Troll Rally 2016

Det är redan 39. Troll Rally, som Saab Friends Erftkreis på 28. och 29. Kan vara värd för 2016. En vuxen Saab-tradition som alltid äger rum på olika platser. I år kör trollen genom Thuringian Forest och Rhön.

Troll Rally 2014
Troll Rally 2014

Mötesplats och utgångspunkt för utgången är 2016 Slott Geisa i Thüringen. Evenemanget i Saab Friends Erftkreis är alltid välorganiserat, atmosfären är avslappnad och vänlig. Den som driver en Saab och har viss kärlek till varumärket i sitt blod är välkommen. Medlemskapet hos Saab-vännerna är inte ett villkor; Det är bara varumärket som ansluter.

Många Saab-fans planerar nu sin semester och närvarar på evenemang. Troll Rally är värt mer än bara en rekommendation. Som vanligt, en tradition här också, kommer evenemanget att organiseras av Ralf Muckelbauer och Saab centrum Bamberg stöds. Registreringar för den ungefärliga 150 kilometer långa utgången är upp till 15. Februari möjligt, en blankett är tillgänglig Download tillgänglig på sidan av klubben.

För två år sedan var jag gäst på 37. Troll rally, som reser i Sachsen vid den tiden. Visningar är på Att hitta en blogg. Turnén var väl planerad, och även om min 9-5 NG inte var den optimala bilen för resan på grund av sin storlek, hade jag mycket roligt att göra det. Den nya utgåvan av Troll Rally är ett av de många rekommenderade datumen för 2016!

Man tänkte på “Troll Rally 2016"

  • Trollturen är alltid bra gjort, jag kan helt bekräfta!

Kommentarer är stängda.