Piloter ville ha 2016

Början på en tradition? "Piloter önskade 2014" är nu för två år sedan, den nya upplagan följer 2016. Växlar alltid med den stora Saab -festivalen i Trollhättan, som också äger rum vartannat år. Saab -mötet för den sista generationen av stora Saabs är ett litet, fint evenemang som inte vill konkurrera med klubbens datum.

Piloter ville ha 2016_4

Som redan 2014, så kommer den kommande händelsen på 3. och 4. Jun 2016 är endast tillgängligt för ett begränsat antal fordon. Registreringen börjar i januari / februari här på bloggen när programmet avslutas.

En förändring till det senaste evenemanget har redan beslutats idag. Mötet inleds på fredagen med ett valfritt kvällshändelse som motsvarar många deltagares önskningar som måste resa längre. Huvudevenemanget äger rum på lördag. De Bilhandlare Lafrentz team arbetar platt med programmet "Piloter önskade 2016".

Den sista stora Saab är ett fordon för entusiaster på grund av dess spännande historia och den korta produktionstiden. Fler och fler limousiner är på väg med säsongens registreringsskyltar; de vaktas som en skatt. Naturligtvis kommer några av de extremt sällsynta Saab 9-5 NG sportdräkterna från förserien också att finnas där igen för "Piloter önskade 2016".

Innehåll på mötet 2014 i Kiel finns på Saabmidsommar.de. Precis som för två år sedan förväntar vi oss en internationell händelse för 2016 och ser fram emot Saab-vänner från grannländerna! Förhoppning är det bästa nöje! Intresserade kan markera den första helgen i juni i sin schemaläggning. Mer detaljer och registrering kommer att följa inom kort.

3 tankar om “Piloter ville ha 2016"

  • blank

    Den här gången vill jag vara där med min nya 95er, ja, det är bara en lång väg till Kiel. Titta, titta. I vilket fall som helst är det redan noterat i kalendern.

  • blank

    En annan bra idé från Garage Lafrentz. Vi registrerar redan detta på vår agenda.

  • blank

    På min födelsedag! Tja, om det inte är ett tecken, kom äntligen från sjunket och äntligen möta några likasinnade människor personligen.

Kommentarer är stängda.