Saab 9-3 EV ny registrering i Sverige

Den som gnuggar ögonen på överraskning eller ser snygg ut i kalenderns riktning ... Vi skriver inte heller 1. April, vi lanserar fortfarande en hoax. Fakta bygger på statistiken från Bilsweden för februari 2016. En seriös och - förmodligen från början - humorfri auktoritet.

Saab 9-3 EV. Nytt godkännande 02 / 16 i Sverige.
Saab 9-3 EV. Nytt godkännande 02 / 16 i Sverige.

Förra månaden var 2 Saab 9-3 (NEVS) nyligen godkänd för vägtrafik. Överraskning, det finns inga brännare från 2014-produktionen, som fortfarande var hos återförsäljaren eller i hallar. Dessa är nya Saab 9-3 EV. Den separata statistiken för "Supermiljöbilar", som klassificeras som särskilt miljövänliga fordon, leder två Saab elbilar från Stallbacka.

Tyngdpunkten ligger på dessa fyra bokstäver: SAA B.

Aldrig mer Saab?
Aldrig mer Saab? Sista (falskt) meddelande från Autobild Klassik

Det finns denna oerhört långa diskussion om varumärkesrättigheter. Beroende på dagens form och medium kommer det att bli gjort (NEVS kan inte) eller deklareras öppet (NEVS kan tillåtas). Det sista meddelandet var i nuvarande Autobild Klassik. Inga fler Saabs, och China Electric Saab kommer först 2020. Som fläkt behöver den en tjock kappa. Men vi har det.

Den svenska myndigheten verkar ha beslutat om detta ämne. Officiellt finns det 2016er Saab EV`s, med NEVS som ett tillägg. Slutlig förtydligad, du borde fortfarande inte se frågan, även om det finns statistiken. Låt oss hålla henne vänlig så öppen.

Vad körs runt i Sverige? Förmodligen prototyper för EV, baserat på 9-3, som kommer att säljas från 2017 i Kina. Så småningom även experimentella fordon i nästa generation, som kommer att byggas från 2018 i Trollhättan. Utrymme för spekulation och önskemål.

I nästa artikel kommer vi att vara nere på jorden. Det finns många nyheter från Paul, vår Saab-projektbil.

7 tankar om "Saab 9-3 EV ny registrering i Sverige"

  • Wouw .. 2 Neuzulassungen .. ok stor startade små. Vänta vad som kommer.

  • Är bara 2 Saabs ... Paul kommer att börja imorgon, körrapporten kommer nästa vecka!

  • Intressant anekdote och väldigt roligt skrivet!

  • Mycket intressant !!!! Se hur det går vidare här.

  • Ett tecken på livet, trots allt. Men det är för tyst för min känsla

  • Har jag fel, eller finns det också 2 för januari, så helt och hållet 4 nya SAAB? ? ?

    Jag ser fram emot Paul News och även på en körrapport, som vi lovade i samband med den sista WE.

Kommentarer är stängda.