Renesas Electronics och Nevs Sign Strategic Partnership Agreement

Renesas Electronics Corporation (TSE: 6723, Renesas), en ledande leverantör av avancerade halvledarlösningar och National Electric Vehicle Sweden (Nev) tillkännagav idag undertecknandet av ett avtal om strategiskt partnerskap. Använda Nevs "Phoenix arkitekturteknik för elfordon och Renesas teknik för nya energi fordon kommer företagen går samman på utvecklingen av olika systemlösningar riktade Kinas ny energi fordonsmarknaden.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

I enlighet med detta nyetablerade partnerskap, Renesas och Nevs vill officiellt starta forskning och utveckling av elbilar och inleda ett gemensamt projekt för att utveckla affärsstrategier för den nya energimarknaden i Kina.

Ceremonin som hölls oktober 21, 2015 i Peking, med Nevs, ordförande Kai Johan Jiang, vice ordförande, Stefan Tilk, styrelseledamot, Wang Weihang, liksom Shinichi Yoshioka, Vice President, biträdande chef för 1st Solution Business Enhet vid Renesas Electronics Corporation närvaro.

Fokus för detta partnerskap är att bygga avancerad automotiveelektroniksteknik. Företagen vill engagera sig i utvecklingen av avancerade bilstyrningssystem för nya energik fordon. Detta inkluderar forskning och utveckling av motordrivsystem, fordons informationssystem, kommer ADAS (Advanced Driving Assistance System), och säkerhetsstyrsystemet, och därmed sträcka sig till utvecklingen av söker nya biltillämpningar såsom molnslutna system.

Genom att samarbeta från de två ändarna av bilindustrin kedjan, Renesas och Nevs syftar till att leda utvecklingen av säkra, säkra, bekväma och miljövänliga intelligenta bilar för den nya energifordonsindustrin.

3 tankar om "Renesas Electronics och Nevs Sign Strategic Partnership Agreement"

  • OK, jag tar kineserna tillbaka

  • Tokyo ... inte Peking. Rensas är en av de ledande halvledarbolagen, och från Japan.

  • Noch'n Chinese umgf

Kommentarer är stängda.