Saab på Essen Motorshow 2015 (Preview)

Oavsett om en tillverkare för närvarande producerar bilar eller har gjort det tidigare eller om de kommer att göra det igen i framtiden. Ett varumärke lever när kulturen kring fordonen lever. Den starka ryggraden i varumärkeskulturen kan vara klubbar som har åtagit sig att hålla fordonen offentliga.

Saab Stand, Essen Motor Show 2015
Saab Stand, Essen Motor Show 2015

Din fritid för Saab sätta medlemmarna i 1, Tyska Saab-klubbar a. Under många år visar de svenska närvaron på Essens Motor Show. Även i år är de med dabe; Arbeta på Essen Motor Show 2015 på Saab-stället.

Vårt varumärke kommer att representeras av tre fordon i år. En Saab 99, en klassisk 900 och en Saab 9-5 "kromglasögon" sport sedan sedan 2007. Med Hirsch Tuning har 9-5 en enorm 300 hk, turbo suveränitet som matchar utställningens miljö. Det regniga vädret de senaste dagarna gjorde inte förberedelserna enklare. Fordonen måste tvättas och poleras efter den regniga uppfarten tills de var redo för showen.

Bilderna togs igår kväll, när äntligen alla 3 Saabs hade hittat sin plats. Saab-stället är nästan färdigt, idag är det slutliga arbetet pågår. I morgon lanserar Essen Motorshow 2015 med pressdagen, från lördag, är mässan öppen för alla fans med bensin i blodet.

Medlemmarna i 1. Tyska Saab-klubbar ser fram emot många besökare intresserade av varumärket från södra Sverige. Nybörjare är lika välkomna som Saab veteraner. Motor Show erbjuder rätt miljö för många bensin- och Saab-samtal.

Man tänkte på “Saab på Essen Motorshow 2015 (Preview)"

Kommentarer är stängda.