Nyheter från Saab Service Club

Vilken vecka! Michèl, tidigare medlem av Saabblog.net-besättningen, kommer i framtiden att ha sin arbetsplats i Saabvägen nummer 5. En mystisk adress - och den kommer att åtfölja en framtida position. Hans arbetsgivare har meddelat att han kommer att gå med i en tillverkare av nya energibilar och kommer att fördubbla sin produktionskapacitet i Kina.

Saab Thermo rånar
Saab Thermo rånar

Spännande händelser som får konsekvenser. 2016 är ett intressant år. Ämnet NEVS och New Long Ma kommer att uppta oss under den kommande veckan, men på måndag startar det första projektet ”Paul” på bloggen. Vi håller oss nere på jorden, orienterar oss om vad vi har. Vår Saab -projektbil, möjliggjord av donationer från våra läsare, kommer ändå att bli en spännande historia.

På helgen, hänvisningen till den aktuella Saab Service Club-kampanjen! Små gåvor för samman människor, särskilt när de är röriga. De ikoniska Saab-termokopparna är tillgängliga från deltagande Saab-partners som en gratis bonus för kontorsförsäljning eller reparationsorder från 100,00 € (150,00 CHF i Schweiz). Ett incitament att behandla din Saab till något bra, att besöka den omtyckta Saab-partnern.

"Saab Original" termomuggar finns tillgängliga så länge lagret räcker eller kampanjen pågår. Saab -förare som är medlemmar i Service Club kan ladda ner sina kampanjkuponger från de nationella sidorna för Tyskland, Österrike eller Schweiz. Om du ännu inte är medlem kan du registrera dig gratis. Kampanjen pågår fram till 31.03.2016 mars XNUMX

3 tankar om “Nyheter från Saab Service Club"

 • blank

  Så det ser ut som NEVS skriva ett nytt kapitel i fordonsindustrin historia i Trollhättan. Det är spännande att bloggen och Michèl're komma nära. Trolltown har alltså framtiden och om 2018 fortfarande SAAB står på EV`s, då frågan är nära perfektion 😉

 • blank

  Spännande faktiskt. Vi är vana vid spänning nu! Må Michèl, om han får och kan ..., fortsätta att förse oss (eller dig Tom 😉) med (goda) nyheter. Efter dessa långa år förtjänar Trollcity den "skakande fest" att saker och ting ser upp!
  Så länge det inte finns några nya SAAB, tar jag hand om mina. När det gäller NEVS väntar jag och ser ...

  • blank

   Michèl blir vänlig och vi håller kontakten. När allt kommer omkring ansluter entusiasmen för Saab oss

Kommentarer är stängda.