Maria Oinas är Nevs nya VP-kvalitet och miljö

Maria Oinas tar ställning till kvalitets- och miljöchefen i januari 1, 2016 och vill ta över efter Kjell AC Bergström som vill gå i pension. Marias senaste uppdrag var kvalitetsdirektör för Volvo Powertrain AB i Köping sedan 2009.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

Innan den Maria Oinas ställning som ekonomichef hos Cromtryck AB Vällingby och ABB: s Atomic Fuel Division i Västerås, där hon arbetade med kvalitetsproblem i tolv år.

"Jag är tacksam att Maria Oinas från början av nästa år blir en del av vårt ledningsgrupp och är villig att ta den viktiga rollen att leda våra kvalitets- och miljöinsatser. Mattias Bergman, president Nevs, sade: "Nevs, där alla är dedikerade till vår vision att utforma rörlighet för en mer hållbar framtid, kvalitets- och miljöfrågor, vill alltid vara framgångsrika".

En tanke om "Maria Oinas är Nevs nya VP-kvalitet och miljö"

  • NEVS kommer tillbaka? Eller vad mer?

Kommentarer är stängda.