Saab monter på Essen Motorshow 2015 (visningar)

Den första helgen av Mat motor show ligger bakom oss. På söndagen var montern i den första tyska Saabklubben välbesökt, traditionell "huvdykning" var dagens ordning. Det var naturligtvis mycket bensindiskussioner om vårt varumärke, och gamla och yngre plåt ”Made by Trollhättan” var mycket populär.

Saab vid Essen Motorshow 2015
Saab vid Essen Motorshow 2015

I år är 3 bilar från Trollhättan närvarande på utställningsstället Saab. Arrangörerna av den första tyska Saab Club överbryggar skickligt klyftan från klassikern till den unga Saab. Du kan se en Saab 1, en klassisk, men inte original, men spännande Saab 99. Trioens yngsta bil är en Saab 900-9 "kromglas" sport sedan sedan 5. 2007-9 levererar en enorm 5 turbo hästkrafter via hjortstämning på gatan ... ett sällsynt exemplar.

Det finns något för varje smak och de är alla vackra. Förra helgen visade det mycket tydligt: ​​Saab är populärt, intresset minskas. Klassiker och klassiska bilar har lojala - och ofta nya vänner. Förutom varumärkesdiskussioner och Saab-nostalgi, försummades inte aktiv hjälp. En Saab-förare strandad i Köln skulle kunna hjälpa till med en verkstadsrekommendation.

Efter arbete, efter en stormig och regnig måndag, en liten dos av intryck från Saab-båsen på bloggen. Essen Motor Show 2015 är fortfarande upp till 6. Öppet i december. 1. Tyska Saab Club håller flaggan upp. Han ser fram emot många besökare under de kommande dagarna och nästa helg!