Saab Session Slovakien 2015

Efter att en liten delegation av Saab-fans från Slovakien besökte Saab-samlingen i den bayerska skogen under våren, var det dags för ett återbesök i oktober. Med en god vän till Saab och hans bekanta, åkte vi fyra på resan till Liptovsky Jan för "Saab-sessionen Slovakien”, Som ägde rum för fjärde gången i oktober.

Saab Session Slovakien 2015
Saab Session Slovakien 2015

Mötet ägde rum i lokalerna på Alexandra Wellness Hotel, där alla deltagare också var boende. Med 91 bilar och över 200 deltagare från åtta länder var det ett riktigt bra Saab-evenemang, som ”saabsessionslovakiateam”Hade organiserat. Jag var särskilt glad att äntligen lära känna många av de östra Saab-freaksna som jag bara kände från internetrapporter.

Tvåtaktsmotorerna från Polen och resande till Slovakien var mycket imponerande, men fantastiska bilar kom också från de andra deltagande länderna. Programmet i år var lite mer avslappnat så att det fanns gott om tid att chatta, hålla kontakter eller bara titta på bilarna.

På lördag, efter en promenad, gick vi på en utgång till en närliggande grotta. Det ägde rum i två etapper med en lunchpaus runt den närliggande reservoaren. Den lokala polisen var också i tjänst så att alla bilar kunde köra i en kolumn. Det var gott humör under alla dagar och Saabs anda märktes tydligt. Området är definitivt värt en resa, och en Saab-session Slovakien kommer att äga rum igen i oktober nästa år.

Länk med ytterligare länkar till bilder av Saabsessionen Slovakien.

2 tankar om “Saab Session Slovakien 2015"

  • Waauw, som har organiserats enormt. Grattis till dessa arrangörer.

  • Bra film!
    Teatermusiken ger dig gåshud och förmedlar perfekt SAAB-ägarnas goda humör! SAAB KÄNNANDE PURE 🙂
    Tack för den här filmsekvensen!

Kommentarer är stängda.