Saab 900 och 9000 Promotion Video – årsmodell 1991

Det har gått många år sedan Saab Automobile AB producerade filmen som visas här. Kampanjen för 1991 års modell visar Saab 900 parkerad inom synhåll från tennisbanor. Glada människor vinkar från en Saab 900 Cabriolet. Det var så det tidiga 90-talet presenterade sig själv och grejen med tennisbanor och Saabs, som verkligen fanns en gång.

Även Saab 900 Cabriolet och 9000 hittades framför tennishallen i Tyskland. Placerad där av Saab-återförsäljaren i reklamsyfte, väckte magisk uppmärksamhet. Saab 900 Cabriolet var riktigt dyr då, liksom 9000. Kunderna älskade fortfarande Saab.

Saab modellår 1991

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.