Mission Saab passion

Jul är tiden för förväntningar, önskningar och gåvor. Under de senaste dagarna har läsarna gett Mark, jag och sig själva en stor julklapp för Saabs passion. De Blog fundraiser är en framgång, det överstiger våra förväntningar. Och för första gången kommer vi att ha 2016 en projektbil.

blog donation

Bloggen blir 5 år i februari. År med uppbyggnad i en ambitiös miljö som gör det svårt att skriva en bra blogg ligger bakom oss. Det kommer inte att bli enklare 2016 heller, men tydligen gjorde Mark och jag många saker rätt. Bloggen har blivit hem för bildrömmar "Gjord av Trollhättan". Denna grund var värd mer än 200 läsare en medlemsavgift. Summan som samlats in under de senaste veckorna uppgår till:

                                                            6.273,60 €.

Det är fantastiskt och fantastiskt! Vi tackar dig!

Summan varierade från € 5,00 till € 500,00, beroende på ekonomiska möjligheter. Vad vi kunde uppleva med medlemsavgifterna var ren hjärtlighet och engagemang. Bland givarna var inte bara Saabs förare utan också fans som en gång körde Saab och som nu är på väg med ett annat märke i vardagen. Du har fortfarande Saab i ditt hjärta!

Man kan dra slutsatser av detta. Saab lever, varumärket är en ständig hjärtsak för Saabs förare och tidigare anställda. För Mark och mig utgör donationerna ett incitament och engagemang. Vi kommer att arbeta hårt för att leverera Saab-teman 2016 och vi kommer att fortsätta utveckla bloggen. För första gången kommer vi att få en projektbil här som våra läsare har möjliggjort. Det blir väldigt spännande, jag lovar!

Hur Saab-passionen fortsätter ...

Idén om en projektbil verkar ha charm och har utlöst en våg av hjälpsamhet. Många läsare indikerade villighet att ge ytterligare stöd om vi inte kunde samla in pengarna för att genomföra våra idéer. Mails med meningar som "ring om den nödvändiga summen inte kommer ihop ..", Eller"Jag håller med att öka beloppet ...”Kom oväntat och är typiskt för Saab-förarna. Men det är inte bara Saab-ägarna, miljön verkar också gilla våra idéer. En Saab-återförsäljare erbjuder oss ett fordon som bas för det kommande äventyret, en grossist vill förse oss med originella Saab-reservdelar. Allt detta är en fantastisk utveckling som vi aldrig skulle ha förväntat oss.

Men ... ett steg i taget! Låt oss först gå in i djungeln med att köpa begagnade bilar. Vi letar efter en billig fastighet som vi kan göra till en vacker Saab ... som vi och läsarna kör i ett år och rapporterar om det online. Och som sedan ska auktioneras eller utlottas för ett välgörenhetsändamål. Vår budget är begränsad, vilket är exakt vad som gör historien spännande. Vad kommer vi att uppleva, hur långt kommer vi?

Projektbilen firar sin premiär på bloggen i januari eller februari, och när vi kommer dit kommer våra idéer för projektet att ha konkretiserats.

Det finns en hänvisning till en blogghändelse det närmaste året på nätet i kväll. Jag tar tillfället i akt och säger adjö till Saab-fansen på julhelgen, vilket är brådskande.

På bloggen har läsare ordet, för det finns fortfarande några underbara Saab-berättelser som ännu inte har publicerats. Anledning nog, även under de tystare dagarna igen och igen för att se här härifrån för att fylla på Saabische läsningsmaterial.

Allen Saab-drivrutiner, bloggunderhållare och deras familjer är en lycklig och fredlig jul, tack för det stora stödet och det aktiva stödet! Vi läser dig igen snart!

13 tankar om “Mission Saab passion"

 • Tack till alla som gör denna blogg möjlig! Jag donerade lite bränsle till projektbilen! Bra tid och bra tid, lg från CH, Hans

 • Jag önskar en 99er TU EMS. Och dra sedan till att köra, eller åtminstone sitta på SAAB-mötet ..
  Drömmar slutar inte.

  • Drömmar är bra ... Jag gillar 99, men jag tror att det skulle vara utanför vår budget. Kanske borde det inte vara lika krävande för premiären. 😉

 • Jag ser fram emot åtgärden och att det kommer att bli en 9000

  Jürgen

  • Det kommer definitivt inte vara 9000! Anna-projektet vi hade 2015 på bloggen, så skulle det vara en 9000 monokultur. Vi kontrollerar för närvarande vad som är meningsfullt och vad som passar in i vår budget. I januari kommer mer!

 • Jag är verkligen glad att din verksamhet har så mycket framgång. Jag är glad att kunna läsa den här bloggen regelbundet i 2016 igen.

 • A SAVE för alla SAABists och ett Gott Nytt År 2016!

  Hälsningar från Bad Salzdetfurth

 • Åtgärden är fantastisk! Ett tecken på hur aktiv och attraktiv SAAB är

  Tom & Mark & ​​Team tackar dig så mycket och god jul till dig och dina familjer!

 • Jag tycker också att åtgärden är bra och har just skickat min donation. Önskar er alla en god jul och en hälsosam 2016. Jag ser fram emot allt som fortfarande kommer hit på positiva nyheter.

  • Tack så mycket!

 • Jag önskar också bloggen, läsarna en god jul och ett gott nytt år.

 • Great! Jag ser fram emot SAAB-projektet 2016 !!!
  Jag tackar bloggarna och alla "externa författare" för deras ansträngning, tid och engagemang för SAABBLOG. Detta har blivit en trevlig morgonläsning de senaste åren. Tack så mycket. Jag har aldrig läst, hört eller känt så mycket om SAAB. Turboerna är en sak, men viruset är också bloggen. Jag ser fram emot nya rapporter under det nya året! 🙂 🙂
  God jul och ett fredligt, välmående, hälsosamt och sappigt år för alla bloggläsare och deras familjer 2016!

 • Bra åtgärd! Jag ser också fram emot många kommande artiklar och önskar bloggare och deras familjer en god jul!

Kommentarer är stängda.