Piloter ville ha 2016

Början på en tradition? ”Pilots wanted 2014” är nu för två år sedan, den nya upplagan följer 2016. Alltid alternerande med den stora Saab-festivalen i Trollhättan, som också äger rum vartannat år. Saab-mötet för den sista generationen av stora Saabs är en liten, fin händelse som inte vill tävla med klubbarnas datum.

Piloter ville ha 2016_4

Som redan 2014, så kommer den kommande händelsen på 3. och 4. Jun 2016 är endast tillgängligt för ett begränsat antal fordon. Registreringen börjar i januari / februari här på bloggen när programmet avslutas.

En förändring till det senaste evenemanget har redan beslutats idag. Mötet inleds på fredagen med ett valfritt kvällshändelse som motsvarar många deltagares önskningar som måste resa längre. Huvudevenemanget äger rum på lördag. De Bilhandlare Lafrentz team arbetar intensivt med programmet ”Pilots wanted 2016”.

Den sista stora Saab är ett fordon för entusiaster på grund av dess spännande historia och korta produktionstid. Fler och fler limousiner är på väg med säsongsbetonade registreringsskyltar; de är uppskattade. Naturligtvis kommer några av de extremt sällsynta Saab 9-5 NG-sportdräkter från pre-serien också att ingå i “Pilots wanted 2016”.

Innehåll på mötet 2014 i Kiel finns på Saabmidsommar.de. Precis som för två år sedan förväntar vi oss en internationell händelse för 2016 och ser fram emot Saab-vänner från grannländerna! Förhoppning är det bästa nöje! Intresserade kan markera den första helgen i juni i sin schemaläggning. Mer detaljer och registrering kommer att följa inom kort.

3 tankar om “Piloter ville ha 2016"

  • blank

    Den här gången vill jag vara där med min nya 95er, ja, det är bara en lång väg till Kiel. Titta, titta. I vilket fall som helst är det redan noterat i kalendern.

  • blank

    En annan bra idé från Garage Lafrentz. Vi registrerar redan detta på vår agenda.

  • blank

    På min födelsedag! Tja, om det inte är ett tecken, kom äntligen från sjunket och äntligen möta några likasinnade människor personligen.

Kommentarer är stängda.