Fancy Saab? Självklart!

Hur börjar man ett nytt år på bloggen? Den första artikeln ... han har alltid något magiskt, med en förväntan som du lägger på dig själv. Vilket kan delas av läsarna i hopp om att julhelgen kommer att sluta. Du kan börja med tung mat. Till exempel, med Beijing tittar på en vänförskjutning viktningar från Sverige till Kina.

Saab 9-3 hjort konvertibel från Ivo. Cool Saab Start 2016.
Saab 9-3 hjort konvertibel från Ivo. Cool Saab Start 2016.

Fans av affärskolonner skulle vara glada, men jag är ämnet för den första bloggen 2016 helt enkelt för torr. Prata om Saab, om bloggen, om vad vi upplevde under semestern. Det är roligare!

Saab 9000 CC-projektet

89er 9000 CC borde faktiskt ha varit vår projektbil 2015. Han gjorde det inte av många anledningar, och nu har han blivit en del av Saab 9000-familjen i hangaren. 2014 som Köpt äventyr, ny till Livet vaknade, och som mycket sympatisk funnit, fjärrdestinationen är H flagga 2019. Fram till dess rinner mycket vatten i Göta Älv i riktning mot Göteborg. Vi använder tiden för att förbättra CC.

Saab 9000 CC demonterad headliner
Saab 9000 CC demonterad headliner

Anställning i december 2015 var demontering av headliner, dörrpaneler och A till C kolumner. Temat är inte ointressant, eftersom många gamla Saab-enheter med häftade, nålfasta eller hängande huvudlinor genom området. Hej killar, varför gör du det här? Att lösa problemet är varken dyrt eller svårt! Mer inom den närmaste framtiden mer på bloggen.

Saab projektbil 2016

Det kommer, det är klart. Många donationer och medlemsavgifter har säkrat bloggen för innevarande år och gjort en budget för en bloggbil möjlig för första gången. Det är fantastiskt galet, och även i de sista dagarna anlände medlemsavgifterna. Jag säger tack igen för det!

Om vi ​​vill ha en livlig blogg som inte bara rapporterar om bilar i teorin, utan också lever dem, är "betalat" innehåll framtiden. Bilar kostar pengar, det finns ingen tillverkare i bakgrunden som kan vara intresserad av bloggen. Så vi "gör" vårt varumärke själva, och vi är på väg tillsammans och håller flaggan stram i vinden. De kommande veckorna blir ganska intressanta!

Vad rullar mot oss? För oss är projektbilen spännande nytt territorium, vi har alternativ. Från klassiker till nuvarande Saab. 9000 serien faller ut, det var vårt ämne 2015. Och eftersom vi vill brutalt exponera oss till grunarna i grus- och flagghandlaren, blir det inte en klassiker. Men en Saab som blir yngre än 9000-familjen. Vi känner verkligen som projektet och flera fordon på skärmen. I den närmaste framtiden kommer vi att konkretisera vårt projekt och deltagande Saab.

Håll Saabs uppdaterade

Ja, ja klockan är igång. Obeveklig. Men hur var det då? Saabs ålder inte, de blir mer intressanta och bättre. I år är de yngsta Saabs redan 5 år gamla. Vid någon tidpunkt i den avlägsna framtiden kommer vi att bli den klassiska, klassiska och kultblogg, om varumärket inte kommer tillbaka till livet. Fram till det kommer vi inte att förlora synen på den unga generationen av fordon.

Även om mindre har skrivits om henne de senaste veckorna. 9-5 NG är fortfarande en dreambag och målet för många läsare. Inte alla vågar närma sig ämnet, också för att fordon i den önskade utrustningen är svåra att hitta. Den sista stora Saab är ett tacksamt objekt för anpassning, så oroa dig inte! Vår 9-5 NG har genomgått en annan förnuftig uppgradering, liksom förbättringar för 9-5-drivrutiner via Orio. Detaljer följer.

Turbo X, som var väldigt tyst förra året, kommer också att uppgraderas på våren. Saab-teman som håller varumärket vid liv garanteras för 2016. Vi ser också fram emot återkoppling från samhället.

Saabs berättelser från läsare har varit i min brevlåda de senaste dagarna. De publiceras, även om vi för närvarande har någon form av bakvatten. Var snäll och bloggen "driver" för närvarande med halv styrka. Och en annan förfrågan: glöm inte bilder! Åter och om igen finns det inlägg utan bilder, men vi publicerar bara inlägg med motsvarande bilder! Eftersom vi också vill se vad som skrivs om.

Och perfekt passande, medan du arbetar på den här artikeln, kommer från Saabs fästning i Schweiz bilder som ett nyttår hälsning. De kommer från Ivo, som äger en imponerande Turbo X-kollektion - och som succumbed till Saab-viruset.

Vid årsskiftet har han fått nya bilar. Nej, ingen TX, men en stor cabriolet som passar bra med TX-paketet. En Saab 9-3 Hirsch Cabriolet, en riktig drömbil från Trollhättan. Är det bättre att börja det nya året?

3 tankar också "Fancy Saab? Självklart!"

  • Ah det är coolt. Förvänta projektbilen med spänning! Saab lever och 2016 kommer bli ett spännande år!

  • Saab jag kör sedan 2008. Jag lånade 9 från mitt 3-2011 SC-leasingavtal för att överbrygga väntetiden. Naiv, säker. 2015 köpte en annan 2001 Aero konvertibel eftersom en Saab inte är en Saab. En bättre flotta fungerar inte.

    Fancy Saab? Absolut, för allting är bara bilar!

  • Stor konvertibel från Ivo men jag är också mycket nöjd med nyheterna att Orio har nya saker för 9-5 NG i åtanke.
    Jag är nyfiken.

Kommentarer är stängda.