Mission Saab passion

Jul är tiden för förväntningar, önskningar och gåvor. Under de senaste dagarna har läsarna gett Mark, jag och sig själva en stor julklapp för Saabs passion. De Blog fundraiser är en framgång, det överstiger våra förväntningar. Och för första gången kommer vi att ha 2016 en projektbil.

blog donation

Bloggen fyller 5 år i februari. År med byggnadsarbete i en ambitiös miljö som gör det svårt att skriva en bra blogg ligger bakom oss. Det blir inte lättare 2016 heller, men självklart gjorde Mark och jag många saker rätt. Bloggen har blivit hem för bildrömmar ”Made by Trollhättan”. Denna bas var värd en medlemsavgift för mer än 200 läsare. Summan som samlats in under de senaste veckorna är:

                                                            6.273,60 €.

Det är fantastiskt och fantastiskt! Vi tackar dig!

Summan varierade från € 5,00 till € 500,00, beroende på ekonomiska möjligheter. Vad vi kunde uppleva med medlemsavgifterna var ren hjärtlighet och engagemang. Bland givarna var inte bara Saabs förare utan också fans som en gång körde Saab och som nu är på väg med ett annat märke i vardagen. Du har fortfarande Saab i ditt hjärta!

Man kan dra slutsatser av detta. Saab lever, varumärket är en ständig hjärtsak för Saabs förare och tidigare anställda. För Mark och mig utgör donationerna ett incitament och engagemang. Vi kommer att arbeta hårt för att leverera Saab-teman 2016 och vi kommer att fortsätta utveckla bloggen. För första gången kommer vi att få en projektbil här som våra läsare har möjliggjort. Det blir väldigt spännande, jag lovar!

Hur Saab-passionen fortsätter ...

Idén om en projektbil verkar vara charmig och har utlöst en våg av vilja att hjälpa. Ganska många läsare angav att de var beredda att få ytterligare stöd, om vi inte skulle kunna samla in pengar för att förverkliga våra idéer. Mejl med meningar som "ring om den nödvändiga summen inte kommer ihop ..", eller"Jag håller med att öka beloppet ...”Kom oväntat och är typiska för Saab -förarnas solidaritet. Men det är inte bara Saab -ägare, miljön verkar också gilla våra idéer. En Saab -återförsäljare erbjuder oss ett fordon som grund för det kommande äventyret, en grossist vill förse oss med originella Saab -reservdelar. Det här är alla fantastiska utvecklingar som vi aldrig hade förväntat oss.

Men ... ett steg i taget! Låt oss först gå in i djungeln med att köpa begagnade bilar. Vi letar efter en billig fastighet som vi kan göra till en vacker Saab ... som vi och läsarna kör i ett år och rapporterar om det online. Och som sedan ska auktioneras eller utlottas för ett välgörenhetsändamål. Vår budget är begränsad, vilket är exakt vad som gör historien spännande. Vad kommer vi att uppleva, hur långt kommer vi?

Projektbilen firar sin premiär på bloggen i januari eller februari, och när vi kommer dit kommer våra idéer för projektet att ha konkretiserats.

Det finns en hänvisning till en blogghändelse det närmaste året på nätet i kväll. Jag tar tillfället i akt och säger adjö till Saab-fansen på julhelgen, vilket är brådskande.

På bloggen har läsare ordet, för det finns fortfarande några underbara Saab-berättelser som ännu inte har publicerats. Anledning nog, även under de tystare dagarna igen och igen för att se här härifrån för att fylla på Saabische läsningsmaterial.

Allen Saab-drivrutiner, bloggunderhållare och deras familjer är en lycklig och fredlig jul, tack för det stora stödet och det aktiva stödet! Vi läser dig igen snart!

13 tankar om “Mission Saab passion"

 • Tack till alla som gör denna blogg möjlig! Jag donerade lite bränsle till projektbilen! Bra tid och bra tid, lg från CH, Hans

 • blank

  Jag önskar en 99er TU EMS. Och dra sedan till att köra, eller åtminstone sitta på SAAB-mötet ..
  Drömmar slutar inte.

  • blank

   Drömmar är bra ... Jag gillar 99, men jag tror att det skulle vara utanför vår budget. Kanske borde det inte vara lika krävande för premiären. 😉

 • blank

  Jag ser fram emot åtgärden och att det kommer att bli en 9000

  Jürgen

  • blank

   Det kommer definitivt inte vara 9000! Anna-projektet vi hade 2015 på bloggen, så skulle det vara en 9000 monokultur. Vi kontrollerar för närvarande vad som är meningsfullt och vad som passar in i vår budget. I januari kommer mer!

 • blank

  Jag är verkligen glad att din verksamhet har så mycket framgång. Jag är glad att kunna läsa den här bloggen regelbundet i 2016 igen.

 • blank

  A SAVE för alla SAABists och ett Gott Nytt År 2016!

  Hälsningar från Bad Salzdetfurth

 • blank

  Åtgärden är fantastisk! Ett tecken på hur aktiv och attraktiv SAAB är

  Tom & Mark & ​​Team tackar dig så mycket och god jul till dig och dina familjer!

 • blank

  Jag tycker också att åtgärden är bra och har just skickat min donation. Önskar er alla en god jul och en hälsosam 2016. Jag ser fram emot allt som fortfarande kommer hit på positiva nyheter.

  • blank

   Tack så mycket!

 • blank

  Jag önskar också bloggen, läsarna en god jul och ett gott nytt år.

 • blank

  Great! Jag ser fram emot SAAB-projektet 2016 !!!
  Jag vill tacka bloggare och alla "externa författare" för deras ansträngning, tid och engagemang för SAABBLOGGEN. Detta har blivit en trevlig morgonläsning de senaste åren. Tack så mycket. Jag har aldrig läst, hört eller vetat så mycket om SAAB. Turboerna är en sak, men viruset är också bloggen. Jag ser fram emot nya rapporter under det nya året! 🙂 🙂
  God jul och ett fredligt, välmående, hälsosamt och sappigt år för alla bloggläsare och deras familjer 2016!

 • blank

  Bra åtgärd! Jag ser också fram emot många kommande artiklar och önskar bloggare och deras familjer en god jul!

Kommentarer är stängda.