Mission Saab passion

Jul är tiden för förväntningar, önskningar och gåvor. En bra julklapp när det gäller Saab passion, läsare har under de senaste dagarna Mark, jag och sålunda gjort sig själv. den Blog fundraiser är en framgång, det överstiger våra förväntningar. Och för första gången kommer vi att ha 2016 en projektbil.

blog donation

Bloggen kommer att vara 5 år gammal i februari. År av byggnadsarbete i en ambitiös miljö som gör det svårt att skriva en bra blogg står bakom oss. Det kommer inte heller att göra 2016 lättare, men självklart gjorde Mark och jag mycket rätt. Bloggen har blivit hem för bildrömmer "Made by Trollhättan". Denna bas var värd mer än 200-läsare en medlemsavgift. Mängden som samlats in under de senaste veckorna uppgår till:

6.273,60 €.

Det är fantastiskt och fantastiskt! Vi tackar dig!

Summan varierade från 5,00 € till 500,00 €, beroende på den ekonomiska möjligheten. Vad vi fick uppleva med medlemsavgifterna var ren hjärtlighet och engagemang. Bland givarna var inte bara Saab-förare, utan även fans som en gång körde Saab och reser nu med ett annat varumärke i vardagen. Du har Saab i ditt hjärta, fortfarande!

Från den här kan man dra slutsatser. Saab lever, varumärket är för Saab förare och alumni konstant affär. För Mark och jag är donationerna ett incitament och en skyldighet. Vi kommer att arbeta hårt för att leverera 2016 saabi-ämnen och vi fortsätter att utveckla bloggen. För första gången får vi en projektbil här som våra läsare har gjort det möjligt. Det kommer att bli väldigt spännande, jag lovar!

Hur Saab Passion fortsätter ...

Idén om en projektbil verkar ha charm och har utlöst en våg av hjälpsamhet. Inte några läsare signalerade beredskap för ytterligare stöd, om vi inte skulle kunna samla in pengarna för att förverkliga våra idéer. Mails med meningar som "ring om den nödvändiga summen inte kommer ihop ..", Eller"Jag håller med om att öka beloppet ..."Kom oväntat och är typiska för Saab-förarens sammanhållning. Men det är inte bara Saabs ägare, miljön verkar gilla våra idéer också. En Saab-återförsäljare erbjuder oss ett fordon som grund för det kommande äventyret, en grossist vill ge oss originala Saab reservdelar. Det här är fantastiska utvecklingar som vi aldrig förväntade oss.

Men ... ett steg i taget! Först går vi in ​​i djungeln av begagnat bilköp. Vi letar efter ett billigt objekt från vilket vi kan göra en underbart vacker Saab ... att vi och läsarna kör ett år och rapporterar online. Och vilken ska då auktioneras eller släppas för ett välgörande syfte. Vår budget är begränsad, det är det som gör historien spännande. Vad kommer vi att uppleva, hur långt kommer vi att få?

I januari eller februari firar projektbilen Premiere på bloggen, och tills det händer har våra idéer om projektet blivit mer konkreta.

Det finns en hänvisning till en blogghändelse det närmaste året på nätet i kväll. Jag tar tillfället i akt och säger adjö till Saab-fansen på julhelgen, vilket är brådskande.

På bloggen har läsare ordet, för det finns fortfarande några underbara Saab-berättelser som ännu inte har publicerats. Anledning nog, även under de tystare dagarna igen och igen för att se här härifrån för att fylla på Saabische läsningsmaterial.

Allen Saab-drivrutiner, bloggunderhållare och deras familjer är en lycklig och fredlig jul, tack för det stora stödet och det aktiva stödet! Vi läser dig igen snart!

13 tankar om "Mission Saab passion"

 • Tack till alla som gör denna blogg möjlig! Jag donerade lite bränsle till projektbilen! Bra tid och bra tid, lg från CH, Hans

 • Drömmar är bra ... Jag gillar 99er, men jag tror att det skulle vara bortom vår budget. För premiären kanske det inte är lika krävande.

 • Jag skulle vilja ha en 99 TU EMS. Och sedan dras att köra, eller åtminstone kan sitta på SAAB-mötet ..
  Drömmar slutar inte.

 • Tack så mycket!

 • Det kommer definitivt inte vara 9000! Anna-projektet vi hade 2015 på bloggen, så skulle det vara en 9000 monokultur. Vi kontrollerar för närvarande vad som är meningsfullt och vad som passar in i vår budget. I januari kommer mer!

 • Jag ser fram emot åtgärden och att det kommer att bli en 9000

  Jürgen

 • Jag är verkligen glad att din verksamhet har så mycket framgång. Jag är glad att kunna läsa den här bloggen regelbundet i 2016 igen.

 • A SAVE för alla SAABists och ett Gott Nytt År 2016!

  Hälsningar från Bad Salzdetfurth

 • Åtgärden är fantastisk! Ett tecken på hur aktiv och attraktiv SAAB är

  Tack så mycket Tom & Mark & ​​Team, och du och dina familjer en god jul!

 • Jag tycker också att åtgärden är bra och har just skickat min donation. Önskar er alla en god jul och en hälsosam 2016. Jag ser fram emot allt som fortfarande kommer hit på positiva nyheter.

 • Jag önskar också bloggen, läsarna en god jul och ett gott nytt år.

 • Great! Jag ser fram emot SAAB-projektet 2016 !!!
  Jag tackar bloggarna och alla "externa författare" för deras ansträngningar, tid och engagemang för SAABBLOG. Detta har blivit den glädjande morgonläsningen de senaste åren. TACKER mycket. Jag har aldrig hört så mycket om SAAB, jag har hört, känt. Turbosna är en sak, men viruset är också bloggen. Jag är glad över nya rapporter i det nya året!
  God jul och ett fredligt, välmående, hälsosamt och sappigt år för alla bloggläsare och deras familjer 2016!

 • Bra åtgärd! Jag ser också fram emot många kommande artiklar och önskar bloggare och deras familjer en god jul!

Kommentarer är stängda.