Piloter ville 2016 - fullbokade

Efter bara 24 timmar togs mer än hälften av alla startplatser ... en kort tid senare var kontingenten helt uttömd. Sensationell! År 2014 behövde vi fortfarande cirka sju dagar för att fördela alla startplatser.

Piloter ville ha 2016_4

Piloter som önskas 2016 kommer att bli en mycket internationell händelse. Deltagarna kommer från Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Storbritannien.

Saab entusiasm är internationell, varumärkets kärlek och bilarna stannar inte vid nationella eller till och med språkbarriärer. Ju vackrare som vi i Kiel kan vara värd för ett stort samhälle.

Vad händer nu?

Tyvärr kommer vi inte att kunna överväga alla registreringar; vissa registreringar hamnar på väntelistan. Vi skickar bekräftelser för deltagande i Saab-evenemanget i Kiel från tisdag, vi ber dig också att slutföra ofullständiga registreringar. Alla deltagare kommer att få ett meddelande till denna fredag.

Eftersom vi är överbokade bestämde vi oss för att öppna en väntelista. Alla som missade bokningen kan fortfarande ansöka att registrera, Erfarenheten av piloter som önskar 2014 visar att under veckorna som leder fram till händelsen finns det alltid avbokningar, så det är möjligt att flytta upp och andra intresserade är välkomna.

Man tänkte på “Piloter ville 2016 - fullbokade"

  • Super! Fullbokad efter så kort tid. Grattis!
    Det visar hur levande och lojal fläktbasen är. SAAB är och förblir en juvel!

Kommentarer är stängda.