Saab 9-3 Aero eller Viggen ville

Essen Motor Show närmar sig - Greif-flaggan kommer att vaja där igen i år. Vi ber våra läsare om hjälp: vi letar fortfarande efter ett utställningsfordon för monter för den 1: a tyska Saab Club!

Saab Viggen
Saab Viggen

Vad som behövs är en Saab Viggen eller Saab 9-3 I Aero. Eftersom fokus ligger på sportiga bilar och Saab på ett liknande presentation skulle passa mycket väl med de andra två uppvisade bilar från Trollhättan.

Tiden är avgörande ... den ursprungligen planerade bilen är inte tillgänglig, Aero och Viggen är sällsynta. Essen Motor Show startar den 27.11 november. och fortsätter till 6.12 december. Saab-ägare som har en vacker, välskött Saab Viggen eller en 9-3 Aero i den första serien i sitt garage och är redo att stödja klubben i deras utseende i Essen uppmanas att kontakta Jens Birkholz från 1 att rapportera tyska Saab Club ( Mail: motorshow@saabblog.net ).

Saab 9-3 Aero
Saab 9-3 Aero

Vår önskan skulle vara en Saab, som ligger i eller runt Ruhr-området, helst i färgerna gult, silver eller svart - vilket passar de andra utställningarna mycket bra i form av färg.

den 1. Tyska saabklubben och dess medlemmar som visar volontär varje år Saab närvaro i livsmedel, förtjänar allt tänkbart stöd från samhället! De ser också fram emot så många besökare som möjligt. Din monter med Saab-logotypen är i år i Hall 8.1, Booth 111.

2 tankar om “Saab 9-3 Aero eller Viggen ville"

  • blank

    Så jag har en R900 Bj 1996. Är det atletiskt nog.

    • blank

      Vänligen skicka ett kort email till Jens Birkholz från 1. Tyska Saab Club! Jag tycker att du är öppen för något förslag!

Kommentarer är stängda.