Saab modellbilar - och en present från bloggen!

Det är inte lätt för oss! Att hitta bra idéer och gåvor ... det blir mer komplicerat varje år. Trollhättan-varumärket är ett insidertips - ett väldigt livligt men också ett exklusivt. Vi gör sökningen enklare och har fyllt vår fanbutik med saabige artiklar.

Saabblog.net Fleecemuetze.
Saabblog.net Fleecemuetze.

Vad sägs om Saab modellbilar från PremiumX, högkvalitativa och detaljerade? Kan det vara en presentidé? Kanske en sällsynt Saab Lancia 600, en Saab 92B eller en Saab 99 Turbo Coupe? Norev har just lagt till Saab 900 Turbo 16S till programmet. Från den länge sålda Saab 900 Cabriolet från samma tillverkare finns det fortfarande några stycken på lager.

 

Förutom Saab-modellbilarna finns det många små saker att upptäcka ... böcker, jackor, muggar, snöre och svenska presenter. Och vi har också tänkt och ge våra läsare något. Något saab, naturligtvis, som inte finns någon annanstans.

Beställningar till ett värde av mer än 50,00 € läggs i paketet med en fleecemössa med den broderade ”saabblog.net” -logotypen. Fleecemössan håller dig varm i de kallaste temperaturerna och visar vilket märke vi gillar och vilket bilmaterial vi föredrar.

Ursprungligen avsedd uteslutande för bloggerbesättningen, har vi beställt lite mer hattar och ge dem åt Saab fans som handlar i vår butik. Bara när lagren går, och bara upp till 24.12.2015!

3 tankar om “Saab modellbilar - och en present från bloggen!"

  • Bra idéer! Jag äger både en Saab 600 som en modell som en Lancia Delta HF i verkliga! (En sådan Delta HF med år 1984 är sällsynt än någon integral!)
    Och ja, jag skulle köpa ett lock så.

  • Skulle jag vilja köpa en eller flera kepsar också?

    • Vi kommer att lägga hattarna i butiken de närmaste dagarna, även till salu. Det är mer vinter, saabisk ...

Kommentarer är stängda.