Saab värde veckor 2016

Idag går Saabs vårkampanj för Tyskland, Schweiz och Österrike online. Saabs värdeveckor är inriktade på vad vi vill: körglädje med våra svenska fordon så länge vi vill.

Saab värde veckor 2016
Saab värde veckor 2016

De nationella filialerna i Orio AB i Tyskland och Schweiz, som också ansvarar för Saab-bilarna i Österrike, erbjuder oss flera paket. I överensstämmelse med OS-andan är 2016 ett olympiskt år, det finns brons, silver och guldpaket.

Bakom bronspaketet döljs en grundläggande skönhetsbehandling för våra fordon. Saab golvmattor, emblem, hjulbultar, växlingsknappar, helt original Saab-kurs. För 9-3 II är dessutom en ny nyckelsändare - vilket alltid är ett problem - eftersom huset efter år med intensiv användning inte längre är attraktiv.

Silverpaketen syftar till körglädje. De erbjuder skönheten i bronspaket och, beroende på modell, förutom önskningsben, stabilisatorer, bussningar. I originalkvalitet, med stor prisfördel. I fordon med avancerad körsträcka är det vanligtvis ett behov av åtgärder, med chassit, lönar sig det att lita på bra komponenter. Inte bara för nöjet att få en bra upphängning, men också av säkerhetsskäl.

Guldpaketet, baserat på brons och silver, beroende på modell, dessutom en detonator eller för dieselmotorinsugningsröret med virvelklaffar och andra komponenter. Återigen får kunderna en betydande prisfördel.

Dessutom - och på grund av våren erbjuds - är fälgar för 9-3, och TX och Aero Griffin stylingpaket.

Saab Value Weeks 2016 är en premiär av många anledningar. Utseendet riktas bakåt för första gången. Saab 9-3 I, den sista bakluckan från Trollhättan, är i åtgärden. I Tyskland och Österrike finner vi 9-3 I i prospektet, för Schweiz är erbjudandenna också tillgängliga. 9-3 I är på väg till yngeltimeråldern. Kampanjen speglar således den stigande kärleksstatusen för dessa fordon.

Orio levererar lämpliga erbjudanden för situationen. Fordonen får en rabatterad uppgradering. Ny läderbyte, nya golvmattor? Strax efter vintern. Det gamla, smula emblemet, hjulet bultar med Rostansatz borta, det är de små sakerna. Kanske gör det att du vill ha mer, särskilt mer Saab, och du upptäcker fler saker att förbättra.

Orio bryter ny mark. Hittills har vi fått mail från Saab-partnerna två gånger om året. Det är i delar, det förflutna. Kampanjen är huvudsakligen webbaserad, med deltagande köpmän som erbjuder broschyrer till kunder och affischer till showroom. Bara några partners skriver direkt till kunden.

Det sänker, vi är realistiska, särskilt kostnaden. Samtidigt ökar det attraktiviteten och gör det möjligt för många workshops att komma in i åtgärden. Framgången visar strategin rätt. Aldrig tidigare har så många partner varit involverade i Tyskland, Schweiz och Österrike som i värderingsveckorna.

6 tankar om "Saab värde veckor 2016"

 • Tack Tom,
  kommer att kontakta verkstaden i Bremen.
  Önskar dig en bra SAAB-dag.
  Karl

 • Orio upptäcker Youngtimer potential, vem skulle ha gissat? Det finns mer, vilket skulle vara värt, en bra start har gjorts. Bra åtgärd!

 • Trevligt flytta från ORIO till att inkludera 13-9 I, nu minst 3 år gammal, i åtgärden! Var annars finns det ..?
  Jag kommer att delta (förmodligen silver) och bli medlem av Service Club för att fira åtgärden ...

 • De partner som deltar i kampanjen finns här. Den lokala återförsäljaren kan säkert föreslå lämpliga åtgärder, så att det fortfarande finns mycket Saabiges körglädje!

 • God dag.
  Min Saab 9-5 (sedan) Jag har sedan juli 1998 och skulle vilja veta om i
  Större Oldenburg (OL) Det finns företag som jag kan kontakta.
  Fordonet har ett stativ av 101300 KM, och är förutom några repor i ett gott färgförhållande. Vad föreslås av dig till handling.
  MFG Karl

 • Jag undrar varför Orio är begränsad till de tysktalande länderna.
  Min återförsäljare har svårt att få reservdelar och vanliga meddelanden skickas inte alls.
  Är det här en önskad strategi eller är det något som är fel någonstans?

Kommentarer är stängda.