Video: Auto Roth GmbH Leinfelden

Auto Roth i Leinfelden nära Stuttgart är en Saab-partner med tradition. Saab har varit en passion i 40 år; flaggan med griffin hålls i vinden i sydväst. Oavsett om det är en Saab youngtimer, klassiker eller en av de nuvarande bilarna.

Saab Roth Leinfelden
Saab Roth Leinfelden

För dagen strax före 4 år, Saab-återförsäljarestationen i Leinfelden. Bilderna är, som alltid, på vårt Facebook-grupp att upptäcka. Familjen Roth är en permanent kontakt för Saab-kunder i Stuttgart och det omgivande området. Bloggen och välgörenhetsprojektet har stöttts i många år. Feedback från samhället - det är alltid positivt. Roth är en Saab tungvikt i regionen.

Som i alla företag är det inte i Leinfelden standstill ett alternativ. Saab-verksamheten har förändrats dramatiskt de senaste åren. Det har blivit ännu mer individuellt, sofistikerat. Förutom de fordon som är i daglig användning ökar antalet samlarobjekt. För många Saab-förare är märket mer än någonsin en fordons passion. För Saabs verkstäder, klassiska bilar, värdehantering och restaurering blir allt viktigare.

Som ett tillägg till varumärket Saab erbjuder blogganställda Auto Roth GmbH fordon från Mitsubishi och elektriska skotrar. Elektrisk är en del av framtiden, flera pelare är bättre än en. Flera Saab-partners har gått denna väg de senaste åren. En ny bildfilm från Auto Roth GmbH är nu online. Man känner en sak väldigt starkt: Saab-märket är fortfarande mycket viktigt i Leinfelden. Hjärtat slår Saab, även i sydväst!

5 tankar om “Video: Auto Roth GmbH Leinfelden"

 • blank

  Jag är glad att Fam Roth är fortfarande där för oss i Stuttgart-området. Jag är precis tillbaka i Bonn i några dagar. Det är en konstig känsla att köra igenom utbuktningen och Kunert är inte längre där.

 • blank

  Anmärkningsvärt hur lojala vissa återförsäljare är. Saab lever, bloggarna har en stor roll i den. Jag håller mina fingrar korsade att återförsäljare och bloggar fortfarande har mycket kvar ström!

 • blank

  Indertat trevligt att se hur bilen Roth Saab fortfarande behåller och har väntat ett annat varumärke för att överleva också. Mitt garage har ebeso gjort och du är mycket nöjd med detta beslut.

 • blank

  Mycket fin bildvideo. Bara bra att se hur SAAB fortfarande är fylld med livet.

  Hälsningar från Erik

 • blank

  Här känner du genast Saab-andan igen. En förutsättning för en lång och pålitlig billiv för våra älskade fordon. Sådana dedikerade Saab workshops kan vi säkert använda ännu mer. Hur som helst skulle jag vara väldigt glad över det!

Kommentarer är stängda.