelsedagen. Arrangören är Saab Stammtisch Schleswig Holstein - Hamburg, händelsen börjar på 07.05.2016 kl. 11 och slutar klockan 17.00. På denna dag är allt inriktat på Saab på grund av bensinstationen; Platser för våra fordon "Made by Trollhättan" är föremål för tillgänglighet.

Godkända är alla Saab-klassiker från 92, 93, 95, Sonnet, 96, 90, 99 till 901. Saab 9000 är sedan förra året också ett 30-år med H-platta och för första gången med den. Registrering är inte nödvändig, alla Saab piloter är välkomna; Det är entusiasmen för varumärket som förenar.

Gasstationen Brandshof är som ett foto och en film som ställer många fans en term. Atmosfären är en tidskapsel, Brandshof, ett förflutet av förr, när mycket inte var bättre men annorlunda. Vid den tiden var en bensinstationskonsult en gentleman i uniform och med handskar; Tankning betraktades som en tjänst, kontrollen av däcktrycket, kylvatten och olja var den vanliga ritualen. Ett bra ställe för klassiker och 1. Hamburger Saab möte.

7 tankar om "1. Hamburger Saab möte"

 • Åh, det är okej

 • * Gilla *

 • Tja, mötet äger rum på bensinstationen "oldtimer". Och med tanke på platsen förefaller det lämpligt att här bestämma en årgräns för modell.
  Utrymmet på denna webbplats är begränsat. Därför, den här gången de klassiska modellerna, upp till att inkludera (alla) 9000 i förgrunden. Förmodligen - beroende på rush - inte alla oldies kommer omedelbart att hitta en plats.
  I grund och botten håller jag helt med: Varje Saab är en klassiker!
  Därför är varje Saab välkommen. Parkeringsplatsen är rikligt runt bensinstationen. Och "bilskumdelarna" av Saab-modellerna kommer inte att begränsas till gården på den stora bensinstationen Brandshof.

 • Jag tycker att det är en skam som är differentierad i ett sådant olyckligt hotat varumärke som SAAB även om 30 år eller inte, var och en är värd att bevara och du måste göra allt för att få alla på Lèben.

 • Från Saab 9000 är alla MIN med det! Också din från 1995.
  Endast modeller från 900-2 måste parkera "utanför".
  Men besättningen av dessa "mer moderna" Saab-modeller som 902, 9-3 och 9-5 är givetvis lika välkomna gäster 🙂

 • Hamburg / Pinneberg-distriktet är verkligen verkliga Saab-fästen ... ensam i Wedel, ett till två dussin kör runt ... och om du kör genom HH på kvällens rusningstid kan du stöta på två 9-5 Ng ... 🙂
  Anställningen är definitivt bokad! Synd att min 9000 bara är från 95: /

Kommentarer är stängda.