Nevs har tecknat ett ramavtal om att förvärva en andel i ett transportföretag som är beläget i Fujian-provinsen, Kina

New Long Ma (NLM), ligger i Fujian-provinsen, och är en del av Fujian Motors Group, som ägs av Fujian provinsregering. Företaget har investerat tre miljarder RMB i en ny anläggning under de senaste tre åren som idag har en produktionskapacitet på 150 000 fordon per år.

NLMs produktportfölj omfattar en elektrisk kommersiell distribution minivan som ingår i avtalet. 12 000 2015 XNUMX XNUMX XNUMX.

"Den här affären breddar vår produktportfölj med en extra fordonstyp som bidrar till vår vision om hållbara transportlösningar. Said Kai Johan Jiang, ordförande i Nevs, sa: "Affären är värt vår tid."

Samarbetet lovar också att vara en aktiv roll i uppfyllandet av 50,000 elektriska minibussen.

Ramavtalet är undertecknat av Fujian Motors Group, Long Ma Industrial Co., Ltd., Nevs AB och Nevs ägare till statlig forskningsteknik, SRIT. Enligt avtalet vill Nevs förvärva 50% av aktierna i New Long Ma och SRIT 15%. Fujian Motors Group är kvar som 20% ägare och Long Ma och andra 15%.

Fakta om NLM: Fujian New Long Ma Motor Co, Ltd vad som fastställdes i april 1997 med ett registrerat kapital på RMB1.15 miljarder. New Long Ma Motor är ansluten till Fujian Motors Group Co., Ltd. som äger Fujian Benz ett nyttofordon tillverkningsindustri genom samarbete med Daimler, en Kina noterade fordonsföretag Kung Lång Motor Group och ett joint venture mellan Kina Motor och Mitsubishi Motors kallas sydöstra Motor.

New Long Ma officiella hemsida http://www.newlongma.com/index.aspx

För mer information om New Long Ma, vänligen kontakta:
Wang Wei
Fujian Motor Group
+86 187 0501 2516
w.wang@fjmotor.com.cn

4 tankar om “Nevs har tecknat ett ramavtal om att förvärva en andel i ett transportföretag som är beläget i Fujian-provinsen, Kina"

 • blank

  Vilket Saab-samhälle arbetar för närvarande med Saab-samhället och som för närvarande är under uppbyggnad i Trollhättan. Mycket dåliga nyheter, imho

  • Nej Jag tror inte det, den här fabriken kommer bara att producera minibussar och små lastbilar för den kinesiska marknaden och kommer bara att lägga till ytterligare bilmodeller. Beställningen på 150 (250) och 20 k bilar kvarstår och man enades om att 20 k även skulle innehålla små lastbilar i framtiden.
   Mer info:
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6370270

Kommentarer är stängda.