Svartskogen ringer alla Saab entusiaster!

Inte längre Swabian Alb men Nordsjön Skogen är målet för årets Saab-möte i 23. - 25. September 2016 under mottot "Schwarzwald ringer". Särskilt populär är mötet på grund av sin framgångsrika mix av körupplevelse, turistattraktioner och kulinariska upplevelser.

Turbo X

Utgångspunkten är Business & Balance Hotel Waldachtal nära Freudenstadt, som har satt ihop ett billigt och mycket attraktivt erbjudande för alla Saabisti. Programmet innehåller många höjdpunkter, såsom insikter i Schwarzwald-skinkrökhuset, en "resa genom tiden" i gastronomin på 60-talet, besök och naturupplevelser samt fantastiska turer på hisnande vägar i norra Schwarzwald.

Den nuvarande Programm och registreringsbevis finns att ladda ner. Registreringar och frågor till Thomas Fischer, e-post fitho (at) online.de.

Man tänkte på “Svartskogen ringer alla Saab entusiaster!"

  • blank

    Tack för den fina rapporten, vi är mitt uppe i förberedelserna och hoppas bara på bra väder. Hälsningar Fitho

Kommentarer är stängda.