Turbo X, fälgar, Saab fleecehatt

Saker i Trollhättan verkar vara spännande. Det kan vara framtiden. Låt oss prata om nutiden. vår fundraiser som körs läggs bidrag regelbundet till kontot. Vi kommer att kontrollera på söndagen om vi går i riktning mot projektbilen eller om målet är för högt. Sedan finns det en mellanstatus. Tidigare Saab Talk på lördag ...

Många svarta Saabs. Massor av Turbo X
Många svarta Saabs. Massor av Turbo X

Turbo X feber i Schweiz!

Artikelbilden kommer från Ivo. Det är ovanligt. Det vi ser är massor av svarta bilar. Vid första ögonkastet…

Min fråga: Hur många Turbo X visas? Ej tillämpligt? Det är sensationellt att se så många Saabs från en begränsad serie utanför Sverige samlas på ett ställe. TX var den första serien Saab med fyrhjulsdrift och det första fordonet med Haldex 4 över hela världen. Vissa fordon tillhör Ivo, andra till en vän. Och eftersom du aldrig kan ha tillräckligt med Turbo X, planeras ytterligare tillväxt.

Hur Saab-febern började på Ivo, starten var inte lätt, berättar han på bloggen nästa vecka. Bilderna talar ett tydligt språk och är lite teaser ...

Och ja, upplösningen: 5 Turbo X kan ses på bilderna.

Saab fälgar

Hirsch fälgar - ny utgåva
Hirsch fälgar - ny utgåva

Nästa vår är ganska säker, då är det dags för vackra sommarfälgar. Urvalet av ursprungliga Saabfälgar är begränsat just nu, vilket jag tycker är synd. Saab stod alltid för mycket bra design, fälgarna var inget undantag.

Fälgar från tillbehörshandeln är inte riktigt ett alternativ, men du kanske gillar dem här. De 19 ″ Hirsch Performance 3-Spoke fälgarna kommer att återutges - om rätt antal förbeställningar är tillgängliga. Det måste finnas minst 50 straffar, initiativtagaren till kampanjen är Till von Cardyourcar. För närvarande, och även på grund av stark internationell efterfrågan, verkar produktionen vara inom räckhåll.

Intresserade kan göra en anteckning; Om det finns en ny produktion krävs en bindande beställning med en deposition.

Saab fleecehatt

Vi har rätt kläder för den kalla säsongen. Våra fleece-hattar finns nu tillgängliga i fanshopen. Finns med antingen broderade Saabblog.net eller Saab-bokstäver. Mössorna är fluffiga och varma, och om du beställer i fläktbutiken för mer än 50,00 €, ger vi dig ett "Saabblog.net" -kläder som en bonus till julen.

En fin liten Saab Julöverraskning, för den sanna fanen!

4 tankar om “Turbo X, fälgar, Saab fleecehatt"

 • blank

  För närvarande finns det en del TX på CH-marknaden, delvis med under 100000km. För det mesta med automatisk och mycket bra utrustning.

  • blank

   Hej Hans.
   Var? För tillfället är endast två TX kända för mig i den officiella Mart.
   En med cirka 135000 112000 km och en med XNUMX XNUMX km. Både kombi och automat. Jag letar efter en kombination och manuell växellåda ... Eller har du ett tips?
   Hälsningar Ivo

   • blank

    Hej Ivo, det finns en hos Kasper i Bronschhofen, men jag vet inte om det är en original-TX. På autoscout24.ch finns en Limo med 80000 XNUMX km och sedan de två du nämnde. Ja, det finns en hel del ... Hälsningar från Basel

    • blank

     Hoi Hans.
     Tack för informationen. Kasper är inte en TX. Också inte så högt utrustat. Men det är vackert. Limo är inte för mig. Den ena TX med 112000 km är def. ingenting. Jag känner till historien. Men många tack och en bra helg jag önskar dig från Appenzellerland.
     Hälsningar Ivo

Kommentarer är stängda.