Flyttat!

Bloggen har flyttat! En ny, snabbare och säkrare server är det nya hem för vår Saab-blogg. Det är nu det tredje steget på fem år! Vi får rutin och bloggens databas växer och växer ... Naturligtvis har man alltid problem med en sådan åtgärd. Allting går bra?

Flytta lyckas, avgång till framtiden!
Flytta lyckas, avgång till framtiden!

Igår var förvånansvärt lätt - alla funktioner återställdes snabbt. Flytten till en server med mer kraft, som fortfarande finns i Tyskland, är grunden för tillägg som vi vill släppa nästa år. Läsarna kan vara glada ...

Från måndag, eller kanske till och med på helgen, kom nästa artikel. De som inte vill vänta så länge kan förhindra abstinenssymptom, Saab Spirit i vår Facebook Hitta en grupp.

Redan i januari kommer besökarna att märka de första ändringarna, inklusive Saab-kalendern kommer att visas i en ny form. Det bör vara enklare, tydligare, ännu mer attraktivt och därmed möjliggöra en saabig schemaläggning med en överblick. Blogghistorien fortsätter, Saab-sagan är inte klar än. Stort tack från bloggen till alla som hjälpte med flytten igår!

3 tankar om “Flyttat!"

  • blank

    Goda nyheter! Skulle behöva byta varumärke utan daglig Saab-läsning

Kommentarer är stängda.