Nyheter från Saab Service Club

Vilken vecka! Michèl, tidigare medlem av Saabblog.net-besättningen, kommer i framtiden att ha sin arbetsplats i Saabvägen nummer 5. En mystisk adress - och den kommer att åtfölja en framtida position. Hans arbetsgivare har meddelat att han kommer att gå med i en tillverkare av nya energibilar och kommer att fördubbla sin produktionskapacitet i Kina.

Saab Thermo rånar
Saab Thermo rånar

Spännande händelser som har konsekvenser. 2016 är ett intressant år. Ämnet NEVS och New Long Ma kommer att uppta oss under den kommande veckan, men på måndag börjar projektet "Paul" på bloggen först. Vi håller oss nere på jorden, orienterar oss på vad vi har. Vår Saab-projektbil, möjliggjort av donationer från våra läsare, kommer ändå att bli en spännande historia.

På helgen, hänvisningen till den aktuella Saab Service Club-kampanjen! Små gåvor för samman människor, särskilt när de är röriga. De ikoniska Saab-termokopparna är tillgängliga från deltagande Saab-partners som en gratis bonus för kontorsförsäljning eller reparationsorder från 100,00 € (150,00 CHF i Schweiz). Ett incitament att behandla din Saab till något bra, att besöka den omtyckta Saab-partnern.

De "Saab Original" termiska kopparna är tillgängliga så länge lagret räcker eller kampanjen pågår. Saabs chaufförer som är medlemmar i serviceklubben kan ladda ner sin kampanjkupong från de nationella sidorna för Tyskland, Österrike eller Schweiz. Om du ännu inte är medlem kan du registrera dig gratis. Kampanjen pågår till och med den 31.03.2016 mars XNUMX

3 tankar om “Nyheter från Saab Service Club"

  • Så det ser ut som NEVS skriva ett nytt kapitel i fordonsindustrin historia i Trollhättan. Det är spännande att bloggen och Michèl're komma nära. Trolltown har alltså framtiden och om 2018 fortfarande SAAB står på EV`s, då frågan är nära perfektion 😉

  • Michèl blir vänlig och vi håller kontakten. När allt kommer omkring ansluter entusiasmen för Saab oss

  • Spännande. Vi är vana vid spänning nu! Kan Michèl, om han får och kan ... fortsätta att ge oss (eller du Tom 😉) (goda) nyheter. Efter dessa långa år förtjänar Trollcity det "skakande partiet" som saker ser upp!
    Så länge det inte finns några nya SAAB, tar jag hand om mina. När det gäller NEVS väntar jag och ser ...

Kommentarer är stängda.