Saab 9-3 Aero eller Viggen ville

Essen Motorshow närmar sig - även i år kommer griffinflaggan att blåsa där. Vi ber våra läsare om hjälp: för status för 1. Tyska Saab Clubs letar fortfarande efter ett utställningsfordon!

Saab Viggen
Saab Viggen

Vad som behövs är en Saab Viggen eller Saab 9-3 I Aero. Eftersom fokus ligger på sportiga bilar och Saab på ett liknande presentation skulle passa mycket väl med de andra två uppvisade bilar från Trollhättan.

Tiden rinner ut ... det ursprungligen planerade bilen inte är tillgänglig, Aero och Viggen är knappa. Essen Motor Show börjar redan på 27.11. och går till 6.12. Saab ägare som har en vacker, välskött Saab Viggen eller 9-3 Aero den första serien i sitt garage och är beredda att stödja klubben på spelningen i Essen begärs så snart som möjligt för att Jens Birkholz från 1 , Tyska saabklubben Mail: motorshow@saabblog.net ).

Saab 9-3 Aero
Saab 9-3 Aero

Vår önskan skulle vara en Saab, som är baserad i Ruhrområdet eller omkrets, gul möjligt i färger silver eller svart - vad skulle färg mycket väl med de andra utställningar.

den 1. Tyska saabklubben och dess medlemmar som visar volontär varje år Saab närvaro i livsmedel, förtjänar allt tänkbart stöd från samhället! De ser också fram emot så många besökare som möjligt. Din monter med Saab-logotypen är i år i Hall 8.1, Booth 111.

2 tankar också "Saab 9-3 Aero eller Viggen ville"

 • 23. Oktober 2015 vid 9: 29 PM
  permalink

  Så jag har en R900 Bj 1996. Är det atletiskt nog.

  • 24. Oktober 2015 vid 10: 32 AM
   permalink

   Vänligen skicka ett kort email till Jens Birkholz från 1. Tyska Saab Club! Jag tycker att du är öppen för något förslag!

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish