Nyheter från Saab Service Club

Vad en vecka! Michèl, som för närvarande är medlem i Saabblog.net-besättningen, kommer att arbeta i Saabvägen nummer 5 i framtiden. En mystisk adress - och han kommer att följa en framtida position. Hans arbetsgivare har meddelat att han kommer att gå med i en tillverkare av New Energy-fordon, fördubbla produktionskapaciteten i Kina.

Saab Thermo rånar
Saab Thermo rånar

Spännande händelser som har konsekvenser. 2016 är ett intressant år. Ämnet NEVS och New Long Ma kommer att ockupera oss under den kommande veckan, men på måndag börjar det första projektet "Paul" på bloggen. Vi håller oss nere på jorden, orienterar oss på vad vi har. Vår Saab-projektbil, som möjliggjorts av våra läsares donationer, kommer ändå att bli en spännande historia.

För helgen hänvisas till den nuvarande åtgärden hos Saab Service Club! Anslut små presenter, särskilt om de är saabig. På den deltagande Saab-partnern är den ikoniska Saab Thermo-rånen tillgänglig som en fin present till en försäljningsorder eller reparationsorder från 100,00 € (i Schweiz 150,00 CHF). Ett incitament att ge hans Saab en behandling, för att besöka den likbara Saab-samarbetspartnern.

"Saab Original" termokopparna är tillgängliga när förbrukningsvarorna är kvar eller åtgärden är igång. Saab-förare som är medlemmar i serviceklubben kan ladda ner deras handlingskupong på de nationella sidorna för Tyskland, Österrike eller Schweiz. Om du inte är medlem ännu kan du registrera dig gratis. Kampanjen körs fortfarande tills 31.03.2016

3 tankar om "Nyheter från Saab Service Club"

  • Så det ser ut som NEVS skriva ett nytt kapitel i fordonsindustrin historia i Trollhättan. Det är spännande att bloggen och Michèl're komma nära. Trolltown har alltså framtiden och om 2018 fortfarande SAAB står på EV`s, då frågan är nära perfektion 😉

  • Michèl blir vänlig och vi håller kontakten. När allt kommer omkring ansluter entusiasmen för Saab oss

  • I själva verket spännande. Vi är redan vana vid spänning! Maj Michèl, som han kanske och kanske ..., oss (eller du Tom
    Så länge som det inte finns några nya SAAB, använder jag min. Jag väntar på ämnet NEVS ...

Kommentarer är stängda.