1. Hamburger Saab möte

Hamburg är Saabs fäste och är alltid värt ett besök. I maj finns det två andra goda skäl att resa till Hansestaden på en Saab. Det står hamnfestivalen och 1. Hamburger Saab möte på den historiska Stor bensinstation Brandshof i dagboken.

Saab träffar Brandshof
Saab träffar Brandshof

Bedeutender aus unserer Sicht ist ohne Frage das Saab Treffen, welches man eventuell mit einem Besuch beim Hafengeburtstag verbinden kann. Veranstalter ist der Saab Stammtisch Schleswig Holstein – Hamburg, das Event startet am 07.05.2016 um 11 Uhr und endet um 17.00 Uhr. An diesem Tag ist auf dem Gelände der Tankstelle alles auf Saab ausgerichtet; Stellplätze für unsere Fahrzeuge „Made by Trollhättan“ sind je nach Verfügbarkeit reserviert.

Godkända är alla Saab-klassiker från 92, 93, 95, Sonnet, 96, 90, 99 till 901. Saab 9000 är sedan förra året också ett 30-år med H-platta och för första gången med den. Registrering är inte nödvändig, alla Saab piloter är välkomna; Det är entusiasmen för varumärket som förenar.

Gasstationen Brandshof är som ett foto och en film som ställer många fans en term. Atmosfären är en tidskapsel, Brandshof, ett förflutet av förr, när mycket inte var bättre men annorlunda. Vid den tiden var en bensinstationskonsult en gentleman i uniform och med handskar; Tankning betraktades som en tjänst, kontrollen av däcktrycket, kylvatten och olja var den vanliga ritualen. Ett bra ställe för klassiker och 1. Hamburger Saab möte.

7 tankar också "1. Hamburger Saab möte"

 • 16. Mars 2016 vid 10: 46 AM
  permalink

  Hamburg / Pinneberg är riktigt riktiga Saab-fäste ... ensam med oss ​​i Wedel kör säkert ett till två dussin runt ... och om du kör i rusningstiden via HH kan man någonsin möta två 9-5 Ng ...
  Anställningen är definitivt bokad! Synd att min 9000 bara är från 95: /

  • 16. Mars 2016 vid 12: 52 PM
   permalink

   Från Saab 9000 är alla MIN med det! Också din från 1995.
   Erst Modelle ab 900-2 müssen „Draußen“ parken.
   Aber die Besatzung dieser „moderneren“ Saab-Modelle wie 902, 9-3 und 9-5 sind natürlich genau so gern gesehene Gäste 🙂

 • 16. Mars 2016 vid 8: 54 PM
  permalink

  Jag tycker att det är en skam som är differentierad i ett sådant olyckligt hotat varumärke som SAAB även om 30 år eller inte, var och en är värd att bevara och du måste göra allt för att få alla på Lèben.

 • 17. Mars 2016 vid 3: 19 PM
  permalink

  Naja, das Treffen findet auf der „Oldtimer“-Tankstelle statt. Und in Anbetracht der Location erscheint es hier angebracht, eine Modelljahr-Grenze festzulegen.
  Utrymmet på denna webbplats är begränsat. Därför, den här gången de klassiska modellerna, upp till att inkludera (alla) 9000 i förgrunden. Förmodligen - beroende på rush - inte alla oldies kommer omedelbart att hitta en plats.
  I grund och botten håller jag helt med: Varje Saab är en klassiker!
  Daher ist auch jeder Saab herzlich willkommen. Platz zum Parken gibt es rund um das Tankstellen-Gelände reichlich. Und die „Auto-Schaumeile“ der Saab-Modelle wird sich somit nicht nur auf den Hof der Großtankstelle Brandshof beschränken.

 • 21. Mars 2016 vid 5: 37 PM
  permalink

  Åh, det är okej

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish